tralalumpek 25.04.05, 13:02 ...bielizne chodzac po domu a ktora nie wazne, potrzebne do statystyki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lestka Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 13:04 ja majty mam zawsze ale ze stanikiem to roznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ktora ma na sobie.... IP: *.chello.pl 25.04.05, 13:04 majty zawsze, stanik w 90 procentach przypadków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: ktora ma na sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:07 ja mam i górę i dół na sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 13:08 Tralalumpku, do czego Ci takie statystyki?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 13:11 do rownowagi forum :) filozoficzne zapytanie o spodnice wnioslo mnie na fale forumowych bezsensownych marketingowych zapytan a tak poza tym wszystko dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 13:14 Uff, uspokoiłaś mnie. :) Zaczęłam się zastanawiać, czy nie zamierzasz czasem zdobyć rynków jakąś kolekcją bielizny domowej. ;P Może to zresztą jest nie taki głupi pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 13:13 Jak mam dresy to bieliznę też. Jak szlafrok to raczej bez bielizny w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ktora ma na sobie.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 13:26 Prasuję,gotuję,odkurzam-wszystko nago.Wracam z miasta i ściągam łachy bo mnie krępują.Jak na razie jeszcze się nie ubrałam.Havajany mam.Różowe Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 14:41 Gość portalu: NADOBNA napisał(a): > Prasuję,gotuję,odkurzam-wszystko nago.... czyli kolo gospodyn wiejskich: pierze sprzata recytuje daje dupy i gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ktora ma na sobie.... 25.04.05, 15:07 Dzięki kochana tral za dawkę uśmiechu:) Jesteś boska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: ktora ma na sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:13 Majtki tak, stanik nie - nawet gdy wychodzę z domu rzadko zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ktora ma na sobie.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 15:27 "czyli kolo gospodyn wiejskich: pierze sprzata recytuje daje dupy i gotuje" Krawaty wiążę,usuwam ciąże Odpowiedz Link Zgłoś