kochanica-francuza 23.04.05, 20:01 akacache.meetic.fr/photow/aka/getphoto2?ref=eXFwXFJfUH1QXFxcaQIGUw1AR0A= śliczny,nie?:-DDDDDDDDDDDDDDDDD żonaty Piemontczyk!wczoraj spławiłam tego żigolaka!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: hehe 23.04.05, 20:09 Uwielbiam, kiedy ludzie fotografują się w okularach przeciwsłonecznych w mieszkaniach. Czapki, kaszkieciki i kozaki w domu też są gustowne bardzo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: hehe 23.04.05, 20:42 kochanico mojej kotce odbija, nadstawia ... na prawo i lewo i do gory .... nie wiedzialam jednak ze ludzie moga sie jak koty zachowywac Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hehe 23.04.05, 22:43 tralalumpek napisała: > kochanico mojej kotce odbija, nadstawia ... na prawo i lewo i do gory .... > nie wiedzialam jednak ze ludzie moga sie jak koty zachowywac a co to ma do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: hehe 23.04.05, 21:25 dziwny ten kolnierzyk - tak jakby byl wszyty bezposrednio w koszule, bez stojki, jakiej podswiadomie bym oczekiwala przy tym modelu czyzby materialowa wersja "koszulki sedziego pilkarskiego"? Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: hehe 24.04.05, 14:34 wiesz co? zaloz sobie prywatne forum o kolesiach ktorych poznajesz i splawiasz / bajerujesz przez net. to nie jest watek, ktory w jakikolwiek sposob zahacza o mode. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: hehe 24.04.05, 15:01 masz tam jakiś fajnych angoli? :D temat facetowy jest zawsze dobry;) Odpowiedz Link Zgłoś