Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prezent dla nastolatki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:09
    czesc wszystkim. mam problem potrzebuje podpowiedzi w zakresie prezentu dla
    nastolatki - wiek 9 i 12 lat.
    co jest dla takiej dziewczyny modne i nie obciachowe, no wiecie tak zeby sie
    podobało jej.
    pozdrawiam wszystkich
    :-)
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: prezent dla nastolatki 01.05.05, 23:25
        rower, rolki, pilka, gry komputerowe, jakas muzyka, literatura dla dzieci, ja w
        tym wieku bardzo lubilam studiowac atlasy geograficzne
        jesli dzieci maja jakies zainteresowania, to rowniez "maly chemik" (fenomenalne
        domowe pozary), "maly lekarz", "maly mechanik samochodowy" i podobne
      • Gość: ... Re: prezent dla nastolatki IP: *.chello.pl 01.05.05, 23:34
        mnie sie wydaje ze takie dziewczyny w wieku 12 lat chca byc bardziej podobne do
        kobiet... mozesz jej kupic jakies fajne ciuszki, kolczyki, bransoletki itp.itd
      • jasna_79 Re: prezent dla nastolatki 01.05.05, 23:34
        Ja mam siostrzenicę 10-latkę. Kupiłam jej na urodziny torbę ze Snoopiem i
        pudełko czekoladek.
      • klarak Re: prezent dla nastolatki 01.05.05, 23:37
        nigdy nie wiadomo, co sie im wyda obciachowe :) ale snoopy to dobry trop... ja
        sprezentowuje znajomej nastolatce koszulki i topiki z jakimis dziwnymi maziajami
        i zawsze jest zachwycona.
        • Gość: myszka333 Re: prezent dla nastolatki IP: *.aster.pl 02.05.05, 00:06
          Może zajrzyj na pucca.pl.Tam mają takie śmieszne rzeczy.Kupiłam mojej
          nastoletniej kuzynce organizer Nightmare Before Christmas i była zachwycona.
          Pozdrawiam:)
      • b_bb Re: prezent dla nastolatki 02.05.05, 00:10
        Zajrzyj tutaj, może coś Cię zainspiruje:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24105
        • Gość: morgana Re: prezent dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 13:30
          proponuje futerał na komórkę z firmy nici lub cos z tej firmy (piornik, notes
          organizer ramke na zdjecie, torebkę, portfel) w sephorze maja takie zetawy wraz
          z kosmetyczka dla dziewczyn rozne bezbarwne blyszczyki o fantastycznych
          kolorach jakieś żele do kapieli pełno tam tego jest.
          • Gość: Oliwia Re: prezent dla nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:54
            Zdecydowanie coś z NICI!No i super by było gdybyś kupiła jej jakiiś błyszczyk
            czy perfumki-one to uwielbiają.
      • Gość: Oliwia Re: prezent dla nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:56
        Albo płyta Jennifer Lopez
      • umaa Re: prezent dla nastolatki 02.05.05, 21:26
        mozesz jej kupic cos takiego

www.swarovski.com/index/?language=en&contentId=2979&origin=landing

ja kupilam taki tylko ze w innym kolorze i byla zachwycona, koszta niewielkie
        • umaa Re: prezent dla nastolatki 02.05.05, 21:29
          jejku, nie siostrzenicy tylko siostrze ciotecznej, zawsze mam problemy z ta
          rodzinna terminologia :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka