Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienka Vila

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:26
    Pierwsz raz widzę ich mętki na oczy, moze jestem sto lat za Murzynami, faktem
    jest że odkryłam cudowną sukienkę na wesele, jestem szczęśliwa, bo już
    pogrzebałam wszelkie nadzieje na znalezienie czegoś ładnego i niebanalnego. I
    znalazłam cudeńko w baldorózowym kolorze za całe 65 zł!!! Ponoć była
    przecena, ale 399 zł - bo tak stało na oryginalnej metce - w życiu bym za to
    nie dała, bo mnie nie stać i tyle. Ale w tę przecenę to też jakoś trudno mi
    uwierzyć. Faktem jest że sukienka dumnie wisi w szafie i czeka na swój dzień.
    Obserwuj wątek
      • Gość: aneczka Re: sukienka Vila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:04
        co to za firma? jakie rzeczy robią i jakie mają ceny?
        • Gość: zulka Re: sukienka Vila IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:25
          to dosyc znana firma, siecówka z "romantycznymi" ciuchami-hafty, materiały
          typu: satyna, tiul, jedwab. U nas chyba nie ma sklepów, tylko pojedyncze
          ubrania w butikach, mają strone na necie
          • Gość: metia Re: sukienka Vila IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 27.04.05, 19:05
            We Wroclawiu niedawno otworzyli dwa sklepy, gdzie sa prawie same ciuchy Vila.
            Jeden jest na Swidnickiej, jakby nad Trollem (wchodzi sie przez drzwi obek
            drzwi wejsciowych do Trolla i wchodzi sie schodami na gore), a drugi pod
            arkadami na Swidnickiej (tam gdzie kiedys byl Benetton). Sklepy nazywaja sie
            jakos podobnie do Terranovy - chyba Terramoda ;) Ceny zroznicowane, mieszcza
            sie w przedziale 20zl (bluzka na ramiaczkach) - 250zl (wieczorowa sukienka,
            garnitur, plaszcz).
      • kiciorun Re: sukienka Vila 28.04.05, 15:41
        w toruniu jest sklep z ciuchami tej firmy. Sa pomysłowe chociaż niektóre
        wygladaja tak jakoś "szmatowato". jakość też nie jest najlepsza :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka