Gość: jaaaaaaa IP: *.77.classcom.pl 28.05.05, 19:53 Co sądzicie o jej stylu? Moim zdaniem kiedyś był ok, ale ostatnio zeszła na psy. Teraz jest po prostu tandetna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pandoora Re: Styl Gwen Stefani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 20:26 a mi sie zawsze podobał, ale ostatnio nie jestem przekonana co do większości Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Styl Gwen Stefani 28.05.05, 20:43 jedynie co to nie podobają mi się te jej wieeelkie buciska!!! ohyda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Styl Gwen Stefani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:17 Można powiedzieć, że jest ,,oryginalna''. Ale co do tej jej oryginalnlości, to ja pewna nie jestem... Tej jej ciuchy są zbyt ,,odważne'', kontrowersyjne. Nie wspomnę już jak ubrana jest w teledyskach... Chyba lekka przesada, nie sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: Styl Gwen Stefani IP: *.icpnet.pl 28.05.05, 22:41 Nie:) Lubie to szleństwo i niekonwencjonalność. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Styl Gwen Stefani 28.05.05, 22:49 Braki głosowe nadrabia kontrowersyjnym strojem,który od tychże braków ma odwrócić uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Styl Gwen Stefani IP: *.76.classcom.pl 28.05.05, 22:59 mi nie przeszkadza.. Gdybym była piosenkarką też bym tak chciała. Jednak ja jestem za mało odważna na takie coś. Mi sie podoba,lubie takie rzeczy. Byle jak,ale oryginalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Styl Gwen Stefani IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 08:08 Zgadzam się w 100% - była super, teraz nie rozni sie od candy girls, towarzyszek panow ze zlotymi lancuchami.Z wiekiem glupieje - w sumie juz pod 35 podchodzi a udaje wiecznie młodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Uprzejmie przepraszam... IP: *.toya.net.pl 29.05.05, 10:12 ...ale ja mam rowniez ponad 35 i na razie czuje sie mlodo.I chyba nie zglupialam za bardzo; choc kto to wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Uprzejmie przepraszam... 29.05.05, 10:17 paskudnie sie ubiera,jak strach na wroble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Uprzejmie przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:03 Widziałas G.Stefani? Nie przyjmuj do siebie tego co pisze, poza tym czy napisalam ze kazda 35 latka glupieje.CZYTAJ UWAŻNIE KOCHANIE, CZYTAJ!A nie to co chcesz przeczytac. Ubiera sie jak 13 latki na wsi pod Poznaniem, obserwuje, porownuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: Uprzejmie przepraszam... IP: *.icpnet.pl 29.05.05, 13:21 No ja tam tak ubranych dziewczyn pod Poznaniem nie widziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Uprzejmie przepraszam...goldi IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 14:37 no a ty ile masz lat KOCHANA? z czystej ciekawosci-chyba nie wiecej jak 12.wnioskuje z postow no i jesli 35 lat to dla ciebie starosc.. ja mam 22 i jak dla mnie stary to jest moj dziadek. a wsrod 30-30paru latkow mam duzo fajnych znajomych-znudzily mi sie infantylne dzieciaczki 20 parolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Uprzejmie przepraszam...goldi 29.05.05, 21:26 lubię Gwen. Lubie na nią patrzec, ale za żadne skarby nie załozyłabym nic z tego co ona nosi. To pasuje tylko do niej Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Uprzejmie przepraszam...goldi 29.05.05, 22:35 Ech, takie teksty o tym, jakie to staruchy są po trzydziestce, to piszą smarki, które jeszcze wierzą, że nigdy nie będą miały 35 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Uprzejmie przepraszam...goldi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:45 Booże, nie jestem smarkaczem, nie napisałam że 35 latki to staruchy, tylko neismaczne jest ubieranie się po 30 jak 13 latka!(moja własne zdanie).Nie bierzcie tego do siebie!(to jest dla mnie oznaka niedojrzałości,sorry)Strasznie wrażliwi ludzie z was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: Styl Gwen Stefani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:40 Określić mogę 1 słowem-KICZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: Styl Gwen Stefani IP: *.aster.pl 29.05.05, 22:42 Niekonieczine mi się jej styl podoba, ale przynajmniej się wyróżnia na tle plastkiowych, identycznie wyglądających gwiazdeczek pop. Odpowiedz Link Zgłoś
pandoora Re: Styl Gwen Stefani 30.05.05, 08:02 www.superiorpics.com/gwen_stefani/images/main1.jpg www.superiorpics.com/gwen_stefani/images/main2.jpg na drugim zdjęciu wygląda jak plastykowa lalka :/ oo jeszcze to zdjęcie: www.absolutely.net/stefani/index.jpg - co o tym sądzicie? czasami zdarzało jej się wyglądać naprawdę fajnie, szczególnie podoba mi się to jej ubieranie na "cebulkę".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Styl Gwen Stefani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:23 No, pół na pół - trochę oryginalnie, trochę badziewnie, mogłaby spasować z makijażem(chociaz te usta to znak rozpoznawczy:).Byłam na jej stronie, forum i wszyscy zachwycali się jej wizerunkiem z okładki cosmo:)bo miała usta pomalowane tylko błyszczykiem i (uwaga!nie atakować, to nie moja słowa, czytać uwaznie proszę)"młodziej i b.świeżo wyglądała". Podobno była BARDZO grubą nastolatką, więc teraz intensywnie dba o linię (i jej się to udaje bo coraz więcej odsłania:).Chociaz wg, mnie mogłaby już poprzestać na figurze z okresu Tragic kingdom ("Don't speak") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Styl Gwen Stefani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:26 Acha, no i na jej styl ma wpływ zachwyt harajuku girls (te kolorowe nastolatki japońskie, wiecie)- nawet w piosence na ostatniej płycie, przeczytajcie jej tekst!Więc to po częsci to ją tłumaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Styl Gwen Stefani 30.05.05, 11:37 Jest oryginalna, ma swój styl, czasem przegina (zwłaszcza ostatnio). Moim zdaniem jest jednak jedną z niewielu osób, które sobie mogą pozwolić na ekstrawagancję i nie wyglądać idiotycznie, nawet przy 35 latach (sic!). Nie wygląda na swoje lata, więc czemu niby ma sobie nie poszaleć z ubiorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: Styl Gwen Stefani IP: 80.50.251.* 30.05.05, 17:20 Jest sztuczna i plastikowa jak na moj gust. Troche taka Barbie w wersji "hard core" a troche kosmitka. Mnie to nie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś