Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 22:57
    CZY WY NIE MACIE WSTYDU WYSLYLAC TAKIE OBCIACHOWE GRUPY NA EUROVISION.
    "CZARNA DZIEWCZYNA" - totalny obciach, czy w Polsce, sa jeszcze jakies mozgi,
    byscie sie wstydzili, totalny kicz, co za stroje!!! Od kiedy jestesmy
    reprezetatami muzyki cyganskiej! Polska nigdy nie wygrala i nie wygra z
    takimi kiczami! Trzy lata temu (chyba) byl jakis facet, powiedzieli, ze mial
    psia skore na grzbiecie!
    Obserwuj wątek
      • Gość: myszka333 Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.05.05, 23:01
        Jak wiadomo Eurowizja jest kwintesencją dobrego stylu,gustu i smaku.Tam tylko
        rozrywka na wysokim poziomie.
      • Gość: ja czyli nie ty Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.05, 23:04
        Niestety w tym roku nie było u nas obiektywnego glosowania przez smsy i tych
        reprezentantow wybierało "obiektywne i profesjonalne jury"
        Ivanm i Delfin to największa wiocha i tandeta polskiej muzyki, nie wiem czemu
        akurat oni pojechali. ale większośc gwaizd jeak sie dowiedzieli, że nie będzie
        głosowania przez smsy to sie wycofali :(
        Masz rację Pariseine to była masakra, wystawiac Ivana i Delfina. Ja akurt nie
        oglądalam samego występu ale wiem jak Ivan i Delfin sie prezentują. Całe lato
        krolowala u nas discopolowa piosenka Czarne oczy (bleeeeeee)
      • Gość: psia skora Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: 216.194.36.* 19.05.05, 23:04
        psia skore to ty masz na grzbiecie do dzis
      • Gość: Richelieu* Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 80.48.249.* 19.05.05, 23:05
        święta racja. Do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z kiczowatości eurowizji,
        ale faktycznie, masz świętą rację. Jak Ty to robisz, że odnajdujesz prawdę tam
        gdzie nikt jej nie widzi? Gdybyś pracowała jako naukowiec byłaby z Ciebie
        najbardziej tęga głowa na świecie. Jestem oszołomiona tą bystrością
      • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:05
        A CZY W POLSCE NIE JAKIS PROJEKTANTOW NA POZIOMIE!!! WSTYD TOTALNY!!!
        Ogladam teraz TMC, Polska tragedia jak co roku!!!
        • jaleo Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:41
          Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> A CZY W POLSCE NIE JAKIS PROJEKTANTOW NA POZIOMIE!!! WSTYD TOTALNY!!!

No cos Ty, jemu sama Stella Cadente McCartney projektowala ciuchy ;-)
          • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 00:08
            Na pewno Van Dutch zmarly w 92 , wskrzeszony w 99,zeby projektowac ciuchy w
            cieleniu Audigier. Poniala, jaleo!
      • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:09
        Bys uslyszala komentarze w TMC, wstyd mi!!!
        • klarak Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:25
          rozumiem, ze inne kraje wystawily talenty na miare marii callas?
          • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:33
            Napewno nie talenta, ale co to za stroje u Polakow! Undrergound cyganski! To
            chyba uklon w strone prezydenta festiwalu w Cannes Emira Kusturicy. Jak by nie
            powiedzieli, ze to grupa z Polski to pomyslalabym, ze to jakas grupa jugo.
            • klarak Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:34
              bo podobno klimat sie w polsce zmienia na cieplejszy...
              • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:38
                kalarak! To co mam przygotowac walizke do Polski, jak na karaiby! A jakis
                ti'punch serwujecie!
                • stern.stern Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:42
                  wstyd!! i ja musze teraz tlumaczyc, ze cyganska muzyka to nie polska :(
                  • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 00:27
                    Tak, chyba w Polsce zalezy komus na powieleniu stereotypow w stylu "oczi
                    cziorne" to polska muzyka.
                    • stern.stern Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 00:35
                      mnie osobiscie pociesza, ze austria tez palnela glupstwo.
      • Gość: Ivre Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 23:34
        Euro..co? Masz na mysli ten fantastyczny konkurs piosenki dla muzykalnych
        inaczej, na ktorym odkrywaja nowe 'talenty', o ktorych nikt nigdy wiecej nie
        uslyszy?
        Jesli tak, to coz.. najlepszy dowod na poziom to 7 miejsce Ich Troje :P
      • zettrzy Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:37
        no tak, to ten wyrafinowany gust - juz nie sprecyzuje kto oglada Eurowizje i
        jeszcze traktuje to na tyle powaznie zeby sie wstydzic komentarzy
        widac jestes na poziomie tego programu
        • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:41
          To jedyna okazja dla mnie posluchania "spiewow" from Poland.
          • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:43
            i tworczosci polskich stylistow
            • xmila Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 17:50
              Gratuluje pomyslu PARYŻANCE... zeby sluchac polskiej muzyki w Eurowizji...to
              tak jakby chciec podziwiac francuska mode i pojechac na pokaz chinskich
              podrobek ;)
          • Gość: Ivre Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 23:43
            Naprawde? To moze trzeba bylo ogladac rownie gornolotny program w stylu 'Idola'
            (u was :D, we Francji, to sie jakos inaczej nazywalo...'Star Academy' czy cos
            takiego...?)? Cos mi sie obilo o uszy, ze jakis POLAK zajal w nim drugie
            miejsce...
            • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:46
              Tak, jakis Miszal, po ktorym sluch zapadl. Ponoc siedzi w hotelu i czeka na
              propozycje.
              • Gość: Ivre Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 23:48
                A Elodie (czy jak jej tam bylo?) robi miedzynarodowa kariere? :D
                • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 00:13
                  Elodie dala mu polowe z wygranej sumy, to chyba fair play z jej strony
          • zettrzy Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:45
            Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> To jedyna okazja dla mnie posluchania "spiewow" from Poland.

no tak fakt, posluchac lepszych spiewow mozna w Metropolitan Opera i Covent
            Garden, gdzie nasze sopranistki maja bardzo wysokie notowania, tyle ze trzeba
            nieco "upgradowac" muzyczne preferencje
            • Gość: LA PARISINNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 23:50
              Tak bardzo znane te artystki w Paryzu!!!, nikt poza Zimermanem to sie nie
              produkowal na estradach paryskich.
              • zettrzy Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 23:55
                NIE ZNAJA Benigny Jaskolskiej? boszszsz, co za wiocha
                ps. Mariusz Kwiecien tez nie brzmi znajomo?
                • eboniet zettrzy, szkoda Twojego zdziwienia 20.05.05, 12:29
                  tam nawet nie wiedza, kto to jest Penderecki i Lutoslawski, a Preisner to
                  pewnie kojarzy im sie z niemieckim piwem:-)))

No, ale jak opinie o rodzimej kulturze wydaja na podstawie jakiegos festiwalu,
                  ktory od wielu lat jest symbolem kiczu tandety, to co sie dziwic:-)

Wspolczuje jedynie LaParce, ze tak strrrraaaasznie sie musi wstydzic. Te
                  wszystkie pogardliwe spojrzenia i ironiczne uwagi, na ktore musi - jako Polka -
                  odpowiadac swoim znajomym i nieznajomym, na ulicy, w butikach, na salonach:-),
                  wyobrazasz sobie jaki to musi byc stres? Biedactwo, jeszcze wpadnie nam glebiej
                  w depresje:-)))

E.
                  • Gość: Gudrun ale jednak... IP: *.bauboden.com, / *.aareon.com 20.05.05, 12:40
                    Problem w tym, ze wszyscy ten kiczowaty festiwal ogladaja. Wszyscy mowia o
                    tandecie i niskim poziomie ale patrza, podziwiaja, porownuja, dzwonia i glosuja
                    i bawia sie tym festiwalem. Wiec jak nie wstydzic sie za taki polski wystep?
                    • eboniet Re: ale jednak... 20.05.05, 12:50
                      Gość portalu: Gudrun napisał(a):

> Problem w tym, ze wszyscy ten kiczowaty festiwal ogladaja. Wszyscy mowia o
                      > tandecie i niskim poziomie ale patrza, podziwiaja, porownuja, dzwonia i
                      glosuja
                      >
                      > i bawia sie tym festiwalem. Wiec jak nie wstydzic sie za taki polski wystep?

