kochanica-francuza 04.06.05, 21:03 europe.eastpak.com/products/start_p/anarchy.html kupiłam taką,tylko khaki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyblue Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 21:19 niezła :) wygląda na pojemną szkoda ze nie moja kolorystyka Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 21:22 ladyblue napisała: > niezła :) > Dziękuję.:-)I tak wygląda gorzej niż w realu,powiem skromnie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 21:24 Ja mam podobna z Fatface, w kolorze spranego bezu. Wydaje mi sie, ze "ladna" to niezbyt dobre okreslenie na tego typu torby, bo one nie maja byc "ladne" tylko cool ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 22:30 jaleo napisała: > Ja mam podobna z Fatface, w kolorze spranego bezu. Wydaje mi sie, ze "ladna" > to niezbyt dobre okreslenie na tego typu torby, bo one nie maja byc "ladne" > tylko cool ;-) > Naprawdę?Wcale nie chciałam być cool,chciałam tylko torbę khaki...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 21:28 A mnie się podoba, lubię takie torby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Torba Reformist - ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:36 Mi się bardzo podoba i w związku z tym mam pytanie.Czy kupiłas ją przez neta? Czy jest duży wybór kolorów tzn taki jak na stronie eastpaka no i ile mniej więcej kosztuje takie cudo.Ja się zastanawiam nad torbą Record.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 22:29 Gość portalu: Kinga napisał(a): > Mi się bardzo podoba i w związku z tym mam pytanie.Czy kupiłas ją przez neta? > Nie,kupiłam ją w realu w sklepie cropptown(Warszawa,koło kina Atlantic).Mieli khaki i beżowe.189 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 21:44 nosilam taka pare lat temu w liceum :). teraz raczej bym takiej nie kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Torba Reformist - ładna? 04.06.05, 22:11 Zupełnie mi się nie podoba, ale do Twojego bardzo prostego stylu może nieźle pasować (oczywiście khaki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Torba Reformist - ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:51 Brzydka nie jest, ale taka do bólu zwykła. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Torba Reformist - ładna? 05.06.05, 14:37 Gość portalu: alex napisał(a): > Brzydka nie jest, ale taka do bólu zwykła. No bo ja potrafię zlecieć całe miasto,żeby kupić rzeczy "zwykłe",bo zęby mnie bolą od tych "do bólu modnych" ,"do bólu kobiecych" i "do bólu seksownych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Torba Reformist - ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:55 Od seksownych też mnie oczy bolą:) Torba, którą zalinkowałaś, jest przede wszystkim praktyczna, ale skoro pytasz czy ładna, to odpowiadam, że jak dla mnie może być, ale nic szczególnego w niej nie widzę. Nie wiedziałam, że tak trudno znaleźć "zwykłe" rzeczy, ale skoro tak to gratuluję polowania (bez ironii). Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Torba Reformist - ładna? 05.06.05, 15:01 Gość portalu: alex napisał(a): > Od seksownych też mnie oczy bolą:) Torba, którą zalinkowałaś, jest przede > wszystkim praktyczna, ale skoro pytasz czy ładna, to odpowiadam, że jak dla > mnie może być, ale nic szczególnego w niej nie widzę. A cóż ma być w niej "szczególnego"?Ma harmonijny kształt i ładny kolor.Ergo jest ładna. Nie wiedziałam, że tak > trudno znaleźć "zwykłe" rzeczy Też nie wiedziałam,zanim nie zaczęłam szukać.:-) Odpowiedz Link Zgłoś