Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

!! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !!

IP: 83.17.225.* 10.05.05, 22:33
    Kupilam sobie bardzo "fajne" spodnie AmErIcAnOs ubiegłego roku we wrzesniu.
    Byłam nimi zachwycona, super lezely i wogole, no i pierwszy raz dalam za
    spodnie 250 pln, a to jest dla mnie duzoooooo... prałam je w rekach albo w
    pralce w temp 30 st, bo tak je szanowalam... az tu ostanio patrze i widze
    dziure na tylku (po 7 miesiacach noszenia). PO PROSTU sie
    przedarly....pozniej z tego sie juz zrobila gigantyczna dziiura i nie tylko na
    pupce ale i na kolanach...

Nie rozumie jak takie spodnie, podobno porzadne mogly sie same przetrzec, za
    taka kase, to ja spodnie sprzed 3 lat mam z targu i do dzis sa dobre.

Normalnie jestem w szoku, wiecej nie kupie tam spodni. Ceny sa tam stanowczo
    wygurowane, a jakosc chu...owa !

Pzdr

Julia
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiciorun Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:14
        wygórowane? czy może się mylę
        • Gość: mysza19 Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: 83.17.225.* 10.05.05, 23:17
          no tak wygÓrowane... i ja pisalam tydzien temu mature... :)
      • Gość: ja czyli nie ty Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 23:44
        Duzo markowych ciuchów ma taka jakość. Np Orsay
        Praktycznie te bluzeczki stamtąd kurczą sie po 1 praniu. Jakośc jakbym kupowała
        u ruskich na stadionie. Tylko cena 3 razy wyższa,
      • Gość: ja czyli nie ty Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 23:45
        AAA jeszcze
        Ze spodni TYLKO Big star. Nosze od lat i sa fantastyczne :)))))
        • Gość: lodzianka Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.astral.lodz.pl 11.05.05, 07:42
          Moja kolezanka kupila spodnie w Americanosie za 250 zl, te dwustronne. I tez
          jej sie poprzecieraly bardzo szybko. Natomiast ja mam od paru dobrych lat i
          trzymaja sie dobrze /sa z cienkiego dzinsu/.
        • Gość: gosiaqus Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: 82.160.7.* 11.05.05, 07:48
          a moje big stary też wytrzymały jakieś 7-8 miesięcy :/, więc zraziłam się do tej firmy, podobnie było z koszulką z emki (byla mojej mamy) zrobiła się xs :/
          najporządniejsze spodnie to miałam takie ze zwykłego sklepu, bez nazwy, za 8 dych
          • Gość: danusia Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.rtk.net.pl 11.05.05, 11:24
            ja chodzę tylko w amerikanosach od paru lat teraz kupiłam tez te dwustronne i
            to są już chyba moje 6 spodnie i nigdy mi się nic takiego nie przydarzyło
            jeszcze te które kupiłam chyba z 4 lata temu są w bardzo dobrym stanie. może
            pralkę masz stara jakąś Franie i ci dziury porobiła albo za bardzo tarłaś na
            tarce po prostu w to nie wieże za dużo osób znam które maja właśnie te spodnie
            i nikt nigdy nie narzekał
      • Gość: przyczułka Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:34
        moja kolezanka kupila americanosy mniej niz rok temu
        byla wniebowzieta bo zalapala sie na promoce gdzies 210 zl za nie dala
        no i tak to sie z nimi stalo ze teraz dupa jest jasniejsza od reszty spodni tak
        jakby byly specjalnie przecierane a jej to wcaaale nie odpowiada
        • Gość: mini Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:20
          od kilku lat kupuje spodnie tej firmy i niestety mam coraz gorsze zdanie. O ile
          parę lat temu spodnie naprawdę swietnie sie nosiły, to teraz zauważam, że ceny
          są horrendalne i nijak się mają do jakości. Spodnie moim zdaniem po praniu
          zwiększają swój rozmiar i po prostu ... jakoś tak szybko się szmacą. A szkoda,
          bo bardzo podobało mi się wzornictwo Americanosa.
      • Gość: Oliwia Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:38
        Dziaj zobaczyłam spodnie americanos po praniu.
        Sprały się.
      • Gość: mori Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.arcor-ip.net 12.05.05, 09:53
        Hej!
        Ja kupilam dwustronne Americanosy, te letnia, ciensza wersje ponad rok temu. To
        jedne z moich nielicznych markowych spodni (jakos nie znalazlam dotad marki, z
        ktorej bylabym zadowolona), ale z nich jestem zadowolona bardzo, bardzo. Do tej
        pory troszke poprzecieraly mi sie na szwach,ale w nielicznych miejscach i tylko
        na tej ciemniejszej stronie. Nie spieraja sie, nie rosciagaja ani nie kurcza.
        Czytajac wszystkie odpowiedzi na Twoj list dochodze do wniosku, ze trzeba miec
        szczescie zeby tam cos trwalego znalezc. Dziwne :/ Teraz bede sie obawiala cos
        tam kupowac :(
      • krowa_w_kropki Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! 12.05.05, 10:19
        Kupiłam zielone Americanosy jeszcze w liceum (jakieś 10 lat temu) i do tej pory
        są fantastyczne. Nic się nie sprało, mimo że piorę wyłącznie w automacie.
        Natomisat kolory na koszulce kupionej rok temu są już tylko sennym
        wspomnieniem. Pogorszenie jakości?
      • aretse11 Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! 12.05.05, 16:06
        ja mam diesla co mi sie przetarly na dupce po pol roku noszenia..
        • Gość: lil hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:46
          moze kupujecie za mały rozmiar i pupy macie za duze???
          • ikona23 Re: hmmmm 12.05.05, 18:50
            no, hahaha
            • Gość: Vita Re: hmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:39
              Ja też się dorobiłam 3 par i muszę ze smutkiem stwierdzić,że roku na rok jest
              coraz gorzej.Te dwuletnie i trzyletnie są jeszcze w miare ok,ale te,które
              kupiłam rok temu faktycznie są bardziej sprane i zrobiły się za duże,a
              szkoda,bo żadne inne nie leżą na mnie tak dobrze.W tym przypadku ceny nie
              oddają jakośći towaru.
      • Gość: aga Re: !! cała PRAWDA o spodniach AMERICANOS !! IP: *.toya.net.pl 12.05.05, 21:56
        Kupuje u nich bo maja moj rozmiar. W innych sklepach trudno cos znalezc.
        Wzornictwo jak dla mnie ok. Jakosc moze bez rewelacji ale bez przesady ;
        wszystkie jeansy sie przecieraja predzej czy pozniej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka