Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wygląd jak z Auszwitz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 16:50
    W temacie jest o mnie. W co mogę się ubrać aby wyglądać co najmniej jak
    wychudzona modelka?
    Obserwuj wątek
      • ziyi Re: wygląd jak z Auszwitz 16.04.05, 16:57
        Mozesz zalozyc podarte, przysmolone, szare szmaty, koniecznie zadnych butow!
        Wyglad a la Auschwitz gwarantowany!
        • Gość: francuzeczka Re: wygląd jak z Auszwitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:06
          Tyle, że ona chyba nie chce wygladac jak z Auszwitz
          • ziyi Re: wygląd jak z Auszwitz 16.04.05, 17:17
            No tak. Dzis chyba jakas rozkojarzona jestem..
            Jezeli chodzi o stroj to: duze wzory, kolorowe ubrania, aplikacje, kieszenie,
            wszelkie falbany i inne udziwnienia- wlasnie w takim stylu powinnas sie ubierac.
      • Gość: Monica Re: wygląd jak z Auszwitz IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 16.04.05, 17:05
        Naucz się najpierw poprawnie pisać słowo AUSCHWITZ, a jak nie umiesz to pisz
        Oświęcim po prostu. A swoję drogą ten wątek jest debilny. FORUM HUMORUM
      • kochanica-francuza Auschwitz-Birkenau 17.04.05, 11:04
        Ogol glowę na łyso,nie myj się,śpij w barłogu w ruderze,aż dostaniesz wszy,
        czasem ćwicz stanie 24 godziny bez przerwy,jedz dziennie cienką kromkę chleba i
        zupę z brukwi.

I WIĘCEJ NIE PONIŻAJ PAMIĘCI OFIAR AUSCHWITZ TAKIMI WĄTKAMI.
        • lunalovelight Re: Auschwitz-Birkenau 17.04.05, 11:44
          kochanica, ja mysle, ze, pomijajac niewlasciwe [bardzo] porownanie do ofiary
          obozu, to autorce chodzilo o to, ze jest bardzo chuda i jak wlasnie zrobic, zeby
          wygladac chociaz jak wyjatkowo zachudzona modelke, a nie jak w.w. wiezien obozu
          pracy.
          • kochanica-francuza Re: Auschwitz-Birkenau 17.04.05, 12:05
            lunalovelight napisała:

> kochanica, ja mysle, ze, pomijajac niewlasciwe [bardzo] porownanie do ofiary
            > obozu, to autorce chodzilo o to, ze jest bardzo chuda i jak wlasnie zrobic, zeb
            > y
            > wygladac chociaz jak wyjatkowo zachudzona modelke, a nie jak w.w. wiezien obozu
            > pracy.

znaczy anoreksję ma.cóż,radziłabym terapię.
      • Gość: Ola Re: wygląd jak z Auszwitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:36
        Ale głupie jesteście...jak możecie robić sobie takie niestosowne żarty. Tam
        tysiące ludzie cierpiało,umierało z głodu...
        • kochanica-francuza Re: wygląd jak z Auszwitz 17.04.05, 11:37
          Gość portalu: Ola napisał(a):

> Ale głupie jesteście...jak możecie robić sobie takie niestosowne żarty. Tam
          > tysiące ludzie cierpiało,umierało z głodu...
          ]No co? Ja właśnie op...autorkę wątku.
        • illouette Re: wygląd jak z Auszwitz 17.04.05, 12:17
          Gość portalu: Ola napisał(a):

> Ale głupie jesteście...jak możecie robić sobie takie niestosowne żarty. Tam
          > tysiące ludzie cierpiało,umierało z głodu...

I nie tylko z głodu ;| Oglądałam ponownie 'Pianistę' wczoraj, płakałam znów. A
          dziś tutaj zaglądam a tu taki wątek ;| Żenujące.
          • black_magic_women Re: wygląd jak z Auszwitz 17.04.05, 12:37
            dziewczyna martwi sie bo jest wychudzona,pewnie ma dosc okreslen typu"wygladasz
            jak z ..."i stad ten post.Dalej pisze,ze chcialaby cos zrobic,zeby
            wygladac,chociaz na wychudzona modelke.Tyle,a ze tytul niefortunny,to inna
            sprawa...Tyle w kwestii translatorskiej
      • ena90 Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 13:30
        O! Jak ja bym chciala miec taki problem z figura! Zamiast duzo za duzo, to
        troche za malo! Mam dopiero 15 lat i wstydze sie pokazac na plazy w bikini!
        Dorota, dobrze Ci radze ;)- zapomnij o wszelkich kompleksach i szalej! Wszyscy
        wiedza, ze kobiety szczuple sa bardziej atrakcyjne.
        Gdybym byla naprawde chuda nosilabym niskie spodnie z milionem paskow na
        biodrach, ktore podkreslaja talie, krotkie bluzki, odslaniajace zgrabny
        brzuszek, zwiewne spodnice (bardzo sexy), miniowki, obcisle sweterki,
        dopasowane sukienki i wiele, wiele innych!!! Masz niekonczace sie wybory!!!
        • kochanica-francuza Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 13:33
          ena90 napisała:

> O! Jak ja bym chciala miec taki problem z figura! Zamiast duzo za duzo, to
          > troche za malo! Mam dopiero 15 lat i wstydze sie pokazac na plazy w bikini!
          >
          Jezus,Maria,oszlałaś...A raczej nie Ty,tylko popkultura,która zawładnęła już
          młodzieżą w tym wieku...
          Kazdy facet powie ci,że chude nie są seksowne...I na kiego ci milion pasków?
          Napisz,ile mierzysz/wazysz.
          • ena90 Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 15:33
            Za duzo waze i za malo mierze, zeby o tym pisac:)). Nie miej jednak
            watpliwosci, czy jestem gruba- dla przykladu powiem, ze czesto brakuje na mnie
            rozmiarow, a zazwyczaj kupuje najwiekszy, dostepny w sklepie.
            A z tymi paskami zartowalam- wystarczylby mi jeden:)).
            • kochanica-francuza Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 20:07
              ena90 napisała:

> Za duzo waze i za malo mierze, zeby o tym pisac:))
              O matko,ja mam 168 cm,65 kg.Masz gorsze BMI?

. Nie miej jednak
              > watpliwosci, czy jestem gruba- dla przykladu powiem, ze czesto brakuje na mnie
              > rozmiarow, a zazwyczaj kupuje najwiekszy, dostepny w sklepie.

To akurat nie świadczy o niczym - rozmiary są na anorektyczne,za
              przeproszeniem(bo to straszna choroba)modelki albo dziewoje,które odchudzają się
              od 8-12 roku życia i mają drobne kości.Ja często nawet w ten "największy
              "rozmiar nie wchodzę.

>
              • usmiech_mona_lisy Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:23
                kochanica-francuza napisała:

> ena90 napisała:
                >
                > > Za duzo waze i za malo mierze, zeby o tym pisac:))
                > O matko,ja mam 168 cm,65 kg.

eeeeeee no nie jest tak źle.
          • Gość: Fergie 18 Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:30
            faceci w polsce wola szczuple a nawet chude kobiety - taki wynik daly badania
            statystyczne przeprowadzone wsrod internautow w wieku 15-45, wiec chyba lepiej
            byc szczuplym ;-)
        • klara-klara Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 13:46
          chude nie rowna sie zgrabny, tak jak i szczuple.
          • Gość: Dorota Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:01
            Ważę 52kg, wzrost 176
            • totalna_apokalipsa Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 14:09
              Hmmm.co innego chude, a co innego szczupłe...chude nie jest estetyczne,
              podobnie jak za grube...

Nie wiem, jak wyglądasz, tzn. co jest Twoim problemem- moim są np. sterczące
              obojczyki i wystajace żebra:0... Powiem ci, że dobr efekty daje
              wysokokaloryczna dieta polaczona z siłownią- nabierasz lekkiego umięsnienia, a
              to zawszelepiej wyglada niż kości i skóra obciągająca te kości...Odpuść sobie
              odsłanianie brzuchów:)))) Ja bym proponowała klasyczne sukienki , lekko nad
              kolano w jakieś kwaitkimalew jednym kolorze,,,To naprawde ładne- moższe sobie
              pozwoluić na wszystkiepastelowe barwy, a to bardzo fajnie;)
              • maadz Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 14:19
                no wlasnie, wyrob sobie miesnie, moze sprobuj troche przytyc, a dopiero potem
                pomysl o doborze ciuchow- nie na odwrot..
                • Gość: Doroti Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:42
                  Teraz mam chodzić nago?
                  • Gość: anka Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:45
                    Doroti-176 i 52 to nie koniec swiata! Mam kolezanke, ktora mierzy 182! i waży
                    tyle co Ty i wygląda... szczupło, fajnie, wszyscy faceci sie za nia ogladają.:_)
                    • kochanica-francuza Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:03
                      Gość portalu: anka napisał(a):

> Doroti-176 i 52 to nie koniec swiata!

Ocipiałyście?Jaki koniec świata?To wspaniałe proporcje!Idealne.
                  • marvellous Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:23
                    Ja mam 172 cm, ważę 55 kg, czyli nie ma jakiejś wielkiej różnicy między nami.
                    Nie wyglądam chudo tylko szczupło, w żadnym wypadku chorobliwie. Nie wiem więc czy nie przsadzasz z tym Aushwitz:PPPP
                    • usmiech_mona_lisy Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:29
                      marvellous napisała:

> Ja mam 172 cm, ważę 55 kg,

ja przy identycznych proporcjach wyglądałam baaaaardzo chudo. no ale co u
                      jednego wygląda w jeden sposób u kogoś innego już nie. teraz mam 5 kg więcej i
                      się czuję dużo lepiej.
                      • marvellous Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:56
                        Hehe, to rzeczywiście dziwne, ja po poprzedniej zimie przytyłam 5 kg (czyli 60 miałam), wyglądalam niezbyt fajnie. i to nie moje urojenia tylko nawet bliscy tak sądzili:P. Ale chyba moje ciało kocha te 55kg, bo "powróciło mi się samo", bez zadnych zmian w odżywianiu:>.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka