Gość: daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:04 co sądzicie o ciuchach Tiffi? oglądam "kolekcję" jaką wystawili na www tej marki i nie jestem zachwycona. czy kupiłyście tam kiedykolwiek coś wartego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daisy Re: TIFFI IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 26.05.05, 20:39 znam tej firmy i polecam kurtki i plaszcze puchowe-bardzo ladne fasony i dobre jakosciowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: TIFFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:16 Ja ostatnio kupiłam tam sobie taką mała torebeczkę na ramię i jestem z niej bardzo zadowolona.A co do ciuchów to mi się one podobają.Może po prostu przejdź się do tego sklepu, bo wydaje mi się,że na stronce nie prezentuja wszystkiego, tylko kilka wybranych modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: TIFFI 28.05.05, 19:00 ja weszlam raz do Tiffi i wiecej nie wejde. dlaczego? otoz dlatego ze zanim do tego sklepu trafilam, kupilam w innym sklepie 3 bluzki. kosztowaly kazda 39 zl. weszlam do Tiffi i co widze? wisza sobie identyczne bluzki z "doczepiona" metka ze to niby produkcja Tiffi.ile kosztowaly? 95 zl :] to chyba komentarza nie wymaga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: TIFFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:23 kamisiu, nie przesadzaj... ogólnie mają nawet fajne ubrania, po prostu może jakoś inaczej wyglądająw necie... A płaszcze i kurtki rzeczywiście są solidne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: TIFFI 29.05.05, 20:18 a co maja "fajne" ubrania i ich wyglad w necie do tego o czym pisalam? :] nie widze zwiazku..ale jesli ktos lubi kiedy go robia w balona to niech sobie do Tiffi zaglada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: TIFFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:04 Dokładnie Kmisiu nie przesadzaj!! W wielu sklepach jest pełno podobnych ciuchów,a że ceny są różne to juz inna sprawa. A ciuszki w Tiffi mi się podobają,no ale nie wszystkie. Nie zawsze jak tam wejdę to coś kupię. Dla mnie to tylko jedeno z miejsc, które odwiedzam robiąc rajd po sklepach ;))) Pozdro :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: TIFFI 30.05.05, 13:10 czy wy nie umiecie czytac? tak sie zastanawiam :] pisalam o IDENTYCZNYCH bluzkach a nie PODOBNYCH..ale widze ze nie dociera..wiec ok. przeplacajcie sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: TIFFI 30.05.05, 13:11 aha ..i nie przesadzam.. nie jestem ogrodnikiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: TIFFI 30.05.05, 14:23 Mam z Tiffi dwie pary spodni, koszulę i pasek - noszą się super. Kupione jeszcze jak był sklep na centralnym w wawie... Ktoś wie swoją droga gdzie jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś