Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

białe spodnie - modne?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:35
    uwielbiam je ale czy to się już na ulicach nie przejadło - ja od czterech lat
    kupuję sobie na lato jedną parę i w niczym nie czuję się latem tak dobrze jak
    w nich. Może znacie jakieś ciekawe zestawienia, co?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: białe spodnie - modne? IP: *.chello.pl 04.06.05, 13:46
        ja uwielbiam białe spodnie, mam takie szerokie na kant. Ubieram do nich czarne
        koszulki, ale prawie wszystko do białego pasuje.
        Białe spodnie dla mnie zawsze będa modne.
        • Gość: marysia77 Re: białe spodnie - modne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:49
          też tak uważam, ja ostatnio zestawiałam moje w kant w bluzeszką topikiem w
          czerwono-białą pepitkę i z ciemną dżinsową kurteczką - jak dla mnie bomba:))
      • ziyi Re: białe spodnie - modne? 04.06.05, 13:50
        Chodze, bo lubie, nie dlatego ze sa modne. Uwielbiam jasne kolory!! Mam jedne
        dlugie i jedne 7/8, ale w tym roku nie mialam jeszcze okazji zalozyc
      • Gość: Lenka Re: białe spodnie - modne? IP: *.chello.pl 04.06.05, 13:55
        Z białymi spodniami jest trochę tak jak z dżinsami.Niby dużo można spotkać tego
        na ulicy, ale efekt ostateczny zależy od tego jak się je zestawi,jaki fason i
        odcień się nosi itd.Dla mie osobiście najgorzej się prezentują z żółtym lub
        różowym paskiem.Poza tym latem na taki upał lepiej się jednak prezentują
        białe,beżowe spodnie niż czarne(no chyba że na wieczór).
      • llora Re: białe spodnie - modne? 04.06.05, 14:25
        jasne ze modne!!!
        zawsze będą modne!
        bardzo lubie białe spodnie,pasują niemal do wszystkich stylów i wszystkich
        kolorów.
        Pozdrawiam!
      • ludzka_budowla Re: białe spodnie - modne? 04.06.05, 15:09
        ja rowniez chodze w bialych spodniach. nie dlatego ze modne tylko dlatego ze
        lubie. lato to jedyny okres kiedy mozna sie w takie wystroic i pewnie dlatego
        na ulicach odrazu taki wylew bieli jak tylko slonce wyjdzie.
      • Gość: polala Re: białe spodnie - modne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:18
        rewela, na lato tylko te, np. zestawienie marynarskie, cud, miód :)
      • vic_vic Re: białe spodnie - modne? 04.06.05, 15:23
        jak nie kochać białych spodni, sukienek, spódnic, itd? zwłaszcza, że większą
        część roku nosi się te wszystkie szarości, zgniłości i czernie. żaden inny
        kolor nie nadaje tak zwiewnego, świeżego powiewu i dziewczecego uroku jak biel
        skomponowana z dowolną barwą.
      • kate-gun Re: białe spodnie - modne? 04.06.05, 18:03
        gdy sa tandetne - odpowiedz brzmi nie
        • Gość: asai Re: białe spodnie - modne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:40
          nigdy ne mialam bialych spodni mimo ze bardzo mi sie podobaja(wydaja mi sie sredni praknyczne), lubi biale spodnie ale pod warunkiem ze sa odpowiednio dobrane fasonem-co nie znaczy ze nie wyobrazam sobie rozmiaru 44 w bialych spodniach- przeciwnie moja mama ma 42 i uwielbiam jej lniane w kolorze kosci sloniwej
      • orzechowe-oczy Re: białe spodnie - modne? 04.06.05, 20:41
        Mam białe spodnie-rybaczki z czarnym paskiem i zastanawiam się czy nadają się
        do chodzenia... Ostatecznie nie chcę wyglądać jak jedna z tych panienek w
        białych spodenkach i różowej bluzeczce...:/
        • Gość: mimi Re: białe spodnie - modne? IP: *.devs.futuro.pl 05.06.05, 15:45
          ja mam z zeszlego roku długie w kant a w tym zafundowałam sobie rybaczki.Biel
          pasuje do wszystkich kolorów, a do modnych w tym roku turkusów i pomarańczów
          jest super!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka