Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

367 par kapci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:52
    kochane, ja chyba jestem taka rozkosznie po kobiecemu powalona, hihihihi
    wlasnie policzylam, ze ma 367 par kapci, hihi. za kazdym razem, kiedy ide na
    zakupy, musze sobie kupic kapcie - najbardziej lubie takie kobiece z
    czerwonym puszkiem i na obcasiku.
    moje kochanie zapier....la na moje kapciuszki calymi dniami - tak strasznie
    mnie kocha, a mnie to tak rozczula
    cudownie jest byc rozkoszna kobietka

Obserwuj wątek
      • Gość: anka Re: 367 par kapci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:57
        :)))))
      • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 13:59
        A wiesz co, moje kochanie też za...dala na moje buciczki, a potem jeszcze
        powalone moim wszechogarniającym urokiem wozi mnie naszą limuzyną do sklepu i
        martwi się, czy aby na pewno jestem zadowolona z zakupu, bo jak nie to trzeba
        będzie kupić więcej par. I co z tym zrobić?:P
        • Gość: maluch Re: 367 par kapci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:05
          oglosic wszem i wobec - najlepiej podajac jednoczenie cene za ostatnie
          buciczki
          • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 14:09
            Rany, nie pamiętam:P
        • Gość: maluch Re: 367 par kapci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:13
          >powalone moim wszechogarniającym urokiem wozi mnie naszą limuzyną do sklepu

eirenne, to wy macie tylko jedna limuzyne? nie stac was na wiecej limuzyn?
          • Gość: maluch Re: 367 par kapci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:14
            jak was nie stac, to zmien faceta :P
            • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 14:21
              Kiedy on się sprzeciwia:)
              • Gość: maluch Re: 367 par kapci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:30
                eee, to sie po prostu po kobiecemu rozplacz i powiedz mu, ze jesli chce twojego
                szczescia, to powinien odejsc. jesli cie kocha, to cie zrozumie i odejdzie.
                wiesz, to trzeba takimi kobiecymi sposobami zalatwic :)
                • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 14:53
                  To też nie działa.

Eee, znudziło mnie to pisanie. A poważniej mi się nie chce, bo po co, etykietkę
                  pewnie już mam:p
                  • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:25
                    Eirenne jak chcesz, to ja mam 3 limyzyny i miliony dolarow na Twoje buciczki..
                    moge sie Toba zaopiekowac :-)
                    • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:28
                      hehe
                      Wyglądasz mi na playboya podrywacza, a ja wolę stabilność i bezpieczeństwo:P
                      • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:33
                        Ja niestabilny? zeby miec kasiore, trzeba byc stabilnym.. poza tym w moim wieku
                        do bycia stabilnym pomaga mi laska.. eirenne Ty zapewnisz mi przyjemna starosc,
                        a ja Tobie codziennie 3 nowe pary bubiczkow i to co zostanie po mojej smierci..
                        wtedy Ciebie i Twoje kochanie bedzie stac na kilka limuzyn..
                        Co Ty na to? :-)
                        • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:34
                          Najpierw dam to kochaniowi do przeczytania, głupio śmiać się do pustych ścian
                          mojego cudownego apartamentu:-)
                          • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:35
                            Lepiej w towarzystwie:-PPP
                          • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:36
                            Cholera.. gdyby nie pieprzony egzamin bylbym tam z wami i smiali bysmy sie w
                            trojke ;-)
                            • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:38
                              Och, jakiś studenciak mnie podrywa??? A kysz, a kysz! :)
                              • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:40
                                cicho siedz, bo zaraz naprawde napisze do Twojego kochania i mu powiem ze przez
                                niego glodujesz, bo Ci kawioru nie kupil..
                                i pamietaj ze mam zakladniczke ;-)
                                • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:41
                                  No ładnie, studenciak szantażysta. Zaraz piszę do administratora, żeby cię
                                  zabanowali:-P
                                  • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:42
                                    Wybaczam jednak, bo czuję, że już jestes pod moim urokiem. Z miłości robi się
                                    różne głupoty:-)))
                                    • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:45
                                      pod Twoim urokiem jestem od pierwszego wejrzenia.. tylko Ty tego nie
                                      dostrzegalas.. Ty.. Ty.. Ty nie czula Ty..
                                      • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:48
                                        Wybacz:) Za późno podałeś mi swój numer konta:P
                                        • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:55
                                          No tak.. wam kobietom tylko na pieniadzach zalezy.. wszystkie jestescie takie
                                          same..
                                          • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 16:05
                                            Jest tu forum Psychologia, nie wiem, czy wiesz.... :P
                                            • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 16:06
                                              ooo.. a jak tam wejsc?
                                              P.S. Jeszcze sie policzymy.. :P
                                  • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:44
                                    nie studenciak sie odezwal.. mysli ze jak dorwala kasiastego faceta to jej
                                    wszystko wolno.. wiecznie nie bedzie na Twoje buciczki zapier..lal.. zobaczysz..
                                    P.S. Ale Twoje malenstwo slodko spi.. :> ciekawe czy umie plywac.. :>
                                    • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:47
                                      Mój drogi, masz omamy. Jakie maleństwo? Kto ma pływać?
                                      Eh, czuję, ze wyobraziłeś sobie jakiś ideał, do którego nie pasuję- cóż cóż.
                                      Wolisz matki z dziećmi, jam zaś bezdzietna.
                                      • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:49
                                        Ciekawe co Twoja coreczka na to.. najwierw oddalas ja do adopcji.. a teraz sie
                                        jej wypierasz? Nie ladnie..
                                        • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:50
                                          Naprawdę masz omamy:))))))
                                          • eirenne Re: 367 par kapci 19.05.05, 15:51
                                            Albo ja mam podwójną osobowość i Ty znasz tę drugą? Uuuu, ale masz podejrzane
                                            znajomości:P
                                            • Gość: SPECu Re: 367 par kapci IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 15:53
                                              :D:D:D:D:D:D:D:D:D
                                              • Gość: NADOBNA Re: 367 par kapci IP: *.aster.pl 20.05.05, 13:14
                                                Ja jestem Nadobna i nie mam buciczków.
              • Gość: dagny Re: 367 par kapci IP: 62.181.175.* 19.05.05, 14:31
                To niech chociaz zap...ala jeszcze więcej. Muuusisz mieć nowe kapcie!!
                • Gość: hehe Re: 367 par kapci IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 19.05.05, 15:30
                  Dagny? Czyzbys ogladala TVN Style;)
                  • Gość: dagny Re: 367 par kapci IP: 62.181.175.* 19.05.05, 16:02
                    Niee..., a co tam śmiesznego dają?
      • b_bb Re: 367 par kapci 19.05.05, 14:32
        :)))))))))))))))))))
        • Gość: Oliwcia Re: 367 par kapci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:23
          Ty kupujesz sobie kapcie dla kury domowej,a dzieci z Afryki nie mają ,co do
          garnka włożyć.
      • ludzka_budowla ;)))))))))))))))))) n/t 20.05.05, 15:58
        • mech-k Re: ;)))))))))))))))))) n/t 25.05.05, 22:03
          hehehehehe, no pośmiałam się, a teraz dobranoc Państwu :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka