Gość: assss IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 20:15 jestem po prostu ciekawa, nie potrzebuje tego do celow statystycznych ani po to aby wykorzystac to przeciw wam.. ja mam 24 a w porywach 19.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaajaa 21.. 25.04.05, 20:19 ale moj rozwoj psychiczny zatrzymal sie chyba na siedemnastce:P przyglup ze mnie totalny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ILE MACIE LAT? IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 20:27 no tak znowu to pytanie. 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ILE MACIE LAT? IP: *.motor.taninet.pl 01.05.05, 22:29 ja mam 24 . nie boję się swojego wieku, ale banalność pytania poraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:40 a ja jestem troche leciwa mam 69 lat Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 25.04.05, 20:46 Gość portalu: babcia napisał(a): > a ja jestem troche leciwa mam 69 lat o, to ja mam z 15 razy tyle, ale dokladnie nie pamietam, przez tego ten, Alzheimera czy jak mu tam, no i blondynka jestem, numery sie mojej pamieci nie chca trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:49 nie smiej sie. myslisz ze osoby starsze nie potrafia korzystac z internetu a tym bardziej udzielac sie na forum? jesli tak to grubo sie mylisz masz wlasnie przed soba przyklad nowoczesnej babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwaczka Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:43 A ja bym bardzo prosiła, żeby wpisała się tu pani tralalumpek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 25.04.05, 21:26 16 to taki piękny wiek pryszcz na pryszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariana Re: ILE MACIE LAT? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.04.05, 22:40 r.richelieu jak zwykle złośliwa.. ja-38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 25.04.05, 23:12 no dobrze, oszukiwałma z tą szesnastką. Mam 38, największe urwanie głowy w życiu z tymi zmarszczkami wokół oczu. Krem za kremem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariana Re: ILE MACIE LAT? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.04.05, 11:14 Następna złośliwa wiedżma...:) A z tą złośliwością to ci się nie udało,bowiem jestem szczęśliwą posiadaczką dobrej cery i mimo swego podeszłego wieku,nie mam jeszcze problemów ze zmarszczkami.:) Skończcie dziewczyny z tym dogryzaniem wszystkim i wszystkiemu-to taka moja osobista prośba... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 16:42 ale ja głodna jestem i muszę ciągle dogryzać Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ILE MACIE LAT? 25.04.05, 21:30 Autor: Gość: assss IP: *.4.15.vie.surfer.at Data: 25.04.2005 20:15 oooo austriackie stworzonko a ile ty masz latek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: ps IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.04.05, 21:45 22[skoncze w grudniu].moja siostra 26[tez czasem tu zaglada:)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 27.04.05, 18:04 Pozdrawiam rowiesniczke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 11:28 39, ale już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: ILE MACIE LAT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:37 zapoł roku skończę 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:21 od dzisiaj 23:D Odpowiedz Link Zgłoś
drevnikocur Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 00:05 stooo lat stooo lat !!! :) (dotyczy postu jubilatki - alex) ja mam mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ILE MACIE LAT? IP: *.Dwudziestolatka.ds.uni.wroc.pl 26.04.05, 12:47 21 i bardzo dobrze mi z tym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:29 25, ale generalnie mam wiek w dupie. Jak mi się zrobią zmarszczki (ale jest to mało prawdopodobne, bo mam tłustą cerę po mamie, która ma 45 lat i ani jednej zmarszczki i wciąż używa kremów dla nastolatek) to sobie zrobię lifting. Za 10 lat medycyna na pewno zrobi taki postęp, że wszystkie będziemy wyglądać jak dwudziestki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 15:38 oj bez_mapy ty chyba po liftingu mózgu jesteś. Udowadniasz to zwoimi postami. A nie wiesz, że gładka cera u 60 latki nie wygląda ani ładnie, ani młodo ani naturalnie? nie liczy sie wiek, liczy sie klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:50 Tak sobie to tłumacz... Spójrz na Goldie Hawn, Tinę Turner, Catherine Deneuve i wiele innych. Czy kobieta po 60-tce nie ma prawa być gładka, sexowna, zgrabna i pożądana? Czy ma już tylko usiąść na bujanym foteliku i robić na drutach? Za parę lat i w Polsce będzie stać kobiety, aby dobrze wyglądać do późnego wieku i nie będą już musiały zazdrościć laskom-babciom z Hollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: ILE MACIE LAT? IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 16:40 Te laski z Hollywood ladnie wygladaja w telewzji albo w gazetach.Widzialam kilka znanych lasek w telewizji bez makijazu o boze nawet bym nie pomyslala ani nie poznala ze to jakas znana gwiazda . A wiec kobiety jezeli zrobimy sobie odpowiedni makijaz to wygladamy nic gorzej od tych lasek ! A pozatym ja mam 40 a w locie 30 !no moze jeszcze mniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:47 Uwierz mi, że wielu polskim babciom żaden makijaż nie pomorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciorun Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:06 babcie też grają odpowiednią role w społeczeństwie (niekoniecznie wampa). dla mnie atrakcyjna jest moja bacia, bo jest poprostu baciowata i nie robi z siebie nastolatki, bo to niesmaczne. Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 17:42 No pewnie, bo babcia to ma już być tylko babciowata - fajnie mieć taką babciowatą babcię (egoizm). Ale czy ktoś ją spytał o zdanie? Założę się, że chciałaby wyglądać jak Sofia Loren, tym bardziej jak zabraknie dziadka i pojedzie do senatorium na podryw. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 16:45 A ja popieram wtym poście bez_mapy, bo akurat tak się złożyło, że też jestem szczęśliwą/nieszczęśliwą posiadaczką tłustej cery. Widzę cerę mojej mamy i z dużym prawdopodobieństwem będę wyglądać podobnie. Jednak na razie wcale nei jest mi do śmiechu, żeby w moim podeszłym wieku nadal mieć cerę nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:08 To witaj w klubie. Posiadanie tłustej cery ma wady: trzeba używać matujących kremów, podkładów, bo szybko cera zaczyna się świecić. Dodatkowo - częsty peeling, maseczki ściągające. No i czasami jakiś pryszcz ma czelność się pojawić. Ale za to dłużej będziemy młodo wyglądać: nasza twarz się nie pomarszczy, a i opalać nam się wolno w miarę bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ILE MACIE LAT? 26.04.05, 20:49 na problemy z cerą najlepszy sex. nawet adrian mole to wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: ILE MACIE LAT? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 20:53 Stosuję, stosuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 26.04.05, 21:08 Oj conena. Jeśli zwiększę częstotliwość to już nie będzie normalne Odpowiedz Link Zgłoś
joakos w październiku będzie 25... 26.04.05, 18:48 więc póki co upieram się, że 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziajka23 Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:44 rocznikowo 35 :-), ale dają mi max 30 więc nie jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:21 ja mam 22 lata ale po wpisach Pań to całkiem niżle sobie radzicie z kasą na te firmowe szmatki albo dobrze kłamiecie już mam dość tego forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 02:02 > zalezy kto pyta :D nie widzisz? assss by się wstydziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycha (justyna) Re: ILE MACIE LAT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:29 oy duzioooo, stara babcia ze mnie:P. mam latek 14 -czyli w sumie jeszcze dziecko:)))), ale na modzie i urodzie to ja sie znam nawet bardzo dobrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:38 Mam szesnaście i marzę żeby mieć o dziesięć więcej.Powód?Szkoła mnie wymęczy do ostatniego tchu.Ucze się do 1-2-3 w nocy wstaje o 5 rano,żeby znowu się uczyć siedze 8 godzin w szkole w gigantycznym stresie,gdzie nauczycielki rozładowują na mnei swoje nastroje,piszę klasówkę,dostaję jedynkę,mimo ,że wcześniej pzresiedziałam nad materiałem 7 godzin.Wszyscy wokół myślą że jestem jakimś zulem,obijam się i mam wszystko w dupie.A ja naprawdę pracuję cieżej niż niejedna 30 latka ,której w głowie tylko ciuchy i paznokcie żelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 27.04.05, 17:49 nie radzę, przeciętna 30 zmaga się z narastającą i pukającą od wewnątrz potrzebą macierzyństwa, a wiszącym nad głową długotrwałym bezrobociem. Też chodziłam do liceum, którego nie znosiłam, typowa pruska buda z kompletnym brakiem partnerstwa pomiędzy nauczycielem i uczniem. A ile się w niej nauczyłam.. hoho. Czwórka to absolutny szczyt szczęścia, a trója to dobra ocena. Kiedy ktoś piątkę dostał to patrzyło się na deliwenta jak na ósmy cud świata Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 29.04.05, 19:40 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > nie radzę, przeciętna 30 zmaga się z narastającą i pukającą od wewnątrz > potrzebą macierzyństwa, > masz fenomenalne poczucie humoru - "potrzeba macierzynstwa" hahahaha (wiem media bebnia caly czas ze KOBIETA MUSI BYC MATKA, ale tak naprawde?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 01.05.05, 21:44 co chcesz, trzeba być jazzy i płynnie przechodzić od obowiązków zawodowych do macierzńskich i spowrotem, nie ulegać tej feministycznej propagandzie pędu do sukcesu okupionego samotnością w czterech ścianach na kredyt. Chodzi o płynność, ślizg, suw, żeby było w stronę kariery i w stronę macierzyństwa, w stronę kariery, i macierzyństwa, i tę, i we wtę, i tam, i nazad i dlatego mi się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ILE MACIE LAT? 01.05.05, 23:39 > co chcesz, trzeba być jazzy i płynnie przechodzić od obowiązków zawodowych do > macierzńskich i spowrotem, to sie technicznie nazywa "have it all" - ja tam jestem bardziej ascetyczna, umiem sie pozbawic jakiejs formy szczescia narzucanej przez media byc moze dlatego ze szczescia wole wedlug mojego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ILE MACIE LAT? IP: *.zyg.brewet.pl 01.05.05, 23:48 nie rozumiesz, mi nie chodzi o to żeby "wszystko", ale żeby "przechodzić w tę i we tę" a tak wogle to ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: ILE MACIE LAT? 27.04.05, 21:32 Ja mogę cale zycie siedziec na uczelni... :). Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: ILE MACIE LAT? 01.05.05, 21:53 O jejku Oliwia! Ja to sie na studiach dopiero zaczelam uczyc. A lat mam 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assssia Re: ILE MACIE LAT? IP: *.4.15.vie.surfer.at 27.04.05, 22:23 akurat dzis koncze 25!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 26 01.05.05, 22:38 ale często się mylę i mówię, że 27 :) nie wiem dlaczego, ale lubię liczbę 7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkas Re: DUŻo :-)))) - i to prawda IP: 80.249.0.* 02.05.05, 14:27 a ja mam niestety 47 lat a chciałabym 20 mniej.....ale lubię czytać Wasze posty.Pozdrawiam. Radości życzę..... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ILE MACIE LAT? 18.06.05, 23:13 18 mieć lat to nie grzech na na na.... ale za niecałe 3 miesiące już 19 ;) Odpowiedz Link Zgłoś