Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szalone balerinki

06.04.05, 21:01
    Alternatywą dla koturn i drewniaków mogą być tego lata balerinki, mi bardzo
    się te spodobały i przyznam, że nie wiem na które bym się zdecydowała -
    wszystkie są świetne. A wam, które najbardziej pasują?
    1. www.bellebutt.com/millacamel
    2. www.bellebutt.com/girl-15purplesatin
    3. www.bellebutt.com/girl-15limesatin
    4. www.bellebutt.com/girl-15blue
    5. www.bellebutt.com/girl-15redsatin
    6. www.bellebutt.com/girl-15whitepink
    7. www.bellebutt.com/girl-15bonesatin
    8. www.bellebutt.com/girl-15pinkblack
    Obserwuj wątek
      • Gość: woszka Re: Szalone balerinki IP: *.wisla.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:05
        biore fioletowe na miejcu, prosze nie pakować;)
        • bez_mapy Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:07
          No to w czym zamierzasz chodzić na imprezy w tym sezonie, skoro nie podobają ci
          się ani koturny (klinowce), ani drewniane sandały ani barokowe balerinki?
          • Gość: woszka Re: Szalone balerinki IP: *.wisla.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:10
            no przecież mowie, ze juz pokochałam te na koturnie, drewnianie tez ale te to po
            prostu cud! kurcze no przeciez sie nie zlewam...;)
            ale wolalabym trampki - widzialam gdzies linka do takich ze szpicem na obcasie -
            takie sobie kupie.
        • krowa_w_kropki Re: Szalone balerinki 07.04.05, 12:52
          Ja poproszę blue. Woszka przejdźmy się razem na spacer, będzie fajnie :)))
      • eowyn Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:08
        kojarza mi sie z butami lalki barbie,albo z "Zonami ze Stepford". Wniosek - jak
        dla mnie - zbyt slodkie.
      • ladyblue Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:10
        suuuuuuuuuuuper

dawno sie tak nie uśmiałam na widok butów :)

jakbym takie miała to miałabym zapewniony dobry humor na każdej imprezie.
        • Gość: taramtaramtaram Re: Szalone balerinki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.05, 21:11
          Te balerinki to tandeta!!!!
          Żeby nie było - bardzo lubię balerinki, ale te wyjątkowo mi sie nie podobają, a
          fuj!
          • Gość: metia Re: Szalone balerinki IP: 213.77.43.* 06.04.05, 21:17
            Hmmm... Jak zobaczylam buty, ktorych zdjecia sa zamieszczone w tych trzech
            watkach, to wyobrazilam sobie, jak Lord Farquad ze Shreka mowi na ich
            widok "Odrażające!" (tym swoim charakterystycznym glosikiem) :)
      • bez_mapy Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:12
        To wszystko kwestia umiejętności bawienia się modą. Po prostu trzeba mieć
        trochę wyobraźni i poszaleć.
        • marvellous Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:16
          Mnie się podobają 5 i 7.

Bez_mapy, zawsze czekam na Twoje linki z butami, bo takie ciekawe są. Co prawda dużo mi się nie podoba, ale szczena mi opada na każdych:D.
      • Gość: werka Re: Szalone balerinki IP: 137.122.119.* 06.04.05, 21:17
        a balerinki to nie sa na plaskiej podeszwie?
        • lucy215 Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:25
          Gość portalu: werka napisał(a):

> a balerinki to nie sa na plaskiej podeszwie?

dokładnie, baleriny sa na płaskiej podeszwie, baletnice na obcasach nie
          skaczą ;) to są zwykłe buty na obcasie z okrągłym noskiem.
          • bez_mapy Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:31
            Jak zwał tak zwał. Ale przydałaby się jakaś nazwa na taki rodzaj butów.
            • lucy215 Re: Szalone balerinki 07.04.05, 11:18
              szalone balerinki ? :p
      • bez_mapy Re: Szalone balerinki 06.04.05, 21:18
        Ta są super:
        images.andale.com/f2/101/127/7832882/1103907692363_DSC09814greenflower.jpg
        • bez_mapy Re: Szalone balerinki 06.04.05, 22:43
          i21.ebayimg.com/02/i/03/c7/a1/80_1_b.JPG
          www.queenmarie.com/photo/A1257.jpg
          i4.ebayimg.com/02/i/03/c1/28/6f_1_b.JPG
      • Gość: gabi Re: Szalone balerinki IP: *.toya.net.pl 06.04.05, 23:53
        5 i 8 są nawet nawet :). Reszta odpada
        • Gość: gabi Re: Szalone balerinki IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 00:06
          Za wcześnie mi sie wysłało
          Oczywiście jak bym miała z tych butów wybierać, a innych by w sklepach nie
          było. Ale jak bym miała je kupić to chyba raczej bym ich nie kupiła. jak by mi
          kazali je założyć, mogą być, ale tylko do sukni balowej z gorsetem i
          usztywnianej na drutach, na jakiś wielki bal w pałacu :))) . Do spódniczki bym
          ich nie założyła, troche bym sie krępowała. ewentualnie do jesnsów o długich
          nogawkach a by jetroche przykryć. Oryginalne są, w sklepach takich nie
          widziałam, ale raczej bym ich nie kupiła. 5 i 8 sa nawet nawet na ten wielki
          barokowy bal w jakimś pałacu :). Reszta odpada, nie te kolory. Szalone to są...
          Aaa.. i mogły by byc też na Halloween ( 5 pozycja) -można by było się przebrać
          za tę ( zapomniałam jak ona się nazywa) w czarnych długich włosach z Rodziny
          Adamsów albo za jakąś wampirzycę. Nie są złe do czegos zawsze by sie przydały :)
      • misscraft Re: Szalone balerinki 07.04.05, 00:50
        Wszystkie są sliczne i to mnie boli, ja się bym zabiła na takim obcasie,
        przymierzałam podobne, na moją nogę się nie nadają, ja zwasze co roku musze się
        nałazić, żeby dostać wygodne buty.
      • Gość: bez_mapy Re: Szalone balerinki IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.05, 00:58
        Te są boskie:
        i19.ebayimg.com/02/i/03/c9/dd/38_1_b.JPG
        • Gość: bez_mapy Re: Szalone balerinki IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.05, 01:29
          i23.ebayimg.com/01/i/03/6e/43/42_1_b.JPG
          i7.ebayimg.com/01/i/03/88/cc/35_1_b.JPG
      • zettrzy Re: Szalone balerinki 07.04.05, 03:38
        w tym watku nie ma ani jednej pary balerinek, chociaz jest sporo pantofli
        • Gość: jupi Re: Szalone balerinki IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 07.04.05, 12:00
          wlasnie wlasnie , widzieliscie kiedys Balerine w takich balerinach...?
          www.bellebutt.com/girl-15redsatin
        • Gość: bez_mapy Re: Szalone balerinki IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.05, 14:55
          Racja, ale nie znam innej nazwy na buty z okrągłymi noskami. Dla mnie są to
          balerinki na obcasie.
      • Gość: anka Re: Szalone balerinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:01
        1 i 5 ujdą w tłoku, poza tym podobają mi się chyba dwie pary z następnych
        linków. Reszt do bani. Niewiarygodne, ale twoje linki potrafiły mi obrzydzic
        nawet moje ukochane buty z okrągłym noskiem.
      • magdzie Re: Szalone balerinki 07.04.05, 16:42
        nie wyobrazam sobie siebie z niektorymi pozycjami na moich stopach...
        sa słodkie, ale chyba za slodkie
        jesli balerinki to na mniejszym obcasie
        bez niepotrzebnych zdobien
        • marchef_w_butonierce Re: Szalone balerinki 07.04.05, 17:13
          masakryczne

• sigrun Re: Szalone balerinki 07.04.05, 17:23
            W sam raz do zabawy w knurka i wesołą pastuszkę lub sprośnego lorda i frywolną
            pokojówkę. Poza tym do niczego innego się nie nadają;-P Ja biorę te czerwone:-)
            • Gość: Ariana Re: Szalone balerinki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.04.05, 18:40
              Ha,ha Sigrun-wyjęłaś mi to z ust! :-)))).Dobre!
              A do Bez_Mapy mam pytanko-Ty uznajesz wyłącznie buty na wysokim obcasie?I tylko
              w takich chodzisz?Jeśli tak to ja Cię podziwiam!Jeśli o mnie chodzi,to jedynie
              do ślubu dowlokłam się na obcasach...Jakoś nie mogę...
              Pzdr.
              • Gość: gabi Re: Szalone balerinki IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 20:53
                i23.ebayimg.com/01/i/03/6e/43/42_1_b.JPG
                te są bardzo bardzo ładne i na codzień można je nosić :). Gdzie można takie
                kupić?
                • zettrzy Re: Szalone balerinki 07.04.05, 20:55
                  Gość portalu: gabi napisał(a):

> i23.ebayimg.com/01/i/03/6e/43/42_1_b.JPG
                  > te są bardzo bardzo ładne i na codzień można je nosić :). Gdzie można takie
                  > kupić?

to jest Steve Madden - on sprzedaje glownie we wlasnych butikach, ale moze sie
                  cos trafic w "lepszych" sklepach z butami
                  • Gość: gabi Re: Szalone balerinki IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 21:12
                    zettrzy napisała:

> Gość portalu: gabi napisał(a):
                    >
                    > > i23.ebayimg.com/01/i/03/6e/43/42_1_b.JPG
                    > > te są bardzo bardzo ładne i na codzień można je nosić :). Gdzie można tak
                    > ie
                    > > kupić?
                    >
                    > to jest Steve Madden - on sprzedaje glownie we wlasnych butikach, ale moze
                    sie
                    > cos trafic w "lepszych" sklepach z butami

:))). A orientujesz się może, jaka mniej więcej jest ich cena?
                    • zettrzy Re: Szalone balerinki 07.04.05, 21:22
                      Steve na ogol kosztuje wyzej $100, ale nizej $200, trudno wyczuc ile te
                      konkretnie buty beda kosztowaly, sa jednak bardzo ladne no i maddeny sa rowniez
                      bardzo wygodne, polecam, fajnie sie je nosi
              • bez_mapy Re: Szalone balerinki 07.04.05, 23:57
                Moja stopa się męczy w butach bez obcasów - gdy chodzę w płaskich, bolą mnie
                pięty - już się po prostu przyzwyczaiły do obcasów
                • zettrzy Re: Szalone balerinki 08.04.05, 00:16
                  bez_mapy napisała:

> Moja stopa się męczy w butach bez obcasów - gdy chodzę w płaskich, bolą mnie
                  > pięty - już się po prostu przyzwyczaiły do obcasów

wyglada na to ze dorobilas sie problemow z achillesem
      • nimfunia Re: Szalone balerinki 07.04.05, 21:06
        kolejny twoj link... boze dziewczyno ty wogole gustu nie masz!!! wspolczuje a
        tak a propo tych balerinej to sa to najokropniejsze buty jakie widzialam bleeeee
        • bogada o gustach się nie dyskutuje!!! po co krytykujesz?! 07.04.05, 22:18
          !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ivre Re: Szalone balerinki IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 07.04.05, 21:22
        Gdzies juz pisalam, ze nie znosze balerinek (prawie tak jak butow na
        koturnie :D), i, o dziwo!, bez_mapy, zgadzalas sie ze mna :o Skad nagle ta
        odmiana? :D A co do imprez to w tym roku wpuszczaja tylko na koturnach, w
        drewiakach lub balerinkach? :D No coz..to ja sie w innych miejscach bawie :P
        Ale skoro juz pytasz, to odpowiem tylko, ze na imprezy letnie chodze zazwyczaj
        w butach tzw. 'paskach':) (lub takich wiazanych na lydce, chyba wiesz o co mi
        chodzi...ktores z tych Twoich koturnow mialy takie wiazanie). Nie chce mi sie
        szukac zadnych zdjec czy linkow, ale moge zagwarantowac, ze raczej nie sa one w
        kolorze czarny, brazowy, bezowy lub bialy :P
      • ziyi Re: Szalone balerinki 07.04.05, 22:23
        To sa narzedzia tortur czy figurki na polke?
      • greenhills Re: Szalone balerinki 07.04.05, 23:03
        Rany julek, mi się żadne nie podobają. Zostanę przy swoich 'nudnych' Ryłko
        chyba ;)
      • kadlubek07 Re: Szalone balerinki 08.04.05, 19:08
        Ile to "to" kosztuje?
        taaak, szalone to dobre okreslenie...
        zastanawiam sie, za jakie pieniadze zgodziłabym sie je założyć....pomijajac fakt, że maja okropny kolor, jestem bardziej niz pewna, że po jednym "spacerze" mogłabym sie juz ubiegac o rente inwalidzka...jakos nie nadaje sie do chodzenia w butach na obcasach, chyba ze to "kaczuszki"
        • zettrzy Re: Szalone balerinki 08.04.05, 19:28
          no, kolorek fakt bije po oczach, ale pomysl nie najgorszy, te akurat nie sa
          calkiem kaka
          • kadlubek07 Re: Szalone balerinki 08.04.05, 20:04
            Nie wiem, co znaczy kaka, dla mnie sa po prostu "fe" :)
            Choc może byc gorzej....
            Wiekszość butów wyszukiwanych tak gorliwie przez bez mapy nadaje sie "li i jedynie" :)na rekwizyty do teatru, nie wyobrazam sobie kobiet w takich butach na ulicy, w pracy ani nawet na imprezie, chyba ze na balu przebierańców. I to wcale nie znaczy, ze jestem nudna i nosze tylko czarne buty. Oryginalna wcale nie musi znaczyć dziwaczna
            • zettrzy Re: Szalone balerinki 08.04.05, 20:09
              Wiekszość butów wyszukiwanych tak gorliwie przez bez mapy nadaje sie "li i
              jedynie" :)na rekwizyty do teatru,

co do tego zgadzam sie, tyle ze ta akurat para, podobnie jak te Steve Maddeny
              przed nia, nie jest najgorsza, pomijajac kolorek - takie pantofle "zapinane na
              guzik" bardzo fajnie i ze tak powiem autorytarnie wygladaja w zespole z
              pracowym ubrankiem
            • bez_mapy Re: Szalone balerinki 08.04.05, 20:12
              To kwestia wyobraźni - jeśli ktoś takie buty nieumiejętnie zestawi z resztą
              stroju, to rzeczywiście będzie wygladać dziwacznie. Wystarczy odrobinę "wizji" -
              kreatorzy mody też ją mieli projektując te buty. Wybierając buty, kieruję się
              właśnie tym, czy mam "na nie wizję" - jak widzę buty, to oczami wyobraźni widzę
              też resztę stroju.
      • lwica.salonowa Re: Szalone balerinki 08.04.05, 20:47
        Te są ok:
        i4.ebayimg.com/02/i/03/c1/28/6f_1_b.JPG
        Poza tym panterka fajnie wyglądałaby do czarnego stroju.
        • lwica.salonowa Re: Szalone balerinki 08.04.05, 20:48
          www.bellebutt.com/girl-15redsatin
          Te też mi się podobają.
          • lindtt Re: Szalone balerinki 09.04.05, 18:01
            A gdzie mogę takie kupić?
      • bez_mapy Re: Szalone balerinki 09.04.05, 20:13
        A te wam się podobają?
        i11.ebayimg.com/01/i/03/cd/fb/c4_1_b.JPG
      • Gość: vadee trzeba umieć odróżniać fantazję od tandety /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:29
        • bez_mapy Re: trzeba umieć odróżniać fantazję od tandety 09.04.05, 21:35
          No właśnie, a tandetą nie jest pojedyńczy element stroju, tylko tandetnie może
          wyglądać całość ( lub pojedyńczy element jest tandetny na tle całości).
          • lindtt Re: trzeba umieć odróżniać fantazję od tandety 11.04.05, 10:24
            Ponawiam swoje pytanie. Gdzie mogę kupić te buty? www.bellebutt.com/girl-
            15blue, myślałam że na stronie bellebut.com - ale nie.. więc gdzie? czy ktoś
            zauważy mnie wreszcie?
            • lindtt Re: trzeba umieć odróżniać fantazję od tandety 11.04.05, 10:25
              www.bellebutt.com/girl-15blue
              • bez_mapy Re: trzeba umieć odróżniać fantazję od tandety 11.04.05, 13:46
                www.ebay.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka