Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zamszowe saszki :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:54
    ktora z was posiada, gdzie kupila, w jakiej cenie? ewentualnie orientuje sie
    w jakich sklepach wystepuje i mozna je nabyc? :)
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: zamszowe saszki :) 26.04.05, 11:59
        a co to sa saszki?
        • usmiech_mona_lisy Re: zamszowe saszki :) 26.04.05, 12:04
          no właśnie. też nie mam pojęcia.
        • Gość: fritzek Re: zamszowe saszki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:05
          No Saszkę to chyba najłatwiej na bazarze spotkać.Ale czy kupić to nie wiem...i
          jeszcze żeby był zamszowy...Ciężka sprawa.
          • b_bb Re: zamszowe saszki :) 26.04.05, 12:07
            ;)
      • Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:26
        no saszki to takie krótkie kozaczki, marszczone i luzne w łydce. kiedys sie je
        nosilo :)
      • Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:32
        łeeee nikt nie ma? nikt nie widzial? nie wierze :(
        pffff chyba bede musiala sie ubrac i wyjsc w poszukiwaniu tych pomykaczy :/ a
        pasda na dworze brrr
        • Gość: myszka333 Re: zamszowe saszki :) IP: *.aster.pl 26.04.05, 14:37
          Ja tylko widziałam na cudzych nogach , a ponieważ z natury nieśmiała jestem więc
          głupio mi zaczepiać i pytać gdzie zakupione obuwie zostało.
          Może jakas posiadaczka szaszek jednak napisze gdzie zakupiła obuwie.
          Pozdrawiam
          • Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:42
            ojej ja na cudzych nogach nie widziałam :/ a szkoda, bo bym spytała. tez mam
            nadzieje, ze ktos sie jeszcze odezwie :)
      • Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:09
        • pump_it_up Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 12:25
          Bardzo fajne buty..Hm.. widzialam podobne w Deichmanie jakis czas temu:P
          • Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:57
            ale to chyba byly zimowe ;p ocieplane a ja chce na teraz :)ale pojde dzisiaj
            iobczaic dzieki
      • Gość: cukierek Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:22
        nie ma nigdzie :/ oblatałam wszystkie obuwnicze w okolicy :/
        • Gość: myszka333 Re: zamszowe saszki :) IP: *.aster.pl 27.04.05, 20:32
          Szkoda.Dzięki za wiadomość.Jeśli teraz nie ma to pewnie dopiero na jesieni coś
          się pojawi, bo wkraczamy w czas sandałkowo-klapkowy.
          Pozdrawiam.
        • klara-klara Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 20:50
          widzlalam zielone w Prmia Moda.
          • Gość: cuki Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:19
            jezu Klara kiedy je widzialas??? teraz jakos? czy jesienią?? plis plis
            odpowiedz :)
            • klara-klara Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 21:35
              wczoraj:)))i jeszcze jakis byl kolor, ale nie pamietam jaki:)
          • klara-klara Re: zamszowe saszki :) 27.04.05, 21:36
            choc dokladnie nie wiem czy to sa saszki;p
            • Gość: cuki Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:01
              o boze a ile kosztowaly? :> alez sie podniecilam :>
              • ellfik Re: zamszowe saszki :) 28.04.05, 12:09
                Zamszowe,jasno-zielone z ażurowymi wycięciami są w Galerii Centrum.Kosztowały
                ok.150 zł.
                • Gość: cuki Re: zamszowe saszki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:46
                  dziękuje slicznie elfiku :)
                  szkoda ze u mnie nie a galerii centrum :/ jak cos to sie przxzejade do krakowa
              • klara-klara Re: zamszowe saszki :) 28.04.05, 19:51
                Przykro mi, ale nie wiem ile kosztowaly:)
                • Gość: pump_it_up Re: zamszowe saszki :) IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 29.04.05, 13:23
                  Ja tez mam zamiar sie przejechac do krakowa w celu zakupienia ich;) Wiec jak
                  znajdziesz je gdzies, to prosze daj mi znac:) Pewnie mieszkamy daleko od
                  siebie, wiec nie zobaczysz ich na moich nogach:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka