Gość: Mena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:43 co sądzicie o noszeniu na zwykłym t-shircie lub podkoszulku innego,bardziej kuzego topu czy bluzeczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marmelada Re: JEDNO NA DRUGIE 17.05.05, 17:05 czemu nie :) Wiosną takie ubieranie na cebulkę okazuje się być dość praktycznym. Wychodze bardzo, bardzo wcześnie z domu i nie chcąc marznąc na przystanku wrzucam na siebie kilka warstw. I dziś jechałam w autobusem z dziewczyną ubrana na czarno, tylko na wysokości pasa, kołnierzyka, mankietów i kostek (skarpetki) wystawały turkusowe fragmenty odzieży "spodniej". Do tego turkusowy cień na powiekach. Całkiem, całkiem, bo mi osobiście podoba się, gdy jest ubranko zestawione na zasadzie kontrastów kolorystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: JEDNO NA DRUGIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:13 Ja czasami pokazuję się w zestawie biała koszula,a pod spodem czarny bądź szary sweterek w miarę blisko ciała.Koszula wystaje od spodu,kołnierz i mankiety na wierzchu,do tego jeansy wycieruchy,czyli takie jak najbardziej lubię.Jak było chłodniej to kozaczki,teraz pantofle na wysokim obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: JEDNO NA DRUGIE 17.05.05, 20:08 lubię warstwy i połączenia ciekawych kolorów, daje to możliwości wielu wersji tych samych ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: JEDNO NA DRUGIE IP: 82.160.7.* 17.05.05, 22:05 super, uwielbiam tak, a jeszcze bardziej lubie jak facet się tak ubiera :) zwłaszcza mój :) ,ma większą klatę od tego buahahahahah :D Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 07:22 Podoba mi się, ale nie w zestawie z topem na wiezrchu. Natomiast straszniemi się podoba, jak moja koleżanka nosi kremowy bliźniak, a między jego warstwami ceglastopomarańczową albo oliwkową koszulę. Super w tym wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 10:31 Bardzo mi się podoba. Na przykład spodnie i koszulka z długim rękawem w jednym kolorze, ana to spódniczka i top w innym. Wygląda to wtedy jak sukienka, ale nie do końca, bo tu i ówdzie coś wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 12:25 Ja lubię. Najbardziej odpowiada mi założyć na coś z długim rękawem coś z rękawem 3/4. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 12:28 czasem lbię, ale tylko czasem, bo generalnie im mniej mam na sobie tym lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: JEDNO NA DRUGIE 18.05.05, 12:49 Najbardziej to podoba mi sie bluzeczka na nei za grubych ramiaczkach, a na to sweterek lub bluzka opadajaca na ramie tudziez ramiona;)sweterka takeigos ie jeszcze nei dorobilam,ale wartwowo sie nosze - to fakt;)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś