Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JEDNO NA DRUGIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:43
    co sądzicie o noszeniu na zwykłym t-shircie lub podkoszulku innego,bardziej
    kuzego topu czy bluzeczki?
    Obserwuj wątek
      • marmelada Re: JEDNO NA DRUGIE 17.05.05, 17:05
        czemu nie :)
        Wiosną takie ubieranie na cebulkę okazuje się być dość praktycznym. Wychodze
        bardzo, bardzo wcześnie z domu i nie chcąc marznąc na przystanku wrzucam na
        siebie kilka warstw. I dziś jechałam w autobusem z dziewczyną ubrana na czarno,
        tylko na wysokości pasa, kołnierzyka, mankietów i kostek (skarpetki) wystawały
        turkusowe fragmenty odzieży "spodniej". Do tego turkusowy cień na powiekach.
        Całkiem, całkiem, bo mi osobiście podoba się, gdy jest ubranko zestawione na
        zasadzie kontrastów kolorystycznych.

• Gość: NADOBNA Re: JEDNO NA DRUGIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:13
          Ja czasami pokazuję się w zestawie biała koszula,a pod spodem czarny bądź szary
          sweterek w miarę blisko ciała.Koszula wystaje od spodu,kołnierz i mankiety na
          wierzchu,do tego jeansy wycieruchy,czyli takie jak najbardziej lubię.Jak było
          chłodniej to kozaczki,teraz pantofle na wysokim obcasie.
      • lucy215 Re: JEDNO NA DRUGIE 17.05.05, 20:08
        lubię warstwy i połączenia ciekawych kolorów, daje to możliwości wielu wersji
        tych samych ciuchów.
      • aniabe13 Re: JEDNO NA DRUGIE 17.05.05, 20:52
        Czemu nie? Zależy od zestawienia.
      • Gość: gosiaqus Re: JEDNO NA DRUGIE IP: 82.160.7.* 17.05.05, 22:05
        super, uwielbiam tak, a jeszcze bardziej lubie jak facet się tak ubiera :) zwłaszcza mój :) ,ma większą klatę od tego buahahahahah :D
      • lady Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 07:22
        Podoba mi się, ale nie w zestawie z topem na wiezrchu. Natomiast straszniemi się
        podoba, jak moja koleżanka nosi kremowy bliźniak, a między jego warstwami
        ceglastopomarańczową albo oliwkową koszulę. Super w tym wygląda.
      • papryczka_ag Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 10:25
        często tak noszę - lubię
      • zuzaba Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 10:31
        Bardzo mi się podoba. Na przykład spodnie i koszulka z długim rękawem w jednym
        kolorze, ana to spódniczka i top w innym. Wygląda to wtedy jak sukienka, ale
        nie do końca, bo tu i ówdzie coś wystaje.
      • krowa_w_kropki Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 12:25
        Ja lubię. Najbardziej odpowiada mi założyć na coś z długim rękawem coś z
        rękawem 3/4.
      • lumja Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 12:28
        czasem lbię, ale tylko czasem, bo generalnie im mniej mam na sobie tym lepiej;)
      • konim691 Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 12:49
        Najbardziej to podoba mi sie bluzeczka na nei za grubych ramiaczkach, a na to
        sweterek lub bluzka opadajaca na ramie tudziez ramiona;)sweterka takeigos ie
        jeszcze nei dorobilam,ale wartwowo sie nosze - to fakt;)pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka