Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ramiączka staników - help !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:39
    mówicie, że silikonowe ramiączka są "okropieństwem". Ale wydaje mi się, iż
    np.czarne ramiączka od biustonosza przy koszulce na ramiączkach lub bez
    rękawów też wygląda nieestetycznie. Ja przy moim sporym biuście nie mogę sobie
    pozwolić na latanie bez stanika. Co więc mi poradzicie ???
    Obserwuj wątek
      • kiciorun Re: ramiączka staników - help ! 28.04.05, 13:45
        ładne ramiączka dopasownae kolorystycznie do stroju, silikonowe ramiączka sa
        nieestetyczne i niehigeniczne zwłacza w lato błee
        • Gość: Gosia :-) Re: ramiączka staników - help ! IP: *.chello.pl 28.04.05, 14:02
          Jak to niehigieniczne? przepraszam nie rozumiem. Do bluzeczki na ramiączka
          lepiej wyglądają silikonowe bo ich tak nie widać, ale muszą być zupełnie
          przezroczyste, bo bywają takie strasznie żółte i szerokie. A jak już mówimy o
          higienie to w lato lepiej na golasa biegac bo majtki i reszta garderoby po
          całym dniu robi się niehigieniczna.
          • kiciorun Re: ramiączka staników - help ! 28.04.05, 15:03
            kleją sie, wrzynają w ciało i po kilkukrotnym praniu i noszeniu w upalne dni
            robia sie żółte. Ja bardzo nie lubie, może to kwestia osobistych preferencjii.
            pozdr.
            • Gość: iri Re: ramiączka staników - help ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.04.05, 19:12
              jak masz za krótkie/ciasne to się wrzynają. Mnie sie tam nic nie wrzyna. Choć
              faktycznie, takie ramiaczka dopinam baardzo rzadko.
        • Gość: Ivre Re: ramiączka staników - help ! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 28.04.05, 15:08
          Zgadzam sie; lepsze ladne, dobrane do reszty stroju ramiaczka, niz silikonowe.
          Dlaczego? Kwestia gustu. Te silikonowe wygladaja okropnie, wg mnie. Choc
          przyznam, iz ja sama latem to nosze stanik bez ramiaczek i juz :P
        • kamisia22 Re: ramiączka staników - help ! 28.04.05, 15:09
          nie widzialam w zadnym sklepie sprzedawanych ramiaczek w kolorze rozowym,
          trawiasto-zielonym, blekitnych czy zoltym..a te wlasnie kolory sa modne. wiec
          nie wydaje mi sie zeby mozna bylo dopasowywac ramiaczka kolorem do bluzki.. no i
          wygladaloby to smiesznie moim zdaniem gdyby bylo mozliwe. wiec najlepiej nosic
          czarne i tyle, np te "makaroniki"-malo widoczne a jesli juz to tylko zdobia
          jeszcze bardziej :)
      • Gość: ekler Re: ramiączka staników - help ! IP: *.kim.pl / *.ghnet.pl 28.04.05, 15:15
        najlepiej miec staniki w roznych kolorach :)
      • Gość: n4 Re: ramiączka staników - help ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:28
        Ja przy moim sporym biuście nie mogę sobie
        > pozwolić na latanie bez stanika.

Nie chcesz, bo napewno możesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka