Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do vic_vic ;-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:18
    Witaj. Wróciłam z zakupów w Plejadzie i Platanie, dzięki jeszcze raz za Twoje
    info ta temat tych centrów handlowych :-) Kupiłam sobie top w Ravelu w
    Platanie (ale w Plejadzie Ravela już nie ma, mówiono ze był,teraz jest inny
    sklep) , kardigan w Vero Modzie w Plejadzie i 2 t-shirty (Reserved i Diverse) .
    Acha, informacja dla Ciebie - w GC w Opolu są rzeczy firmy Batycki, sprawdziłam.
    Na rynku jest tez Quiosque,jesli by Cię to interesowało, na Placu Teatralnym
    jest Venezia, a na Krakowskiej KMX. Na Rynku mamy tez Mustanga,ale wybór jest
    mały :/
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • vic_vic Re: Do vic_vic ;-) 02.04.05, 08:43
        No to fajnie, że zakupy udane :)
        Dziwne z tym Ravelem, bo byłam pewna, że jakieś 2 tyg. temu jeszcze tam był :o

Również dzięki za info o GC, Batycki najardziej mnie interesuje i mam nadzieję,
        że kilka miesięcy na mnie poczeka :)

Pewnie wiesz, że 16.04 jest dzień glamour i trochę zniżek do 30% na kupony z
        Glamour, między innymi cubus, reserved, ryłko, bata, itd. SZkoda, że nie promod
        lub vero moda, bo na pewno bym się skusiła.

A gdybyś kiedyś wybierała się do outlet centre w Sosnowcu, daj znać, postaram
        się napisać jakie mają sklepy, choć dawno tam nie byłam. Pozdrawiam ciepło.
        • beata_blue Re: Do vic_vic ;-) 02.04.05, 08:50
          O wlasnie, a jak dojechac do Fashion House Outlet Centre z Katowic, no z
          centrum? Wiem, ze do Sosnowca jezdza busy spod Empiku i zaczynaja sie na 8, ale
          czy ktorys z nich jedzie na Orlat Lwowskich? No i gdzie trzeba by wysiasc?
          • vic_vic Re: Do vic_vic ;-) 02.04.05, 08:56
            bardzo chciałabym pomóc, ale niestety ... byłam tam dwa razy samochodem w
            zeszłym roku. za pierwszym razem trafiliśmy tam jakimś przypadkiem, za drugim
            nie pamiętaliśmy jak dojechać i nieźle błądziliśmy. wszelkie moje wskazówki
            mogą być do niczego. gdybyś jechała samochodem chyba najlepiej dojechać do
            Sosnowca i tam pytać na postoju taxi. A jak z autobusami to nie wiem, nie
            jestem ani z Katowic ani z Sosnowca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka