Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:04
    co sądzicie o ciuchach Tiffi? oglądam "kolekcję" jaką wystawili na www tej
    marki i nie jestem zachwycona. czy kupiłyście tam kiedykolwiek coś wartego
    uwagi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: daisy Re: TIFFI IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 26.05.05, 20:39
        znam tej firmy i polecam kurtki i plaszcze puchowe-bardzo ladne fasony i dobre
        jakosciowo
      • Gość: nusiątko Re: TIFFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:16
        Ja ostatnio kupiłam tam sobie taką mała torebeczkę na ramię i jestem z niej
        bardzo zadowolona.A co do ciuchów to mi się one podobają.Może po prostu przejdź
        się do tego sklepu, bo wydaje mi się,że na stronce nie prezentuja wszystkiego,
        tylko kilka wybranych modeli.
        • kamisia22 Re: TIFFI 28.05.05, 19:00
          ja weszlam raz do Tiffi i wiecej nie wejde. dlaczego? otoz dlatego ze zanim do
          tego sklepu trafilam, kupilam w innym sklepie 3 bluzki. kosztowaly kazda 39 zl.
          weszlam do Tiffi i co widze? wisza sobie identyczne bluzki z "doczepiona" metka
          ze to niby produkcja Tiffi.ile kosztowaly? 95 zl :] to chyba komentarza nie
          wymaga..
      • Gość: <MAGDA> Re: TIFFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:23
        kamisiu, nie przesadzaj... ogólnie mają nawet fajne ubrania, po prostu może
        jakoś inaczej wyglądająw necie... A płaszcze i kurtki rzeczywiście są solidne:)
        • kamisia22 Re: TIFFI 29.05.05, 20:18
          a co maja "fajne" ubrania i ich wyglad w necie do tego o czym pisalam? :] nie
          widze zwiazku..ale jesli ktos lubi kiedy go robia w balona to niech sobie do
          Tiffi zaglada..
          • Gość: nusiątko Re: TIFFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:04
            Dokładnie Kmisiu nie przesadzaj!! W wielu sklepach jest pełno podobnych
            ciuchów,a że ceny są różne to juz inna sprawa. A ciuszki w Tiffi mi się
            podobają,no ale nie wszystkie. Nie zawsze jak tam wejdę to coś kupię. Dla mnie
            to tylko jedeno z miejsc, które odwiedzam robiąc rajd po sklepach ;)))

Pozdro :))))
            • kamisia22 Re: TIFFI 30.05.05, 13:10
              czy wy nie umiecie czytac? tak sie zastanawiam :] pisalam o IDENTYCZNYCH
              bluzkach a nie PODOBNYCH..ale widze ze nie dociera..wiec ok. przeplacajcie
              sobie ;)
              • kamisia22 Re: TIFFI 30.05.05, 13:11
                aha ..i nie przesadzam.. nie jestem ogrodnikiem ;)
      • marvellous Re: TIFFI 29.05.05, 22:14
        Nie kojarze... :P
      • papryczka_ag Re: TIFFI 30.05.05, 14:23
        Mam z Tiffi dwie pary spodni, koszulę i pasek - noszą się super. Kupione
        jeszcze jak był sklep na centralnym w wawie... Ktoś wie swoją droga gdzie jest
        teraz?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka