Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty Converse

03.04.05, 21:17
    Juz w drugiej parze trampko-adidasow Converse zrobila mi sie dziura w
    podeszwie i podeszwa ta zrobila sie o polowe ciensza, okropnie sie wytarla,
    szczegolnie na pietach. Juz nigdy nie kupie butow tej marki. Jakosc maja jak
    kiepska
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nicky Re: Buty Converse IP: *.org 03.04.05, 22:25
        A ja właśnie chcę sobie kupić trampki Converse i czytam teraz twój post- więc
        naprawdę są takie kiepskie?
        • Gość: Gosia :-) Re: Buty Converse IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:14
          Ja mam adidasy i jestem z nich bardzo zadowolona.
      • karolinaa19 Re: Buty Converse 04.04.05, 14:41
        Tez mam buty Converse, myslałam ze starcza mi na troche dłuzej niz zwykłe
        adidasy... zrobiły sie strasznie brzydkie byly czarne strasznie sie...nie wiem
        znosiły;/ wyblakły nie sa juz czarne ale szare musze sie strasznie nameczyc tzn
        pastowac zeby miały znowu kolor...rozlazły sie:P zrobiły sie wieksze i
        szerokie...buty Convers sa ładne ale faktycznie na długo nie starcza a szkoda ;/
        Lepiej żałować ze coś się zrobiło niż czegoś czego się nie zrobiło..
      • nunariel Re: Buty Converse 04.04.05, 16:34
        ja miałam dotychczas 3 pary butów Converse...pierwsza to halówki miałam je 1,5
        roku, nastepnie trampki kupione 2 lata temu - mam do dziś i nosze, potem
        półputy kupiłam rok temu i tez świetnie się noszą.nigdy nei miałam z nimi
        problemów..:|
        • nallega_m Re: Buty Converse 04.04.05, 19:10
          kupujac sportowe buty zwracajcie uwage, czy sa to buty o przeznaczeniu
          outdoorowym. jesli sa skonsruowane specjalnie do uprawiania jakiegos sportu moga
          nie byc odpowiednie do uzywania np na betonie, asfalcie
          • vanillka Re: Buty Converse 05.04.05, 12:26
            A ja mam conversy - tenisówki skórzane, ale te zw droższej wersji - noszę już 2
            sezon i nic się z nimi nie stało złego. Mało tego - kupione były białe i wciąż
            takie są...
            • Gość: topfacet Re: Buty Converse IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 17:58
              Dziewczyny a gdzie w Wawie można kupić Conversy? Gdzie jest największy wybór?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka