Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

piekne modelki, piekna kolekcja

02.05.05, 13:14
    Obserwuj wątek
      • umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:14
        eh aszybko mi sie wyslalo :(

www.zacposen.com/fallwinter05/index.htm
        • Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:19
          Jakieś strasznie płaskie te modelki, mało kobiece. A kolekcja przecietna. Parę
          propozycji nawet ciekawych:
          www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp20_backpleatjacket_20a8c5.jpg
          www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp6_orylaglambpodcoa_20a8db.jpg
          www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp35_drapeaugown.jpg
          Te spodnie:
          www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp5_admiralturtlenec_20a8da.jpg
          • umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:21
            te spodnie akurat mi sie nie podobaja

co do modelek, wymiar w biuscie jest niewazny, najwazniejsze sa biodra
            • Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:34
              Dla kogo wymiar w biuście nie ma znaczenia? Uważam, że dla oglądających ma duże
              znaczenie, bo każdy ciuch lepiej wyglada na kobiecie o kształtnym, widocznym
              biuście. Zresztą coraz wiecej widuje się takich modelek na wybiegach (np.
              pokazy Victoria's secret) po długim okresie królowania płaskich szkieletorów.
              • umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:37
                pokazy vs prawie zawsze robily dziewczyny o wymiarach 90-60-90
                • Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:41
                  Nie znam się na rozmiarach, ale widzę, że modelki tam występujęce "mają czym
                  oddychać" np. Karen Mulder, Adriana Lima.
                  • umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:43
                    zgadzam sie
                  • Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:48
                    supermodels.nl/adrianalima/05.jpg
                    kmmod3.home.att.net/karenm/lingerie/original/Km272.jpg
                    • umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:48
                      wiem jak te dziewczyny wygladaja
                  • Gość: van dyck Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.nycap.res.rr.com 02.05.05, 16:48
                    A w rzeczywistości je widziałaś? Bo ja jestem pod wrażeniem wszechstronnych
                    możliwości programów do obróbki zdjęć
                    • bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 16:53
                      Ja widziałam Adrianę i Karen na zdjęciach zrobionych przez paparazzi, na
                      codzień, znienacka i wyglądały bardzo dobrze, a przecież paparazzi
                      szukają "defektów" gwiazd i polują na ujęcia, które je obnażą, a tu guzik.
                      • Gość: van dyck Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.nycap.res.rr.com 02.05.05, 16:56
                        Ale z tych wielkich piersi, ktore maja na stronie vs, zostaje normalnej
                        wielkości biust (jak na modelki).
                        • bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 17:01
                          Nie wiem czy się orientujesz, ale one obie mają powiększany biust więc to nie
                          kwestia retuszu - mają taki codziennie.
                          • Gość: van dyck Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.nycap.res.rr.com 02.05.05, 17:14
                            Twoja sprawa
      • lestka Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 16:59
        ogolnie nie podobaja mi sie te ciuchy!
      • ziyi Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 17:06
        Ciuszy nie do chodzenia na codzien. Dla mnie calkiem przecietne. Duzo tu
        blyszczacej satyny. A modelki jak modelki niczym szczegolnym sie od innych nie
        wyrozniaja.
        A jesli chodzi o VS to firma przeciez z tego slynie ze ma najpiekniejsze
        modelki. Wlasnie dzieki temy firma stala sie tak popularna i rozchwytywana.
        Dobra reklama czyni cuda.
      • Gość: jackie Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:11
        Bardzo zgrabne dziewczyny. Miła odmiana po królujących ostatnio dupiastych i
        udziastych Beyonce czy Jennifer Lopez, lub też Pameli Anderson z dwiema piłkami
        do nogi zamiast piersi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka