Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biale buty sa ELEGANCKIE

06.06.05, 01:17
    zadeklarowala ostatnio cala zgraja ekspertow, projektantow i faszionistek w
    USA. Gwiazdy hip-hopu Usher i Kanye West, Paris Hilton i modelka Victoria's
    Secret Ines Rivero, nosza biale buty. Paris glownie sandaly na szpilkach. Ale
    ta Ines, sandaly i szpilki od Blahnika jej nie wystarcza, przechwala sie
    bialymi butami na zime. Takimi do pol lydki.

Projektanci tez popieraja biale buty:
    Tamara Mellon, dyrektor Jimmy Choo (tak, te kozaki na szpilkach jak
    wykalaczki, na wyprzedazy $1,500 za pare) - wlaczyla biale do swojej nowej
    kolekcji

Kate Spade co prawda nie projektuje obuwia, ale nosi twardo biale baleriny

Thalia, meksykanska piesniarka a na boku projektant kolekcji dla K-martu, chce
    ubrac swiat w biel od stop do glow

nawet ta ostoja dobrego, konserwatywnego gustu i klasyki Michael Kors aprobuje
    biale sandaly - uwaga, elektryczne krzeslo za biale obuwie + rajtki/ponczochy

dyrektor wzornictwa firmy Cole Haan tez uwaza bialy za podstawowy kolor na lato
    i wielu innych, liste mozna by ciagnac.

A nam sie zdaje ze to tylko na slub, kort tenisowy lub do pracy dla pielegniarek.
    Obserwuj wątek
      • klarak Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 01:19
        moze dlatego, ze u nas nieczesto trafiaja sie fajne fasony bialych butow...
        • Gość: NADOBNA Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.codetel.net.do 06.06.05, 03:16
          Kupilam w lutym fajne sandaly na szpilce.cieniutki skorkowy paseczek przy
          palcach i oplecione wokol kostki.Proste,ladne,zgrabne.
          • Gość: mimi Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.devs.futuro.pl 06.06.05, 08:44
            uwielbiam białe buciki.Do letnich ciuszków białe bądź kolorowe super za to już
            drugi rok nie potrafię się przełamać do czerni w lecie (buty,torebka).Najgorsze
            że zwkupiłam takowe i kompletnie nie wiem do czego je nośić w dodatku mają duże
            czarne kamienie co wciąż kojaży mi się z fasonem wieczorowym.Doradźcie:)
            • Gość: Zaba-Zabowata Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:18
              Dlaczego niby MY tak sadzimy? Ja lubie biale buty. Pozdrawiam
              • zettrzy Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 19:39
                > Dlaczego niby MY tak sadzimy? Ja lubie biale buty. Pozdrawiam

przejrzyj to forum pod katem bialych butow - ciagle zbieraja ciegi, slusznie
                lub nie. Zreszta opinia jest cytowana za tymi ekspertami, bowiem istotnie bialy
                uchodzi w powszechnej opinii za kolor niestosowny dla obuwia.
                Ech, a Loren w "Milionerce" (rok 1960) nosi biale szpilki i biale i rozowe
                kostiumiki i suknie (Pierre Balmain) i wyglada jak marzenie
      • Gość: NADOBNA Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.codetel.net.do 06.06.05, 03:17
        A i jeszcze mam biale Lacoste.
        Tez ladne
        • umaa Re: biale buty sa ELEGANCKIE 11.06.05, 00:25
          tez mam biale lacoste, takie na rzep
      • Gość: stina Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.nycap.res.rr.com 06.06.05, 04:26
        jesli tylko nie sa to te pielegniarskie drewniaki lub "ortopedyczne adidaski"
        • Gość: AnnieLaureStarr Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: 80.50.251.* 06.06.05, 08:43
          Nigdy nie mialam nic przeciwko bialym klapkom, pod warunkiem, zeby byly ladne.
          • Gość: stina Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.nycap.res.rr.com 06.06.05, 14:04
            biale klapki tez lubie, jezeli sa ladne.
      • lestka Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 09:08
        ja mam bezowe co i tak dla mnie bardziej biale jak biale :)
      • polcia-kapelusik Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 09:15
        Ja bardzo lubie biale butki ale tylko na lato-mam biale japonki i biale cizemki
        moschino.Jednak na zime bialych raczej bym sobie nie kupila
      • lucy215 Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 09:28
        białe buty założyłam ostatnio na Komunię Świętą a ich powrót nastąpi pewnie na
        ślubie.
      • llora Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 11:15
        to super że są modne bo z dwa tygodnie temu sobie kupiłam białe buty:)
        Uważam że są idealne na lato!
        • zloty_delfin Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 11:25
          Ja też tak uważam. Gdybym jeszcze mogła takie znaleźć w moim nieszczęsnym
          rozmiarze (35)...
          • Gość: morgana Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:29
            ja nosze biale balariny i sa świetne
      • aretse11 Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 13:17
        ja od jakis 3 lat..na lato zawsze kupuje biale buty..odkad 1szy raz kupilam nie
        moge juz sie przestawic na czarne..itd..bo wydaje mi sie ,ze to jakos glupio
        latem wyglada...Na zime jednak preferuje ciemne obuwie..
        • Gość: Just25 Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 06.06.05, 13:21
          a jakie rajstopy włożyć do białych butów? Podobno obowiązuje zasada, że
          rajstopy nie mogą być ciemniejsze od butów. To co tylko białe i beżowe????
          • Gość: aggus79 Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.jsn.osi.pl 06.06.05, 18:49
            Naturalne - takie, żeby noga wyglądała jak goła.
      • b_bb Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 13:22
        zettrzy napisała:
        > A nam sie zdaje ze to tylko na slub, kort tenisowy lub do pracy dla pielegniare
        > k.

Na ulicy aż się chodniki zabieliły od białych butów różnego rodzaju. Dziewczyny
        noszą je masowo, na każdą okazję i do wszystkiego.
        Mnie białe buty nie przekonują i nie zamierzam ich kupować.
      • przemkowa.b Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 13:34
        Ja kupiłam bo znudziły mi się ciemne kolory na nodze.
        Nie narzekam, bo kupiłam buty półsportowe i są bardzo wygodne, a wygoda
        najważniejsza. Fakt że nie do wszystkiego da się je nosić, trzeba umiejętnie
        kompoinować resztę stroju i raczej musi to być jasna reszta żeby nie świeciło:)
      • Gość: gosiaqus Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: 82.160.7.* 06.06.05, 14:31
        > A nam sie zdaje ze to tylko na slub, kort tenisowy lub do pracy dla pielegniare
        > k.
        no można jeszcze w nich iść na dyskotekę, albo paradować w białych elfowatych kozakach cały rok :)))
        osobiście do ładnych, białych nietandetnych nic nie mam
      • bez_mapy Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 17:35
        Ja zawsze lubiłam białe buty, zwłaszcza do białych jeansów (i innych białych
        spodni).
      • Gość: werka Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: 137.122.26.* 06.06.05, 20:57
        a ja zachorowalam na biale sportowe (Pumy chyba, Lacoste tez widzialam).
        Ostatnio wpadly mi tez w oko biale mokasyny - zaastanawiam sie czy ich nie
        kupic:)
      • jaleo Re: biale buty sa ELEGANCKIE 06.06.05, 21:25
        No moze w ostatecznosci jakies sandalki... Chociaz na ten sezon kupilam
        sandalki w o kolorze kawy z mlekiem i pasuja mi do zwiewnych letnich rzeczy,
        wiec na biale sie juz nie porwe ;-) I ewentualnie biale buty sportowe, choc tez
        nie cale biale. Natomiast inne fasony bialych butow to za bardzo przywodzi na
        mysl mieszkancow hrabstwa Essex...
        • Gość: jjj Re: biale buty sa ELEGANCKIE IP: *.n17.waw.pl 06.06.05, 21:55
          A ja wlasnie kupilam biale martensy:) Uwielbiam biale martensy z osmioma
          dziurkami:) Kocham:) Szaleje:) niezmiennie od lat:) To juz chyba czwarta
          para....Chociaz nosze tez inne, ma sie rozumiec:))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka