Gość: NADOBNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 13:26 Dziewczyny pomóżcie Przed chwilą niechcący stłukłam dolną,szklaną część od wielkiej fajki wodnej.Powiedzcie mi gdzie mogę w Warszawie to dokupić?będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 13:33 Nie mam czasu.Wolałabym kupić dzisiaj,jutro żeby nie słuchać gadania jaka ze mnie pie-rdo-ła:) Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: FAJA-HELP 16.05.05, 14:07 hehe lepiej sie przyznaj do czego ci faja wodna potrzebna byla :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 14:10 eee nie:)Pamiątka z Egiptu.Jaraliśmy tytoń jabłkowy akurat. Zonk moja miła:)) Dobra.Gdzie kupić to cholerstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: FAJA-HELP 16.05.05, 14:13 Był kiedyś na Chmielnej taki odjechany sklepik z rozmaitymi, głównie orientalnymi rzeczami i mieli tam między innymi faje wodne. Ale nie wiem czy sklepik istnieje nadal. Na Chmielnej nie byłam 100 lat a tam się wciąż coś zmienia. To było w podwórku, niedaleko Muzy, jeśli bywasz w Muzie to powinnaś kojarzyć a jeśli nie kojarzysz to znaczy, że zlikwidowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 14:15 No właśnie kojarzyło mi się coś z okolicami NŚ,Chmielnej,ale nie do końca mogę skojarzyć miejsce.Tzn gdzie to dokładnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: FAJA-HELP 16.05.05, 14:19 Jak mnie pamięć nie myli idąc od NŚ to było tuż za Muzą. Tak oczami pamiętam. A może należy sobie przypomnieć gdzie są jakieś sklepy orientalne? Np. wielki India Shop na Al. Solidarności, ale czy mają faje to nie wiem, nigdy nie byłam w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 14:20 Dobra,nie gadaj.Idź sprawdź pocztę:) Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FAJA-HELP IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 16.05.05, 17:24 powinny byc w sklepie arabskim na konarskiego na jelonkach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:26 Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś