Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bardzo głęboki gekolt

11.04.05, 17:48
    Podoba wam się modny od dłuższego czasu głęboki, wąski dekolt w szpic?
    Nosicie topy i sukienki z takim dekoltem, a jeśli tak, to tylko na imprezy
    czy na codzień np. na urlopie nad morzem też?
    1. www.dresses.com/pictures/2112.jpg
    2. www.dresses.com/pictures/9053.jpg
    3. www.dresses.com/pictures/9072.jpg
    4. www.dresses.com/pictures/9023.jpg
    5. www.dresses.com/pictures/9071.jpg
    6. www.dresses.com/pictures/9022.jpg
    7. www.dresses.com/pictures/9016.jpg
    8. www.dresses.com/pictures/9026.jpg
    9. www.dresses.com/pictures/1089.jpg

Obserwuj wątek
      • Gość: krata Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.zacisze.zgora.pl 11.04.05, 18:00
        tak tak podobaja mi sie takie dekoldy,nosze bluzki z takimi ale tylko na
        imprezy nad morzem tez pewnie bym je ubrala.Na codzien raczej nie pasuje,ale na
        imprezy w wakacje jak najbardziej.Jednak dekoldy tego typu wymagaja ladnego
        jedrnego biustu z uwagi na to ze stanik do nich nie pasuje a stanik +
        silikonowe ramiaczka to paskudztwo (moim zdaniem)wrr...
        • Gość: deczko Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.chello.pl 11.04.05, 18:03
          Gość portalu: krata napisał(a):

>Jednak dekoldy tego typu wymagaja ladnego
          > jedrnego biustu

Nie tylko. Trzeba miec tez pieknie wypielegnowany skore na dekolcie.

Mnie takie ciecia nie pociagaja. Poza tym chyba jestem za niesmiala na takie
          ciuchy. Juz sobie wyobrazam te meskie spojrzenia.
          • Gość: mordka Re: bardzo głęboki gekolt IP: 213.25.42.* 11.04.05, 18:29
            bez_mapy jakiej firmy są te sukienki?
            • bez_mapy Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 18:35
              Na tej stronie się wszystkiego dowiesz:
              www.dresses.com/index1.htm
      • Gość: nadinka Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.05, 18:28
        lubie i nosze na imprezy, do knajpy i na wakacjach tez. na codzien nie. :-)
      • zettrzy Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 19:16
        te suknie sa raczej na imprezy, na codzien bylyby nieco zbyt dekoracyjne
        • Gość: krata Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.zacisze.zgora.pl 11.04.05, 19:40
          co do tej pielegnacji dekoltow to dla mnie oczywiste niewazne jaka bluzeczke
          czy sukienke sie zaklada
          • la_luna25 Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 19:53
            Śliczne te sulienki. Bardzo mi się podobają. Ze skórą na dekolcie jakoś nie mam
            problemów i dbam o nią nawet zimą, gdy noszę praktycznie same golfy. To jest
            rzeczywiście kwestia super biustu.
      • monami_1979 Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 20:31
        Bardzo ładne sukienki, ja również lubię takie dekolty i noszę je, ale tylko na
        jakiś imprezach.
      • Gość: Ivre Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.04.05, 20:33
        Nosze :) Na imprezy, na wakacjach, w tzw. wolnym czasie. Nigdy na uniwerek lub
        do pracy, czy tez w inne miejsce, moim zdaniem odpowiednie (jak teatr np.)
        • Gość: Ivre Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.04.05, 20:34
          NIEodpowiednie* mialo byc oczywiscie :)
      • przemkowa.b Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 20:49
        Bardzo ładnie taki dekolt wysmukla szyję.
        Lubię,zwłaszcza wzmocniony stanikiem push-up.
        Mam takie bluzki, ale nie noszę na codzień, raczej w lecie lub na większe
        wyjścia:) Nie można tak marnować na codzień ładnego widoku:)
        • przemkowa.b Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 21:04
          Miałam na myśli dekolt w kształcie litery V ale może nie aż taki głęboki jak w
          linku podano. Do takiego byłoby mi trudno dobrac stanik a ze względu na to,
          czym mnie hojnie Natura obdarzyła,bez stanika nie mogę się pokazać :)
      • lwica.salonowa Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 20:55
        Aż tak bardzo wydekoltowanych bluzek nie mam, chociaż latem noszę takie z
        głębokim dekoltem (maksymalnie takim jak przy tej złotej sukni na zdjęciu nr. 3)
        • vanillaice Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 21:49
          Sukienki są piękne..., ja też lubię takie dekolty i bluzki sznurowane na
          plecach, ale tylko na imprezki.
          • Gość: zanzare Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:22
            9 boska, reszta jakas tendencyjna - tzn "na jedno kopyto". Natomiast dekolt
            tylko na imprezy, wyjscia np do teatru, kina itp, w lato, ale nie zawsze, po
            prostu chodzi o wyczucie sytuacji, kiedy mozna sobie na to pozwolc.
      • enixx Re: bardzo głęboki gekolt 11.04.05, 23:04
        Mam dwie sukienki z bardzo glebokimi dekoltami - takimi mniej wiecej jak w
        linku nr 9 - ale nie nosze ich za czesto, bo w ogole srednio lubie chodzic w
        sukienkach. Czasem je zaloze na jakies wieczorne wyjscie. W takich dekoltach
        jak np w linku 1 czy 2 raczej nie odwazylabym sie wyjsc na ulice. Moze na
        jakiegos sylwestra, ale tez zastanowilabym sie kilka razy.
      • krowa_w_kropki Re: bardzo głęboki gekolt 12.04.05, 09:35
        Owszem, noszę od czasu do czasu głęboki dekolt, jednak nie aż tak jak te na
        linkach. Może najgłębszy jest taki jak na zdjęciu nr 3?
        No i nigdy nie zakładam sukienki ani topu bez pleców. Lekko krzywe łopatki
        uniemożliwiają mi to całkowicie, poza tym jakoś nie podobają mi się odkryte
        plecy. To dość częsty widok latem, zwłaszcza u młodszych dziewczątek: dekolt i
        piersi OK, za to pryszcze na plecach psują wszystko. ;)
        Te sukienki są zdecydowanie wieczorowe, na co dzień się zupełnie nie nadają.
        Ładne, ale nie założyłabym żadnej.
        • justynnka Re: bardzo głęboki gekolt 12.04.05, 15:27
          nosze bardzo glebokie dekolty i na codzien ( no do pracy moze troche plytsze:))
          i na wszelkie wyjscia galowo-imprezow-wieczorowe.posiadam bluzke z dekoltem nr
          1 i sukienke dokladnie jak na ostatniej fotce.uwielbiam odkryte ramiona,gole
          plecy,baardzo glebokie dekolty.zwlasza ze - niech zyje skromnosc!-moge sie
          pochwalic biustem.i teraz juz tylko czekam zeby bylo cieplo:)
          • Gość: NADOBNA Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 15:40
            Ta beżowa jest bardzo ładna.Fajna na sylwestra...
            Kiedyś nosiłam wyeksponowane piersi.Uwielbiałam dekolty.I tak są dosyć
            duże,więc gdy zakładam bluzkę bez dekoltu która po prostu opina mi ciało ludzie
            się oglądają(kobiety z niesmakiem,młodzi chlopcy"ale cyce",mężczyźni
            zerkają).Tak więc zrezygnowałam z jako takich dekoltów na rzecz własnego
            komfortu.To jest miłe oczywiście kiedy mnie zauważają,ale po którymś razem
            można się poczuć nieswojo że wyglądasz jak głupek.Chociaż latem nie mogę sobie
            darować,bo przecież nie mam 60 lat i uważam że mam prawo do odsłaniania
            dekoltu.Ale robię to w miejscowościach wypoczynkowych,w ciepłych krajach bądź
            wieczorem (kolacja,klub,wyjście).
      • modlisshka Re: bardzo głęboki gekolt 12.04.05, 16:10
        Uwielbiam takie rzeczy!!!!!!!!! Są sexowne, dodające wdzięku, kobiecości i
        pewności siebie. Należy eksponowac to, co kobiece i piekne!!!!
      • Gość: izju Re: bardzo głęboki gekolt IP: *.aster.pl 12.04.05, 17:06
        Bylam na sywlestrze w bluzce z podobnym dekoltem do tego na 1wszym zdjeciu.
        Troche się obawialam zakupu, ale wypadlo swietnie:) mam sredniej wielkosci
        biust wiec mi nie majtał za bardzo heh i podobno wygladalo to calkiem dobrze.
        mam teraz fajne fotki z imprezy:)) ale nie wiem czy ja jeszcze zaloze;))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka