Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anna Maria Jopek

IP: *.milczanska.net 09.06.05, 01:27
    co sądzicie o jej wyglądzie?Wiem, że ma świetny głos, ale bardzo byłam
    zbulwersowana tym co powiedział jej mąż Kydryński, że on lubi piękne kobiety,
    a jak ją poznał to była brzydkim kaczątkiem. wynika z tego, że to jak AMJ
    wygląda jest wyłącznie zasługą Kydryńskiego. A wkurzają mnie takie
    stwierdzenia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: M Re: Anna Maria Jopek IP: *.elk.mm.pl 09.06.05, 10:55
        Jeżeli pamiętasz bajkę Andersena, to z brzydkiego kaczątka wyrósł piekny łabędź i tak stało się z Anna M.Jopek.Pamiętam ją dawniej, zawsze była ładna,ale taką zgaszoną urodą,teraz p prostu wie, jak podkreślać swoje atuty,bardzo mi się jej styl i uroda podoba.Nic nachalnego,a wszystko z klasą.Poza tym, to może truizm,ale kobieta zakochana naprawdę rozkwita.
      • Gość: goldi Re: Anna Maria Jopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:58
        Piękna nie jest, kiedyś spotkałam u fryzjera, bez makijażu - nic
        szczególnego,ale jakaś fajna, ciepła, pozytywna energie się od niej wyczuwa,
        nie wiem jak to ująć, ma masę wdzięku(i fajny styl)
      • black_magic_women Re: Anna Maria Jopek 09.06.05, 11:59
        hm...jako wieloletnia/byla?/wielbicielka p.Kydryna,hi,hi bylam nieco
        zdumiona,kobieta,ktora pojawila sie u jego boku.Nie zebym cos miala do AMJ,ale
        wtamtych zamierzchlych czasach Kydrynski pokazywal sie glownie z modelkami itp
        paniami...jest pewnie troche racji w stwierdzeniu,ze K.byl Pigmalionem,a
        J-Galatea,zarowno muzycznie,jak i bardziej zyciowo,stylowo,i nie jest to bron
        Boze,zarzut.co do samego stylu ubierania sie AMJ chyba ciagle go
        szuka,wazniejsze jest jednak jej ujmujace cieplo,sympatycznosc,naturalnosc i
        wspnialy spiew,choc do fanek tego ostatniego raczej sie nie zaliczam/wolalabym
        ja bardziej jazzowa!/
      • jazza.nova Re: Anna Maria Jopek 09.06.05, 13:43
        Nie lubie Kydrynskiego i nie lubie jego bufonady, a swoja wypowiedzia tylko
        mnie w tym utwierdzil. Podziwiam AMJ za taki zwiazek, na pewno niezbyt latwy.
        AMJ wypiekniala dzieki dobrym stylistom; pamietam ja w rozciagnietym swetrzysku
        i kitkach :-), teraz wyglada o sto razy lepiej, ale czasem zdarzy sie jej
        stylistyczna wpadka, pewno jak kazdemu.
        • black_magic_women Re: Anna Maria Jopek 09.06.05, 16:56
          nie wiem dlaczego ale jego bufonade/he,he,zrobi sie watek o K/toleruje,a nawet
          lubie.to zaskakujace bo postacie typu Max KolAnko;),czy T.Kamel wywoluja u mnie
          agresje.nie wiem,moze to ta pasja z jaka mowi o muzyce i podrozach?!
          • Gość: jazza.nova Re: Anna Maria Jopek IP: *.range81-132.btcentralplus.com 09.06.05, 19:19
            ja tez lubie :-)i jego pasje i jego muze, ale bufonady nie cierpie ;-},
            hehehhehe
            • Gość: Al@ USTA AMJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:50
              ...szczególnie jej napompowane sylikonem usta-nowe usta.Teraz jest też jazzy,
              nie przynznawac sie do tego, podobnie jak wypiera sie napomopwania ust Mołek
              Magda.
              A styl ma Ok.Jeasny, topiki, bez zadęcia-ok'jowy styl.
              A Kydryński to dziwak i bufon9jak ktoś wyżej dobrze go określił), a co
              spodziewać sie po biseksualiście...niczego dobrego.Ani to hetero,ani gej(gejów
              toleruje, biseksów nie!).
              • black_magic_women Re: USTA AMJ 09.06.05, 22:04
                zagladasz mu do sypialni?!
                • Gość: Al@ Re: USTA AMJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:09
                  Nie czytam GALE;-)
                • Gość: mimi Re: USTA AMJ IP: *.devs.futuro.pl 10.06.05, 16:53
                  bardzo lubię AMJ lecz z przykrością stwierdzam, iż na żywo wygląda nienajlepiej.
                  • leeloo2002 Re: USTA AMJ 21.06.05, 20:22
                    na zywo wyglada dobrze, tylko ma dosc mocny make-up
              • mimi46 Re: USTA AMJ 09.06.05, 23:23
                Gość portalu: Al@ napisał(a):

> ...szczególnie jej napompowane sylikonem usta-nowe usta.Teraz jest też jazzy,
                > nie przynznawac sie do tego, podobnie jak wypiera sie napomopwania ust Mołek
                > Magda.

czy Tobie się wydaje, że jeśli kobieta nie ma ust jak szczelina skarbonki - to
                już z pewnością "napompowała je sylikonem"?

a co
                > spodziewać sie po biseksualiście...niczego dobrego.Ani to hetero,ani gej
                (gejów
                > toleruje, biseksów nie!).

pozornie ukryta głupota chyba jeszcze gorsza niż jawna
                • b_bb Re: USTA AMJ 09.06.05, 23:36
                  Nie wiem, co jest powodem, ale usta A.M. Jopek nie są w najlepszej formie:
                  www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/33/35_file.jpg
                  • Gość: goldi Re: USTA AMJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:01
                    UUUUU, mocno sobie dała - koniec "dzióbka":)
                    • Gość: Al@ Re: USTA AMJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:33
                      No, własnie o to foto mi chodziło: ładne to jest?Stylowe?Nie, moim zdaniem
                      poszła w tandete i komercje. Nie mam nic przeciwko powiększaniu ust, ale
                      powiększyc malutkie, waskie usta to co innego jak napomować sobie wargi jak
                      piłke plażową.
                      porównaj foto sprzed roku z tym.

• black_magic_women Re: USTA AMJ 10.06.05, 10:22
                    makijaz?!
                    • klarak Re: USTA AMJ 10.06.05, 10:33
                      klęska
                    • Gość: goldi Re: USTA AMJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:35
                      W życiu.Standardowo napompowane.
      • Gość: Zaba-Zabowata Re: Anna Maria Jopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:34
        Jej styl... eeeeeeee.........
        • black_magic_women usta 13.06.05, 18:07
          dziewczyny zwracam honor!widzialam dzisiaj AMJ w teleexpresie i faktycznie,to
          nie sa jej dawne usta.myslalam,ze na zdjeciach ma jakis dziwny makijaz,ale
          niestety...cos nie wyszlo:(
          • Gość: mina Re: usta IP: *.it-net.pl 20.06.05, 13:16
            mi sie podoba jej styl malowania oczu, jest bardzo wyrazisty, dodający wiele uroku calej twarzy, lecz wydaje mi się, że sam kolor oczu jest jakby inny od tego jaki miała wczesniej, sadze za ma jakies soczewki zmieniajace kolor, a Wy jak uważacie, hm? ale całość wygląda bardzo efektownie
      • Gość: asia WIECZOROWY MAKIJAZ NA DZIEN IP: *.4.15.vie.surfer.at 20.06.05, 17:59
        kawa czy herbata w piatek , chyba...makijaz wieczorowy ( duzo za duzo) o 8.30...
        nie wyobrazam sobie jej bez makijazu..zawsze ta sama twarz w masce
        • black_magic_women Re: WIECZOROWY MAKIJAZ NA DZIEN 20.06.05, 18:51
          racja!AMJ nie rozruznia makijazu dziennego od wieczorowego-takie mocne oczy/skad
          innad fajne/zupelnie nie nadaja sie na godzine 13;))
      • gocha221 Re: Anna Maria Jopek 22.06.05, 09:51
        ma ładne oczy. i to chyba tyle.
        Za duza głowa, za krótka szyja, wygląda jakoś tak baryłkowato. Jeszcze 2 lata
        temu wygladała sporo lepiej, widziałam ja ostatnio w Tv, jakis koncercik do
        ktorego nie była az tak umalowana i naswietlana jak do sesji w róznych Vivach
        itp i nic az takiego, żeby sie zachwycać.
        Ale trzeba przyznać, że czasami ma bardzo dobrych styslistów i fotografa:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka