Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 13:26
    Dziewczyny pomóżcie
    Przed chwilą niechcący stłukłam dolną,szklaną część od wielkiej fajki
    wodnej.Powiedzcie mi gdzie mogę w Warszawie to dokupić?będę bardzo wdzięczna
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: FAJA-HELP 16.05.05, 13:30
        Może zamów przez net. Mają niezły wybór.
        • Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 13:33
          Nie mam czasu.Wolałabym kupić dzisiaj,jutro żeby nie słuchać gadania jaka ze
          mnie pie-rdo-ła:)
          • lestka Re: FAJA-HELP 16.05.05, 14:07
            hehe lepiej sie przyznaj do czego ci faja wodna potrzebna byla :D
            • Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 14:10
              eee nie:)Pamiątka z Egiptu.Jaraliśmy tytoń jabłkowy akurat.
              Zonk moja miła:))
              Dobra.Gdzie kupić to cholerstwo:)
      • krowa_w_kropki Re: FAJA-HELP 16.05.05, 14:13
        Był kiedyś na Chmielnej taki odjechany sklepik z rozmaitymi, głównie
        orientalnymi rzeczami i mieli tam między innymi faje wodne. Ale nie wiem czy
        sklepik istnieje nadal. Na Chmielnej nie byłam 100 lat a tam się wciąż coś
        zmienia. To było w podwórku, niedaleko Muzy, jeśli bywasz w Muzie to powinnaś
        kojarzyć a jeśli nie kojarzysz to znaczy, że zlikwidowany.
        • Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 14:15
          No właśnie kojarzyło mi się coś z okolicami NŚ,Chmielnej,ale nie do końca mogę
          skojarzyć miejsce.Tzn gdzie to dokładnie jest?
          • krowa_w_kropki Re: FAJA-HELP 16.05.05, 14:19
            Jak mnie pamięć nie myli idąc od NŚ to było tuż za Muzą. Tak oczami pamiętam.
            A może należy sobie przypomnieć gdzie są jakieś sklepy orientalne? Np. wielki
            India Shop na Al. Solidarności, ale czy mają faje to nie wiem, nigdy nie byłam
            w środku.
            • Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 14:20
              Dobra,nie gadaj.Idź sprawdź pocztę:)
              Dzięki:)
              • Gość: ja Re: FAJA-HELP IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 16.05.05, 17:24
                powinny byc w sklepie arabskim na konarskiego na jelonkach,
                • Gość: NADOBNA Re: FAJA-HELP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:26
                  Wielkie dzięki!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka