10.05.07, 21:50
Kto kupuje ciuchy TIFFI? Warto?
Obserwuj wątek
    • marisa.w Re: Tiffi 10.05.07, 23:32
      Ja polecam. Każda kolejna kolekcja coraz bardziej mi się podoba. Ceny jak na tą
      jakość przyzwoite.
      Właśnie zakupiłam kilka sztuk w dużych rozmiarach( bom w ciąży )
      Super koszule , marynarki. Serie bardziej eleganckie i bardziej casual.
      Zaden skórzany żakiet(a szukałam długo) nie leżał tak świetnie jak TIFFI.
      Zaopatruję się w salonie w Końskich, niedaleko Kielc.
      Obsługa profesjonalna, nigdy nie wypuści z pustymi rękamismile))
      Teraz mają świetne promocje "2 plus 1". Opłaca się.
      pozdrawiam
      Aga
      • alfa36 Re: Tiffi 11.05.07, 08:13
        Często mają promocje? Szczerze mowiąc, to zawsze myslalam, ze to sklep dla nastolatek. Ale dzis wejdę, bo fajną kieckę na wystawie widziałam.
        • marisa.w Re: Tiffi 11.05.07, 14:41
          Zdecydowanie mało rzeczy dla nastolatek. Eleganckie żakiety, spodnie, koszule,
          trencze w różnych kolorach, letnie lniane spodnie, rybaczki i sukienki.
          Te casualowe ciuchy mogą być i dla młodszych, ale ogólnie wg mnie grupa
          docelowa to ok 25-35 lat. totalna wyprzedaż w lipcu, a już teraz zaczynają się
          promocje, najpierw 2 plus 1(czyli dwie rzeczy płacisz trzecia gratis), potem
          wyprzedaże procentowe, od 30% i co tydzień , dwa, 40%, 50%, 60% i ta ostatnia
          wyprzeaż 70%, ale wtedy zazwyczaj cudów już nie ma, chociaż ja polowałam i
          wkońcu udało mi się kupić np kremowy wełniany płaszcz 500 zł-70% za 150 zł.
          pozdrawiam
          aga
          • lizbetka Re: Tiffi- dżinsy 11.05.07, 19:44
            Tiffi ma fajne dżinsy -żadne nie leżą na mnie tak dobrze jak z Tiffi .
            Ale kupowałam rok temu (za 99 zł )i ciekawa jestem po ile są teraz .
            Może któras z Was wie ?
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka