Gość: DominikaZ IP: 217.153.63.* 20.05.05, 09:44 Proszę o pomoc. Gdzie można kupić nylonowe pończochy w Warszawie lub w internecie. Bardzo mi się podobają ale nigdzie nie mogę ich znależć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: nylony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:47 W Internecie to na Allegro.A w Wa-wie pewnie sa w dobrych sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DominikaZ Re: nylony IP: 217.153.63.* 20.05.05, 10:01 widziałam na allegro ale obwaiam się o jakość szczególnie o to że mogą być stare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: nylony IP: 195.85.249.* 24.05.05, 15:45 Cześć. Tak się składa że wiem gdzie w Warszawie można kupić nylony. Trafiłem kiedyś z kobietą takie miejsce (w zasadzie chyba dla formalności spytała się, bo wiadomo że dostać takie pończochy dzisiaj w sklepie to nie lada wyczyn). I o dziwo Pani sięgnęła na górną półkę i podała kilka par. Różne miała, niektóre z dodatkami włókien elastycznych, ale były też prawdziwe. Z Austrii (tak Pani powiedziała). Nazywają się Happy Day o ile dobrze pamiętam. Ale do rzeczy - to miejsce to KDT koło PKiN. Stoisko nr F27 zdaje się. Powodzenia. Chętnie usłyszę, że kupiłaś jakieś i nosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: nylony 24.05.05, 19:33 czym sie roznia nylonowe ponczochy od tych co sa w sklepach? moja mama mowila ,ze nylony gryza i je noszone dawniej;/ aj odpowiedzcie:F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: nylony IP: 195.85.249.* 25.05.05, 11:32 Cześć. Nylony są całkowicie nieelastyczne i profilowane, przez co nie ma "złudzenia", że w okolicach kostki pończocha jest grubsza (bo na wys. uda materiał jest bardziej naciągniety i przez to cieńszą warstwą zakrywa nogę). Nylony wyglądają na nodze jak delikatna jednolita mgiełka, czasem zmarszczą się seksownie w okolicach kolana czy kostki. No i bezwzględnie konieczny jest do ich noszenia pas do pończoch, najlepiej dość szeroki z metalowymi zapinkami (z doświadczeń mojej kobiety). A jak najlepiej sprawdzić różnicę? Założyć na jedną nogę zwykłą pończochę z dodatkiem włókien elastycznych (Lycra), taką "nowoczesną", a na drugą nogę prawdziwą pończochę nylonową, najlepiej obie w czarnym kolorze żeby nie było różnic (czarny to czarny), po czym odpowiedzieć która noga ładniej się prezentuje. No i ta magia pończoch nylonowych, czegoś luksusowego i niecodziennego..... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: nylony IP: *.chello.pl 25.05.05, 11:47 zajrzyj na nylony-tak.com/ znajdziesz tam ofertę ponczoch i pasów do nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Ale gdzie kupić pończochy nylonowe w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:23 Mam podobny problem. Nie wiem gdzie mozna je kupić w Warszawie? Czy w ogóle są dostępne w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Ale gdzie kupić pończochy nylonowe w Warszawi IP: 195.85.249.* 06.06.05, 14:30 Witaj. Można, wyżej opisane gdzie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DominikaZ Re: Ale gdzie kupić pończochy nylonowe w Warszawi IP: 217.153.63.* 06.06.05, 16:45 Dziekuje za informacje. Wybiorę się tam niedługo. Jesli ktos zna jakieś inne miejsca bardzo poproszę o adres! Nylony są super! Mysle ze nadchodzi na nie moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK66 Re: Ale gdzie kupić pończochy nylonowe w Warszawi IP: 80.51.229.* 11.06.05, 23:41 Polecam allegro - sam sprzedaję tam sporo nylonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK66 Re: nylony IP: 80.51.229.* 11.06.05, 23:47 Jeśli nylonowe pończochy gryzą , to obecne łykają w całosci. Twoja Mama pewnie chodziła w stylonach - one faktycznie były szorstkie - nie sposób je dzisiaj dostać , a jesli się trafiają na licytacjach np.allegro to ich ceny biją na głowę amerykańskie nylony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sms Szkoda że w Polsce są tak trudno dotępne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:40 Na aukcjach zagranicznych np. ebay.com jest ich cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś