Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fenomen VS

14.04.05, 19:26
    Ubrania Victoria's Secret cieszą sie u nas w POlsce duzym zainteresowaniem.Co
    krok widze kobiety zachwycone ich kolekcjami, takze na tym forum jest grono
    miłosniczek VS.Dla mnie kompletnie niezrozumiałe bo ciuchy sa fatalne ,nigdy
    nie przepadałam zreszta za amerykanskimi markami uwazam ze kobiety w Europie
    umieja sie ubrac 1000 razy lepiej.Moze wyjasnicie co przyciąga was do tej
    firmy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Łodzianka Re: Fenomen VS IP: *.astral.lodz.pl 14.04.05, 23:57
        tez mnie to zastanawia i jak na moje oko ten fenomen może leżeć w doskonałych
        zdjęciach - aż się chce tak wyglądać.. bez skazy ;)
        • xoxo Re: Fenomen VS 15.04.05, 00:05
          Takze dziewczyny moga byc znudzone rodzimymi wytworami. Jestem pelna podziwu
          ile zaangazowania tkwi w nabyciu tej odziezy. Nie wiem jaka jest sytuacja na
          rynku w Polsce, bez jej znajomosci stwierdzam, ze mnie by sie nie chcialo.
          • charade Re: Fenomen VS 15.04.05, 09:56
            Fajną mają bieliznę
      • lunalovelight Re: Fenomen VS 15.04.05, 10:02
        do tej pory ciuchy vs dostawalam przez rodzine w 'bratnim' usa i jestem
        zadowolona: co by nie mowic, te wszystkie szmatki sa dobrej jakosci, po prostu.
        totez postanowilam zamawiac na wlasna reke, bo latwiej i familii nie trzeba
        fatygowac ;). ot i caly fenomen - mi pasuje wzornictwo i, jak do tej pory, nie
        zdarzylo mi sie, zeby ktoras z tych rzeczy byla kiepskiej jakosci, na co jestem
        uczulona :).
        • helena25 Re: Fenomen VS 15.04.05, 10:45
          Swetry z kaszmiru i jedwabiu kosztuja nawet 29 USD (ok 60-70% szlachetnego
          wlokna). W Polsce za mniejsza domieszke trzeba zaplacic 3-4x wiecej.
          To dosc prosty powod.
          H.
      • annemone Re: Fenomen VS 25.04.05, 19:04
        ja tez tego nie rozumiem...
        kupilam swego czasu troche ich ciuchow i butow, niestety jakosc faktycznie jest
        marna, materialy kiepskie, wykonczenie pozostawia wiele do zyczenia
        za te pieniadze naprawde nie ma sie czym zachwycac
        P.S. swetry kaszmirowe za $29? to dopiero musza byc cuda :/
        • helena25 Re: Fenomen VS 26.04.05, 10:05
          www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=QM-
          178842&cgname=OSCLOSWTCRD&cgnbr=OSCLOSWTCRD&rfnbr=1835&page=1&cgname=OSCLOSWTCRD

UWIERZ W CUDA.
          • sigrun Re: Fenomen VS 26.04.05, 14:47
            Mnie też nurtuje ten fenomen. Swetry może są i tanie jak na kaszmir ale Vs
            odbija to sobie na reszcie asortymentu, np. prosty jak budowa cepa bezrękawnik,
            klasyczne wykończenie, zwyczajna bawełenka, jednym słowem nic specjalnego (125
            zł) lub sweterek o zwykłym splocie, nawet dość cienki (ponad 300 zł) i co,
            kupować kota w worku za ceny wzięte z księżyca? Za co? Za markę i kraj
            pochodzenia? Szczerze mówiąc znam przyjemniejsze sposoby na wydawanie pieniędzy.
            Jeśli już, można za tą samą cenę kupić coś naprawdę wyjątkowego w polskich
            ekskluzywnych butikach. No nie wiem, może się mylę i VS to ósmy cud świata za
            który warto się zastawić.
            • helena25 Re: Fenomen VS 26.04.05, 15:34
              A kto Ci kaze kupowac to co jest zwykle i drogie. Zamiast sie zastanawiac nad
              fenomenem, kupuj tylko to co jest dobre i relatywnie tanie. Np. sweterek 50%
              jedwabiu, 20% bawelny za cale 19 baksow.
              H.
              • sigrun Re: Fenomen VS 26.04.05, 17:10
                Dlatego nie kupuję VS i nie czuję się przez to gorzej ubrana. Swoją drogą, jak
                wynika z tonu Twojej wypowiedzi, trudno jest się pogodzić z faktem, że się
                przepłaca, ale Twoja kasa, Twoja sprawa. Zwracam tylko uwagę na to, że dla mnie
                VS to żadna rewelacja ani tym bardziej status symbol.
          • annemone Re: Fenomen VS 28.04.05, 15:48
            helena25 napisała:

>
            www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=QM-
            > 178842&cgname=OSCLOSWTCRD&cgnbr=OSCLOSWTCRD&rfnbr=1835&page=1&cgname=OSCLOSWTCR
            > D
            >
            > UWIERZ W CUDA.

nie watpie, ze takie swetry tam sa, tylko ciekawi mnie jaki procent przedzy
            stanowi kaszmir, znajac jakosc VS to raczej skromny ulameczek
            takie 'kaszmirowe' sweterki sa dobre dla snobek...

P.S. naucz sie wklejac linki nie krzycz...
      • Gość: jol po prostu cudna bielizna!!!! IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 19:12
        bielizna vs jest piekna, niestety nie znalazlam takiej pieknej bielizny nigdzie
        w sklepach w europie. Nie ma nigdzie takich stroi kapielowych!!A co do innych
        ubran to sa zwyczajne, nic specjalnego . aha i ceny sa ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka