umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:14 eh aszybko mi sie wyslalo :( www.zacposen.com/fallwinter05/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:19 Jakieś strasznie płaskie te modelki, mało kobiece. A kolekcja przecietna. Parę propozycji nawet ciekawych: www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp20_backpleatjacket_20a8c5.jpg www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp6_orylaglambpodcoa_20a8db.jpg www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp35_drapeaugown.jpg Te spodnie: www.zacposen.com/fallwinter05/image/zp5_admiralturtlenec_20a8da.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:21 te spodnie akurat mi sie nie podobaja co do modelek, wymiar w biuscie jest niewazny, najwazniejsze sa biodra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:34 Dla kogo wymiar w biuście nie ma znaczenia? Uważam, że dla oglądających ma duże znaczenie, bo każdy ciuch lepiej wyglada na kobiecie o kształtnym, widocznym biuście. Zresztą coraz wiecej widuje się takich modelek na wybiegach (np. pokazy Victoria's secret) po długim okresie królowania płaskich szkieletorów. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:37 pokazy vs prawie zawsze robily dziewczyny o wymiarach 90-60-90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:41 Nie znam się na rozmiarach, ale widzę, że modelki tam występujęce "mają czym oddychać" np. Karen Mulder, Adriana Lima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 13:48 supermodels.nl/adrianalima/05.jpg kmmod3.home.att.net/karenm/lingerie/original/Km272.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 13:48 wiem jak te dziewczyny wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van dyck Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.nycap.res.rr.com 02.05.05, 16:48 A w rzeczywistości je widziałaś? Bo ja jestem pod wrażeniem wszechstronnych możliwości programów do obróbki zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 16:53 Ja widziałam Adrianę i Karen na zdjęciach zrobionych przez paparazzi, na codzień, znienacka i wyglądały bardzo dobrze, a przecież paparazzi szukają "defektów" gwiazd i polują na ujęcia, które je obnażą, a tu guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van dyck Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.nycap.res.rr.com 02.05.05, 16:56 Ale z tych wielkich piersi, ktore maja na stronie vs, zostaje normalnej wielkości biust (jak na modelki). Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 17:01 Nie wiem czy się orientujesz, ale one obie mają powiększany biust więc to nie kwestia retuszu - mają taki codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van dyck Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.nycap.res.rr.com 02.05.05, 17:14 Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 16:59 ogolnie nie podobaja mi sie te ciuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: piekne modelki, piekna kolekcja 02.05.05, 17:06 Ciuszy nie do chodzenia na codzien. Dla mnie calkiem przecietne. Duzo tu blyszczacej satyny. A modelki jak modelki niczym szczegolnym sie od innych nie wyrozniaja. A jesli chodzi o VS to firma przeciez z tego slynie ze ma najpiekniejsze modelki. Wlasnie dzieki temy firma stala sie tak popularna i rozchwytywana. Dobra reklama czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: piekne modelki, piekna kolekcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:11 Bardzo zgrabne dziewczyny. Miła odmiana po królujących ostatnio dupiastych i udziastych Beyonce czy Jennifer Lopez, lub też Pameli Anderson z dwiema piłkami do nogi zamiast piersi. Odpowiedz Link Zgłoś