Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Długa spódnica

IP: *.chello.pl 02.04.05, 00:54
    Witam! Mam pytanie - jakie buty pasują do długiej spódnicy? Jestem dość niska
    więc pasowałyby mi jakieś na obcasie. Czy mogę prosić o radę czy szpilki,
    koturny itp? Z góry dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: monia Re: Długa spódnica IP: *.crowley.pl 02.04.05, 12:56
        Ja mysle ze powinnas poszukac jakichs szpilek,albo czegos na mniejszym obcasie.
        W czym sie lepiej czujesz. Koturny juz wyszly z mody i raczej sie ich nie nosi.
        Ale jak uwazasz.
        • black_magic_women Re: Długa spódnica 02.04.05, 18:18
          koturny sa absolutnie na topie-uzywajac tej cholernej nowomowy:(
      • Gość: hiii Re: Długa spódnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:04
        duzo zalezy od tego, jaką spódnicę masz na myśli, co chcesz włożyć "na górę" i
        na jaka okazję ma to być zestaw. No i w jakim stylu najlepiej się czujesz.
        Co do koturnów - nieprawda, ze niemodne, właśnie, że mają być hitem
        nadchodzącego (obecnego?) sezonu.
        • krysia_laska Re: Długa spódnica 02.04.05, 17:26
          Nie powinny to być buty na płaskim lub b.niskim obcasie, bo do długiej spódnicy
          wyglądają dziwnie. Sugerowałabym conajmniej 3-4 cm obcas, może być słupek.
          • zettrzy Re: Długa spódnica 02.04.05, 18:26
            krysia_laska napisała:

> Nie powinny to być buty na płaskim lub b.niskim obcasie, bo do długiej spódnicy
            > wyglądają dziwnie. Sugerowałabym conajmniej 3-4 cm obcas, może być słupek.

ten poglad idzie pod prad wszystkich opinii, porad, zasad, itp. - zreszta,
            wystarczy wlozyc dluga spodnice i obcasy aby zobaczyc ze to wyglada kompletnie
            olaboga
            no ale wiemy ze jestes fanka wysokich obcasow
      • Gość: inga Re: Długa spódnica IP: 194.63.133.* 03.04.05, 16:41
        szpilki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka