Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ILE MACIE LAT?

IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 20:15
    jestem po prostu ciekawa, nie potrzebuje tego do celow statystycznych ani po
    to aby wykorzystac to przeciw wam..
    ja mam 24 a w porywach 19..
    Obserwuj wątek
      • kaajaa 21.. 25.04.05, 20:19
        ale moj rozwoj psychiczny zatrzymal sie chyba na siedemnastce:P przyglup ze
        mnie totalny:D
      • Gość: ja Re: ILE MACIE LAT? IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 20:27
        no tak znowu to pytanie. 29
        • Gość: Ania Re: ILE MACIE LAT? IP: *.motor.taninet.pl 01.05.05, 22:29
          ja mam 24 . nie boję się swojego wieku, ale banalność pytania poraża.
      • Gość: jackie Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:30
        22
      • Gość: babcia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:40
        a ja jestem troche leciwa mam 69 lat
        • zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 25.04.05, 20:46
          Gość portalu: babcia napisał(a):

> a ja jestem troche leciwa mam 69 lat

o, to ja mam z 15 razy tyle, ale dokladnie nie pamietam, przez tego ten,
          Alzheimera czy jak mu tam, no i blondynka jestem, numery sie mojej pamieci nie
          chca trzymac
          • Gość: babcia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:49
            nie smiej sie. myslisz ze osoby starsze nie potrafia korzystac z internetu a
            tym bardziej udzielac sie na forum? jesli tak to grubo sie mylisz masz wlasnie
            przed soba przyklad nowoczesnej babci.

• Gość: szwaczka Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:43
        A ja bym bardzo prosiła, żeby wpisała się tu pani tralalumpek.

Pozdrawiam
        • Gość: Ania Re: ILE MACIE LAT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:19
          19
      • r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 25.04.05, 21:26
        16
        to taki piękny wiek
        pryszcz na pryszczu
        • Gość: Ariana Re: ILE MACIE LAT? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.04.05, 22:40
          r.richelieu jak zwykle złośliwa..

ja-38
          • Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 25.04.05, 23:12
            no dobrze, oszukiwałma z tą szesnastką.
            Mam 38, największe urwanie głowy w życiu z tymi zmarszczkami wokół oczu. Krem
            za kremem
            • Gość: Ariana Re: ILE MACIE LAT? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.04.05, 11:14
              Następna złośliwa wiedżma...:)

A z tą złośliwością to ci się nie udało,bowiem jestem szczęśliwą posiadaczką
              dobrej cery i mimo swego podeszłego wieku,nie mam jeszcze problemów ze
              zmarszczkami.:)

Skończcie dziewczyny z tym dogryzaniem wszystkim i wszystkiemu-to taka moja
              osobista prośba...
              • r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 16:42
                ale ja głodna jestem i muszę ciągle dogryzać
      • tralalumpek Re: ILE MACIE LAT? 25.04.05, 21:30
        Autor: Gość: assss IP: *.4.15.vie.surfer.at
        Data: 25.04.2005 20:15

oooo austriackie stworzonko
        a ile ty masz latek?

• tralalumpek ps 25.04.05, 21:31
          mentalnie oczywiscie
          • Gość: s Re: ps IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.04.05, 21:45
            22[skoncze w grudniu].moja siostra 26[tez czasem tu zaglada:)]
            • Gość: m Re: ps IP: *.telia.com 25.04.05, 22:41
              22, prawie 23
      • Gość: zenia Re: ILE MACIE LAT? IP: 211.118.190.* 26.04.05, 10:04
        20 lat
        • Gość: Ivre Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 27.04.05, 18:04
          Pozdrawiam rowiesniczke ;)
      • Gość: yzex Re: ILE MACIE LAT? IP: *.aster.pl 26.04.05, 11:23
        19
        • Gość: magia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 11:28
          39, ale już niedługo
      • Gość: Evita Re: ILE MACIE LAT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:37
        zapoł roku skończę 26
      • Gość: alex Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:21
        od dzisiaj 23:D
        • drevnikocur Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 00:05
          stooo lat stooo lat !!! :)
          (dotyczy postu jubilatki - alex)
          ja mam mniej ;)
      • Gość: aga Re: ILE MACIE LAT? IP: *.Dwudziestolatka.ds.uni.wroc.pl 26.04.05, 12:47
        21 i bardzo dobrze mi z tym:)))
      • Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:29
        25, ale generalnie mam wiek w dupie. Jak mi się zrobią zmarszczki (ale jest to
        mało prawdopodobne, bo mam tłustą cerę po mamie, która ma 45 lat i ani jednej
        zmarszczki i wciąż używa kremów dla nastolatek) to sobie zrobię lifting. Za 10
        lat medycyna na pewno zrobi taki postęp, że wszystkie będziemy wyglądać jak
        dwudziestki.
        • kiciorun Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 15:38
          oj bez_mapy ty chyba po liftingu mózgu jesteś. Udowadniasz to zwoimi postami. A
          nie wiesz, że gładka cera u 60 latki nie wygląda ani ładnie, ani młodo ani
          naturalnie? nie liczy sie wiek, liczy sie klasa!
          • Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:50
            Tak sobie to tłumacz...
            Spójrz na Goldie Hawn, Tinę Turner, Catherine Deneuve i wiele innych. Czy
            kobieta po 60-tce nie ma prawa być gładka, sexowna, zgrabna i pożądana? Czy ma
            już tylko usiąść na bujanym foteliku i robić na drutach? Za parę lat i w Polsce
            będzie stać kobiety, aby dobrze wyglądać do późnego wieku i nie będą już
            musiały zazdrościć laskom-babciom z Hollywood.
            • Gość: Nina Re: ILE MACIE LAT? IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 16:40
              Te laski z Hollywood ladnie wygladaja w telewzji albo w gazetach.Widzialam
              kilka znanych lasek w telewizji bez makijazu o boze nawet bym nie pomyslala ani
              nie poznala ze to jakas znana gwiazda . A wiec kobiety jezeli zrobimy sobie
              odpowiedni makijaz to wygladamy nic gorzej od tych lasek ! A pozatym ja mam 40
              a w locie 30 !no moze jeszcze mniej....
              • Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:47
                Uwierz mi, że wielu polskim babciom żaden makijaż nie pomorze...
                • Gość: kiciorun Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:06
                  babcie też grają odpowiednią role w społeczeństwie (niekoniecznie wampa). dla
                  mnie atrakcyjna jest moja bacia, bo jest poprostu baciowata i nie robi z siebie
                  nastolatki, bo to niesmaczne. Tak sądzę.
                  • bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 17:42
                    No pewnie, bo babcia to ma już być tylko babciowata - fajnie mieć taką
                    babciowatą babcię (egoizm). Ale czy ktoś ją spytał o zdanie? Założę się, że
                    chciałaby wyglądać jak Sofia Loren, tym bardziej jak zabraknie dziadka i
                    pojedzie do senatorium na podryw.
          • r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 16:45
            A ja popieram wtym poście bez_mapy, bo akurat tak się złożyło, że też jestem
            szczęśliwą/nieszczęśliwą posiadaczką tłustej cery. Widzę cerę mojej mamy i z
            dużym prawdopodobieństwem będę wyglądać podobnie.
            Jednak na razie wcale nei jest mi do śmiechu, żeby w moim podeszłym wieku nadal
            mieć cerę nastolatki
            • Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:08
              To witaj w klubie. Posiadanie tłustej cery ma wady: trzeba używać matujących
              kremów, podkładów, bo szybko cera zaczyna się świecić. Dodatkowo - częsty
              peeling, maseczki ściągające. No i czasami jakiś pryszcz ma czelność się
              pojawić. Ale za to dłużej będziemy młodo wyglądać: nasza twarz się nie
              pomarszczy, a i opalać nam się wolno w miarę bezkarnie.
              • conena Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 20:49
                na problemy z cerą najlepszy sex. nawet adrian mole to wiedział.
                • Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 20:53
                  Stosuję, stosuję...
                • Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 26.04.05, 21:08
                  Oj conena. Jeśli zwiększę częstotliwość to już nie będzie normalne
      • joakos w październiku będzie 25... 26.04.05, 18:48
        więc póki co upieram się, że 24
      • Gość: ziajka23 Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:44
        rocznikowo 35 :-), ale dają mi max 30 więc nie jest źle...
      • Gość: ana Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:21
        ja mam 22 lata ale po wpisach Pań to całkiem niżle sobie radzicie z kasą na te
        firmowe szmatki albo dobrze kłamiecie już mam dość tego forum!!!!
      • bonzee Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 00:38
        zalezy kto pyta :D
        • r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 02:02
          > zalezy kto pyta :D

nie widzisz? assss
          by się wstydziła
          • bonzee Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 23:04
            say again ?
            • Gość: tycha (justyna) Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:29
              oy duzioooo, stara babcia ze mnie:P. mam latek 14 -czyli w sumie jeszcze
              dziecko:)))), ale na modzie i urodzie to ja sie znam nawet bardzo dobrze:D
      • Gość: Oliwia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:38
        Mam szesnaście i marzę żeby mieć o dziesięć więcej.Powód?Szkoła mnie wymęczy do
        ostatniego tchu.Ucze się do 1-2-3 w nocy wstaje o 5 rano,żeby znowu się uczyć
        siedze 8 godzin w szkole w gigantycznym stresie,gdzie nauczycielki rozładowują
        na mnei swoje nastroje,piszę klasówkę,dostaję jedynkę,mimo ,że wcześniej
        pzresiedziałam nad materiałem 7 godzin.Wszyscy wokół myślą że jestem jakimś
        zulem,obijam się i mam wszystko w dupie.A ja naprawdę pracuję cieżej niż
        niejedna 30 latka ,której w głowie tylko ciuchy i paznokcie żelowe.
        • Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 27.04.05, 17:49
          nie radzę, przeciętna 30 zmaga się z narastającą i pukającą od wewnątrz
          potrzebą macierzyństwa, a wiszącym nad głową długotrwałym bezrobociem.

Też chodziłam do liceum, którego nie znosiłam, typowa pruska buda z kompletnym
          brakiem partnerstwa pomiędzy nauczycielem i uczniem. A ile się w niej
          nauczyłam.. hoho. Czwórka to absolutny szczyt szczęścia, a trója to dobra
          ocena. Kiedy ktoś piątkę dostał to patrzyło się na deliwenta jak na ósmy cud
          świata
          • zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 29.04.05, 19:40
            Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> nie radzę, przeciętna 30 zmaga się z narastającą i pukającą od wewnątrz
            > potrzebą macierzyństwa,
            >
            masz fenomenalne poczucie humoru - "potrzeba macierzynstwa" hahahaha
            (wiem media bebnia caly czas ze KOBIETA MUSI BYC MATKA, ale tak naprawde?)
            • Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 01.05.05, 21:44
              co chcesz, trzeba być jazzy i płynnie przechodzić od obowiązków zawodowych do
              macierzńskich i spowrotem, nie ulegać tej feministycznej propagandzie pędu do
              sukcesu okupionego samotnością w czterech ścianach na kredyt. Chodzi o
              płynność, ślizg, suw, żeby było w stronę kariery i w stronę macierzyństwa, w
              stronę kariery, i macierzyństwa, i tę, i we wtę, i tam, i nazad

i dlatego mi się to podoba
              • zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 01.05.05, 23:39
                > co chcesz, trzeba być jazzy i płynnie przechodzić od obowiązków zawodowych do
                > macierzńskich i spowrotem,

to sie technicznie nazywa "have it all" - ja tam jestem bardziej ascetyczna,
                umiem sie pozbawic jakiejs formy szczescia narzucanej przez media
                byc moze dlatego ze szczescia wole wedlug mojego gustu
                • Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 01.05.05, 23:48
                  nie rozumiesz, mi nie chodzi o to żeby "wszystko", ale żeby "przechodzić w tę i
                  we tę"

a tak wogle to ;)))
                  • zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 01.05.05, 23:51
                    o wlasnie, fokle to...
        • Gość: asia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.4.15.vie.surfer.at 27.04.05, 18:01
          to zart?
        • marvellous Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 21:32
          Ja mogę cale zycie siedziec na uczelni... :).
        • ziyi Re: ILE MACIE LAT? 01.05.05, 21:53
          O jejku Oliwia! Ja to sie na studiach dopiero zaczelam uczyc.
          A lat mam 22
      • fanka_grzeskow_czekoladowych 17 27.04.05, 21:52
      • Gość: assssia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.4.15.vie.surfer.at 27.04.05, 22:23
        akurat dzis koncze 25!!!
      • jasna_79 26 01.05.05, 22:38
        ale często się mylę i mówię, że 27 :) nie wiem dlaczego, ale lubię liczbę 7 :)
        • beata_blue 20. Za 3 miesiące i 8 dni... :) 01.05.05, 22:41
      • Gość: anka DUŻo :-)))) - i to prawda IP: 81.15.212.* 01.05.05, 23:41
        • Gość: elkas Re: DUŻo :-)))) - i to prawda IP: 80.249.0.* 02.05.05, 14:27
          a ja mam niestety 47 lat a chciałabym 20 mniej.....ale lubię czytać Wasze
          posty.Pozdrawiam. Radości życzę.....
      • umaa 20 02.05.05, 21:22
        • pianazludzen Re: 20 18.06.05, 23:05
          jeszcze przez trzy miesiące - 22.
      • n_nicky Re: ILE MACIE LAT? 18.06.05, 23:13
        18 mieć lat to nie grzech na na na....
        ale za niecałe 3 miesiące już 19 ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka