alfa36 10.05.07, 21:50 Kto kupuje ciuchy TIFFI? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marisa.w Re: Tiffi 10.05.07, 23:32 Ja polecam. Każda kolejna kolekcja coraz bardziej mi się podoba. Ceny jak na tą jakość przyzwoite. Właśnie zakupiłam kilka sztuk w dużych rozmiarach( bom w ciąży ) Super koszule , marynarki. Serie bardziej eleganckie i bardziej casual. Zaden skórzany żakiet(a szukałam długo) nie leżał tak świetnie jak TIFFI. Zaopatruję się w salonie w Końskich, niedaleko Kielc. Obsługa profesjonalna, nigdy nie wypuści z pustymi rękami)) Teraz mają świetne promocje "2 plus 1". Opłaca się. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Tiffi 11.05.07, 08:13 Często mają promocje? Szczerze mowiąc, to zawsze myslalam, ze to sklep dla nastolatek. Ale dzis wejdę, bo fajną kieckę na wystawie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
marisa.w Re: Tiffi 11.05.07, 14:41 Zdecydowanie mało rzeczy dla nastolatek. Eleganckie żakiety, spodnie, koszule, trencze w różnych kolorach, letnie lniane spodnie, rybaczki i sukienki. Te casualowe ciuchy mogą być i dla młodszych, ale ogólnie wg mnie grupa docelowa to ok 25-35 lat. totalna wyprzedaż w lipcu, a już teraz zaczynają się promocje, najpierw 2 plus 1(czyli dwie rzeczy płacisz trzecia gratis), potem wyprzedaże procentowe, od 30% i co tydzień , dwa, 40%, 50%, 60% i ta ostatnia wyprzeaż 70%, ale wtedy zazwyczaj cudów już nie ma, chociaż ja polowałam i wkońcu udało mi się kupić np kremowy wełniany płaszcz 500 zł-70% za 150 zł. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Tiffi- dżinsy 11.05.07, 19:44 Tiffi ma fajne dżinsy -żadne nie leżą na mnie tak dobrze jak z Tiffi . Ale kupowałam rok temu (za 99 zł )i ciekawa jestem po ile są teraz . Może któras z Was wie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś