Gość: Dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 16:50 W temacie jest o mnie. W co mogę się ubrać aby wyglądać co najmniej jak wychudzona modelka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziyi Re: wygląd jak z Auszwitz 16.04.05, 16:57 Mozesz zalozyc podarte, przysmolone, szare szmaty, koniecznie zadnych butow! Wyglad a la Auschwitz gwarantowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: wygląd jak z Auszwitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:06 Tyle, że ona chyba nie chce wygladac jak z Auszwitz Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: wygląd jak z Auszwitz 16.04.05, 17:17 No tak. Dzis chyba jakas rozkojarzona jestem.. Jezeli chodzi o stroj to: duze wzory, kolorowe ubrania, aplikacje, kieszenie, wszelkie falbany i inne udziwnienia- wlasnie w takim stylu powinnas sie ubierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: wygląd jak z Auszwitz IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 16.04.05, 17:05 Naucz się najpierw poprawnie pisać słowo AUSCHWITZ, a jak nie umiesz to pisz Oświęcim po prostu. A swoję drogą ten wątek jest debilny. FORUM HUMORUM Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Auschwitz-Birkenau 17.04.05, 11:04 Ogol glowę na łyso,nie myj się,śpij w barłogu w ruderze,aż dostaniesz wszy, czasem ćwicz stanie 24 godziny bez przerwy,jedz dziennie cienką kromkę chleba i zupę z brukwi. I WIĘCEJ NIE PONIŻAJ PAMIĘCI OFIAR AUSCHWITZ TAKIMI WĄTKAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Auschwitz-Birkenau 17.04.05, 11:44 kochanica, ja mysle, ze, pomijajac niewlasciwe [bardzo] porownanie do ofiary obozu, to autorce chodzilo o to, ze jest bardzo chuda i jak wlasnie zrobic, zeby wygladac chociaz jak wyjatkowo zachudzona modelke, a nie jak w.w. wiezien obozu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Auschwitz-Birkenau 17.04.05, 12:05 lunalovelight napisała: > kochanica, ja mysle, ze, pomijajac niewlasciwe [bardzo] porownanie do ofiary > obozu, to autorce chodzilo o to, ze jest bardzo chuda i jak wlasnie zrobic, zeb > y > wygladac chociaz jak wyjatkowo zachudzona modelke, a nie jak w.w. wiezien obozu > pracy. znaczy anoreksję ma.cóż,radziłabym terapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wygląd jak z Auszwitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:36 Ale głupie jesteście...jak możecie robić sobie takie niestosowne żarty. Tam tysiące ludzie cierpiało,umierało z głodu... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wygląd jak z Auszwitz 17.04.05, 11:37 Gość portalu: Ola napisał(a): > Ale głupie jesteście...jak możecie robić sobie takie niestosowne żarty. Tam > tysiące ludzie cierpiało,umierało z głodu... ]No co? Ja właśnie op...autorkę wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: wygląd jak z Auszwitz 17.04.05, 12:17 Gość portalu: Ola napisał(a): > Ale głupie jesteście...jak możecie robić sobie takie niestosowne żarty. Tam > tysiące ludzie cierpiało,umierało z głodu... I nie tylko z głodu ;| Oglądałam ponownie 'Pianistę' wczoraj, płakałam znów. A dziś tutaj zaglądam a tu taki wątek ;| Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wygląd jak z Auszwitz 17.04.05, 12:37 dziewczyna martwi sie bo jest wychudzona,pewnie ma dosc okreslen typu"wygladasz jak z ..."i stad ten post.Dalej pisze,ze chcialaby cos zrobic,zeby wygladac,chociaz na wychudzona modelke.Tyle,a ze tytul niefortunny,to inna sprawa...Tyle w kwestii translatorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ena90 Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 13:30 O! Jak ja bym chciala miec taki problem z figura! Zamiast duzo za duzo, to troche za malo! Mam dopiero 15 lat i wstydze sie pokazac na plazy w bikini! Dorota, dobrze Ci radze ;)- zapomnij o wszelkich kompleksach i szalej! Wszyscy wiedza, ze kobiety szczuple sa bardziej atrakcyjne. Gdybym byla naprawde chuda nosilabym niskie spodnie z milionem paskow na biodrach, ktore podkreslaja talie, krotkie bluzki, odslaniajace zgrabny brzuszek, zwiewne spodnice (bardzo sexy), miniowki, obcisle sweterki, dopasowane sukienki i wiele, wiele innych!!! Masz niekonczace sie wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 13:33 ena90 napisała: > O! Jak ja bym chciala miec taki problem z figura! Zamiast duzo za duzo, to > troche za malo! Mam dopiero 15 lat i wstydze sie pokazac na plazy w bikini! > Jezus,Maria,oszlałaś...A raczej nie Ty,tylko popkultura,która zawładnęła już młodzieżą w tym wieku... Kazdy facet powie ci,że chude nie są seksowne...I na kiego ci milion pasków? Napisz,ile mierzysz/wazysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ena90 Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 15:33 Za duzo waze i za malo mierze, zeby o tym pisac:)). Nie miej jednak watpliwosci, czy jestem gruba- dla przykladu powiem, ze czesto brakuje na mnie rozmiarow, a zazwyczaj kupuje najwiekszy, dostepny w sklepie. A z tymi paskami zartowalam- wystarczylby mi jeden:)). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 20:07 ena90 napisała: > Za duzo waze i za malo mierze, zeby o tym pisac:)) O matko,ja mam 168 cm,65 kg.Masz gorsze BMI? . Nie miej jednak > watpliwosci, czy jestem gruba- dla przykladu powiem, ze czesto brakuje na mnie > rozmiarow, a zazwyczaj kupuje najwiekszy, dostepny w sklepie. To akurat nie świadczy o niczym - rozmiary są na anorektyczne,za przeproszeniem(bo to straszna choroba)modelki albo dziewoje,które odchudzają się od 8-12 roku życia i mają drobne kości.Ja często nawet w ten "największy "rozmiar nie wchodzę. > Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:23 kochanica-francuza napisała: > ena90 napisała: > > > Za duzo waze i za malo mierze, zeby o tym pisac:)) > O matko,ja mam 168 cm,65 kg. eeeeeee no nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fergie 18 Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:30 faceci w polsce wola szczuple a nawet chude kobiety - taki wynik daly badania statystyczne przeprowadzone wsrod internautow w wieku 15-45, wiec chyba lepiej byc szczuplym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 13:46 chude nie rowna sie zgrabny, tak jak i szczuple. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:01 Ważę 52kg, wzrost 176 Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 14:09 Hmmm.co innego chude, a co innego szczupłe...chude nie jest estetyczne, podobnie jak za grube... Nie wiem, jak wyglądasz, tzn. co jest Twoim problemem- moim są np. sterczące obojczyki i wystajace żebra:0... Powiem ci, że dobr efekty daje wysokokaloryczna dieta polaczona z siłownią- nabierasz lekkiego umięsnienia, a to zawszelepiej wyglada niż kości i skóra obciągająca te kości...Odpuść sobie odsłanianie brzuchów:)))) Ja bym proponowała klasyczne sukienki , lekko nad kolano w jakieś kwaitkimalew jednym kolorze,,,To naprawde ładne- moższe sobie pozwoluić na wszystkiepastelowe barwy, a to bardzo fajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 14:19 no wlasnie, wyrob sobie miesnie, moze sprobuj troche przytyc, a dopiero potem pomysl o doborze ciuchow- nie na odwrot.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doroti Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:42 Teraz mam chodzić nago? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ciesz sie ze swojej figury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:45 Doroti-176 i 52 to nie koniec swiata! Mam kolezanke, ktora mierzy 182! i waży tyle co Ty i wygląda... szczupło, fajnie, wszyscy faceci sie za nia ogladają.:_) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:03 Gość portalu: anka napisał(a): > Doroti-176 i 52 to nie koniec swiata! Ocipiałyście?Jaki koniec świata?To wspaniałe proporcje!Idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:23 Ja mam 172 cm, ważę 55 kg, czyli nie ma jakiejś wielkiej różnicy między nami. Nie wyglądam chudo tylko szczupło, w żadnym wypadku chorobliwie. Nie wiem więc czy nie przsadzasz z tym Aushwitz:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:29 marvellous napisała: > Ja mam 172 cm, ważę 55 kg, ja przy identycznych proporcjach wyglądałam baaaaardzo chudo. no ale co u jednego wygląda w jeden sposób u kogoś innego już nie. teraz mam 5 kg więcej i się czuję dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Ciesz sie ze swojej figury! 17.04.05, 21:56 Hehe, to rzeczywiście dziwne, ja po poprzedniej zimie przytyłam 5 kg (czyli 60 miałam), wyglądalam niezbyt fajnie. i to nie moje urojenia tylko nawet bliscy tak sądzili:P. Ale chyba moje ciało kocha te 55kg, bo "powróciło mi się samo", bez zadnych zmian w odżywianiu:>. Odpowiedz Link Zgłoś