Gość: cukierek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:54 ktora z was posiada, gdzie kupila, w jakiej cenie? ewentualnie orientuje sie w jakich sklepach wystepuje i mozna je nabyc? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usmiech_mona_lisy Re: zamszowe saszki :) 26.04.05, 12:04 no właśnie. też nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritzek Re: zamszowe saszki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:05 No Saszkę to chyba najłatwiej na bazarze spotkać.Ale czy kupić to nie wiem...i jeszcze żeby był zamszowy...Ciężka sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:26 no saszki to takie krótkie kozaczki, marszczone i luzne w łydce. kiedys sie je nosilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:32 łeeee nikt nie ma? nikt nie widzial? nie wierze :( pffff chyba bede musiala sie ubrac i wyjsc w poszukiwaniu tych pomykaczy :/ a pasda na dworze brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: zamszowe saszki :) IP: *.aster.pl 26.04.05, 14:37 Ja tylko widziałam na cudzych nogach , a ponieważ z natury nieśmiała jestem więc głupio mi zaczepiać i pytać gdzie zakupione obuwie zostało. Może jakas posiadaczka szaszek jednak napisze gdzie zakupiła obuwie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:42 ojej ja na cudzych nogach nie widziałam :/ a szkoda, bo bym spytała. tez mam nadzieje, ze ktos sie jeszcze odezwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 12:25 Bardzo fajne buty..Hm.. widzialam podobne w Deichmanie jakis czas temu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:57 ale to chyba byly zimowe ;p ocieplane a ja chce na teraz :)ale pojde dzisiaj iobczaic dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:22 nie ma nigdzie :/ oblatałam wszystkie obuwnicze w okolicy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: zamszowe saszki :) IP: *.aster.pl 27.04.05, 20:32 Szkoda.Dzięki za wiadomość.Jeśli teraz nie ma to pewnie dopiero na jesieni coś się pojawi, bo wkraczamy w czas sandałkowo-klapkowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 20:50 widzlalam zielone w Prmia Moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuki Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:19 jezu Klara kiedy je widzialas??? teraz jakos? czy jesienią?? plis plis odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 21:35 wczoraj:)))i jeszcze jakis byl kolor, ale nie pamietam jaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 21:36 choc dokladnie nie wiem czy to sa saszki;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuki Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:01 o boze a ile kosztowaly? :> alez sie podniecilam :> Odpowiedz Link Zgłoś
ellfik Re: zamszowe saszki :) 28.04.05, 12:09 Zamszowe,jasno-zielone z ażurowymi wycięciami są w Galerii Centrum.Kosztowały ok.150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuki Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:46 dziękuje slicznie elfiku :) szkoda ze u mnie nie a galerii centrum :/ jak cos to sie przxzejade do krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: zamszowe saszki :) 28.04.05, 19:51 Przykro mi, ale nie wiem ile kosztowaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: zamszowe saszki :) IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 29.04.05, 13:23 Ja tez mam zamiar sie przejechac do krakowa w celu zakupienia ich;) Wiec jak znajdziesz je gdzies, to prosze daj mi znac:) Pewnie mieszkamy daleko od siebie, wiec nie zobaczysz ich na moich nogach:)) Odpowiedz Link Zgłoś