dlaczego wstydzic? W koncu ten "festiwal" nie ksztaltuje opinii swiatowej nt
                      kultury danego kraju. Moze tylko podniecac takie wirtualne neurotyczki, jak
                      LaParka i jej podobne:-)

Mysle, ze Polacy maja wystarczajaca liczbe problemow, by nie zajmowac sie
                      takimi glupotami. A jezeli ktos z tego powodu wpada we frustracje i pseudo
                      egzaltacje graniczaca z histeria - to jaki wniosek sie nasuwa?
                      Nie dajcie sie zwariowac, bo jest maj, wszystko kwitnie i jestesmy mlode!

Pozdrawiam

Ebo
                    • b_bb Re: ale jednak... 20.05.05, 12:52
                      Ja oglądałam (zerkałam, robiąc w tym czasie coś innego) po to, by się pośmiać,
                      skrytykować, bom urodzony złośliwiec i szyderca.
                      Polska piosenka wcale nie była najgorsza na tle reszty. Taki diskopolowo-
                      cygański utworek super pasował klimatem do tego festiwalu kiczu i tandety. Ich
                      troje i ich przepiękna wielojęzyczna pieśń z przesłaniem odnalazła się tam
                      wyśmienicie, co dobitnie świadczy o poziomie tej prestiżowej imprezy.
        • kalinakalina :) 20.05.05, 16:55
          :)
      • stephanie_s Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 08:42
        cóz nie bede sie wypowiadała na temat tych naszych kandydatów,ale zauwaz ze
        eurowizja generalnie ma zenująco niski poziom...i zwykle wygrywają...totalnie
        tandetne zespoły...
      • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 08:43
        Ah, zapomnilam npisac o najwazniejszym, obnazenie torsu wokalisty. Po prostu
        cudo.
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2719834.html
        • Gość: inga Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.05.05, 09:01
          nie przypuszczałam, że to ktos oglada, ale widać, że tak i to jeszcze jakie
          emocje budzi, i to w Paryżu,szok.
          Gratuluję, nie ma to jak miło spędzic czas przed telewizorem ogladajać
          eurowizje, ,no ale po całodziennej robocie na zmywaku chwila relaksu sie nalezy.
          • Gość: LA PARISENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 09:27
            Inga, dobrze, ze piszesz z Bielska wiekszosc moich pomocy domowych wywodzi sie
            z Bielska. Czy tam sie specjalizujecie w szorowaniu podlog we Francji?
            • Gość: edek Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.05.05, 09:31
              Paryżanko najdroższa, czytam Twoje posty i mam wrażenie, że tak bardzo
              przecietnej kobietki juz dawno nie widziałam (słyszałam, czytałam, etc.)Zauważam
              u Ciebie przerost formy nad treścią, a to zgubne bywa, wiesz? I pamiętaj, dobra
              rada, nie mówi się W KAŻDYM BAŹ RAZIE....To takie pretensjonalne...ble...
              • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 09:37
                To o Bielsku to niestety najprawdziwsaz prawda. Firme przewozowa Isabel z
                Bielska(zalozona, tez przez byla sprzataczke), dostarcza swieza sile robocza 2
                razy w tygodniu do Paryza.
            • Gość: inga Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.05.05, 09:34
              tak nisko, zeby byc na twoim pozomie, nie dam rady zejść, więc z rozmowy nici.
              Wróć lepiej do telewizora, bo dzis masz widze druga zmiane i na zmywak po
              południu lecisz.
            • pianazludzen Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 19:44
              Poważnie?
              ja też pochodzę z Bielska!!!

pozdrowienia dla pomocy domowych!
              • laparisienne Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 22:17
                pianazludzen napisała:

> Poważnie?
                > ja też pochodzę z Bielska!!!
                >
                > pozdrowienia dla pomocy domowych!
                Z Bielska-Bialej?
                • pianazludzen Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 22:45
                  tak, z bielska białej, 1. pokolenie:)
                  • pianazludzen Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 22:49
                    ach, a odnosnie muzyki i bieskia białej, to moją krajanką jest też urszula dudziak .
                  • Gość: LA PARISIENNE Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.05.05, 23:07
                    To mialam 2 babki z Bielska-Bialej, ktore u mnie sprzataly. Jedna ma firme
                    przewozowa do Francji, firma nazywa sie Isabell. Bardzo fajne babki. Druga
                    awansowala w "karierze", teraz pracuje u miliarderki amerykanskiej, zony
                    ksiecia francuskiego. Nie znasz jej syna szpanera, rozbija sie drogimi
                    samochodami po Bielsku. Nie obilo ci sie o uszy?
                    • pianazludzen Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 21.05.05, 00:08
                      nie, chyba nie znam, rzadko teraz tam bywam, po drugie w obecnej chwili dzieli
                      mnie odległość ponad tysiąca kilometrów i nie wiem kto sie teraz rozbija w
                      bielsku drogimi samochodami:)

pozdrawiam
                      • Gość: LA PARISIENNE Do piany zludzen IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.05.05, 00:40
                        No to duzo osob wyjezdza z Bielska, ,niemalo jest ich tu w Paryzu.A gdzie teraz
                        jestes?
                        Tez Ciebie serdecznie pozdrawiam
                        • Gość: pianazludzen Re: Do piany zludzen IP: *.arcor-ip.net 21.05.05, 01:37
                          odpowiedz na gazetowym mailu laparisienne@gazeta.pl
      • Gość: gosiaqus totalny obciach, zajaffki pozdroofka IP: 82.160.7.* 20.05.05, 09:53
        a mnie tylko zastanawia jedna rzecz, skoro La Pe tweirdzi, że od daaawna nie mieszka w polsce, i że z jej polskim to raczej kiepsko, to skąd ona zna takie tendne hasełka?? tzn już parę razy widziałam w jej postach slownictwo rodem z laffki pod blokiem w wykonaniu gimnazjalistek :D
      • krowa_w_kropki Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 10:27
        Ach, wreszcie ktoś mnie oświecił, że Ivan i Dyvan to kicz! A ja się głupia
        zachwycałam tą piosneczką (no i cudną "czarne oczy" achchchchch). I z zapartym
        tchem wyczekiwałam wczoraj ich występu. A tu taka porażka, ojjjjj, idę sobie
        popłakać w kącik.
      • Gość: alex Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:38
        Mi się wydawalo, że Ivan i Delfin to jest tak kiczowaty zespoł, że nadaje sie
        właśnie wyłącznie na eurowizję:) A tak odbiegając od tematu, to nie wiecie, jak
        im poszło? Które zajęli miejsce? kto w ogóle wygrał?
        • blinski Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 10:41
          z tego co wiem na razie były eliminacje, których ivan i dyvan (jak ich ktoś tu
          ładnie nazwał:) nie zdołali przejść.
          • Gość: alex Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:44
            Dzięki:) Ja jestem kompletnie niezorientowana w tym systemie:)
      • aretse11 Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 10:45
        zgadzam sie..tragedia..obciach..
        na interii w teledyskach widzialam Marie Sadowska..piekna piosenka..piekny
        teledysk..takie cos powiinii wyslac..poza tym Marysia ma fajny glos..i dodam
        jeszcze ,ze w ciagu roku przewija sie w polskiej muzyce duzo fajnych piosenek..a
        te zawsze sa hitami w PL..a zamiast takie cos wyslac na eurowizje..to oni takie
        badziewie wybieraja..
        • Gość: gosiaqus Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.7.* 20.05.05, 10:53
          eurowizja to nie koncert chopinowski, tam się wlaśnie wysyla beztalencia, wtedy wychodzi taka tania rozrywka dla europejskich mas
          • Gość: gosiaqus Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.7.* 20.05.05, 11:03
            mało być konkurs :) chopinowski oczywiscie
      • Gość: anka Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:51
        > CZY WY NIE MACIE WSTYDU WYSLYLAC TAKIE OBCIACHOWE GRUPY NA EUROVISION.

Nie, ja ich nie wysyłałam.
        • rena11 Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 11:46
          Festiwal Eurovision to impreza na wyjatkowo niskim poziomie- nikt temu nie
          zaprzecza ale "polska reprezentacja" to juz bylo wyjatkowe przegiecie. Nawet
          tam nie pasowali poczawszy od piosenki az po kostiumy i choreografie. Naprawde
          zenada.
      • cassandrafr Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 11:47
        wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2698903
        tvp.pl/3688,20050125167790.strona
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=24157549&v=2&s=0
      • krowa_w_kropki Poczytajcie sobie tutaj 20.05.05, 12:01
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=20138925&v=2&s=0
        I już wiadomo skąd mi się wziął Ivan i Dyvan, żałuję że nie ja jestem autorką.
        • b_bb Re: Poczytajcie sobie tutaj 20.05.05, 12:11
          Fiodor i walenie to też niezła nazwa. :)))))
      • cassandrafr Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 12:05
        A moze masz jakis link do tych, co zaprojektowali te "przesliczne" stroje. Moze
        cos sobie zamowie u nich, wszak moda na cyganskie spodnice falbanowe.
        Pozdrowienia
        La Parisienne
        • krowa_w_kropki Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 12:16
          Jeśli to było do mnie, to ja nawet nie mam pojęcia w czym oni wystąpili.
          Dotrwałam do Białorusi, po czym popękały mi bębenki i dalej już nic nie
          słyszałam, profilaktycznie zdjęłam też okulary.
      • Gość: Oliwcia Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:05
        Ivan i Dyvan z cygańskiej kapeli.
      • Gość: Oliwcia Paryżanko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:06
        A czy to my,forumowiczki wysłałyśmy ivana i dyvana na eurowizje?
        A to nie była przypadkiej nikomu nie znana "specjalna komisja"?
        • krowa_w_kropki Re: Paryżanko! 20.05.05, 13:14
          Gość portalu: Oliwcia napisał(a):

> A to nie była przypadkiej nikomu nie znana "specjalna komisja"?

Jak to nie znana nikomu? Nie wiesz? W skład komisji wchodzili: Wania i Bania,
          Fiodor i Walenie, Sasza i Rybitwa.
          • krowa_w_kropki Re: Paryżanko! 20.05.05, 13:16
            Zresztą pierwotnie miała jechać Orka Noego ale orka się przeziębiła i tylko
            delfin im został ;)
      • Gość: NADOBNA Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 20.05.05, 13:15
        Jakie MY?Ty też.Już Ci mówiłam że jesteś Polką
        A ja jestem Radziwiłłówna:)))
        • cassandrafr Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 13:26
          Ja tu na wsi myslala, ze wy glosujeta pospolem sms-ami. A tu byla jakosik wazno
          komisjo yntelygetow, jak kardynol riszlje i babsztyl zlotytrzy
      • Gość: k_m_m Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:27
        te stroje byly bardziej na wzór kozaka a nie cygana...czym nie zaprzeczqam że
        to byl totaly obciach. Znów wszyscy pomyślą że Polska należy do Rosji...
        • krowa_w_kropki Kozak i Cygan? n/t 20.05.05, 13:29
      • papryczka_ag Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! 20.05.05, 13:32
        Dla mnie też jest to wszystko wstydem i obciachem. Generalnie uważam że mało
        mamy wykonawców nadajacych sie na "eksport"... Co ciekawe za granicą sprzedają
        sie najlepiej Polskie zespoły, które większości Polaków nie są znane.
        To co zaprezentowała Polska na Eurowizji jest żenujące. I szczerze mówiąc
        obawiam się, że na tyle dużo osób to ogląda, że jest się czego wstydzić. Nawet
        żenujące widowisko i wydarzenie pozostaje widowiskiem... Boli tandeta,
        zwłaszcza jak jest rodzima. A wierzcie mi, że ludzie z innych krajów potrafia
        często pytac o Polske i dziwne jest to, że kojarzą ją właśnie ze zjawiskami
        wstydliwymi. Ciekawe skąd o nich wiedzą...
      • Gość: goska Re: ALE OBCIACH POLSKA NA EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:43
        To była wielka porażka, a na koniec ta goła klata a fuj. A jak się wygiąl
        skubaniec hehe. I te stroje, prosze Was ....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka