Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Werdykt ws. Michaela Jacksona

13.06.05, 22:04
    nuuuudzi mi się

"Jak poinformowała CNN, ława przysięgłych osiągnęła porozumienie i ogłosi
    werdykt przed 23.00 czasu polskiego".

I jak myślicie, jaki będzie??

Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:05
        co bedzie to bedzie
      • Gość: Richelieu* Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.06.05, 22:07
        kiedy miałam 10-12 lat był on moim ulubionym piosenkarzem ;) "Black or White"
        co to za hit był w czasie mojej największej fascynacji

• pianazludzen Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:08
          albo teledysk z naomi campbell... albo te koncerty z dekoracjami przepysznymi...
        • klarak Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 09:04
          j.w. tylko ja sie jeszcze zalapalam na "thriller", bieglysmy ze szkoly co sil (w
          sobote, bo chodzilam do szkoly i w sobote), bo w telewizji oglosili, ze puszcza
          teledysk :)
          werdykt - niewinny, ale mysle, ze teraz to juz za sam wyglad powinni go wsadzic...
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:07
        mam przeczucie, ze jednak uznaja go za winnego
        • tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:10
          zycze mi zeby jednak nie
          • Gość: myszka333 Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.aster.pl 13.06.05, 22:16
            a jak mu nosek odpadnie z wrażenia to jeszcze większa sensacja będzie
      • b_bb Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:34
        Też lubiłam kiedyś Michaela, nawet miałam jego zdjęcie nad łóżkiem, gdy był
        jeszcze ciemnoskórym chłopcem. :P Żal mi go, to chory człowiek, jednak pedofilia
        czyni straszne szkody w psychice dzieci i największe odszkodowanie nie
        zrekompensuje im poniesionych strat. Dzisiejszy Jackson to już nawet nie cień
        tego sprzed lat. Szkoda. :(
        • fritzek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:52
          Ja obgryzam paznokcie z nerwów;)))Dobrze,że nie mam tipsów, bo jeszcze zęby bym
          sobie połamała przy okazji.
          Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi.Nigdy nie gustowałam w takiej muzyce, ale
          szacunek dla dorobku mam.Ale cóż, król popu zrobił z siebie małpę.W łepetynie
          się klepeczki poprzestawiały i tyle.Zresztą czy on winny czy nie, to wie tylko
          On sam.Stany to dziwne państwo.Mojego przyjaciela, który robił zdjęcia w NY,
          zamknęli na kilka dni w psychiatryku.A za co?Bo trzech zbirów chciało mu ukraść
          aparat, a że się bronił to dostał tymże aparatem w łeb.Był oszołomiony po
          pobiciu, więc lekarze stwierdzili że to wariat.
          Także na dwoje babka wróżyła.
          • tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:54
            fritzek napisała:

>.....Stany to dziwne państwo......

stany to niezle popieprzone panstwo
            • xoxo Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 00:11
              Stany to dziwne państwo.Mojego przyjaciela, który robił zdjęcia w NY,
              > zamknęli na kilka dni w psychiatryku.A za co?Bo trzech zbirów chciało mu
              ukraść
              >
              > aparat, a że się bronił to dostał tymże aparatem w łeb.Był oszołomiony po
              > pobiciu, więc lekarze stwierdzili że to wariat.

tralalumpek napisała:
              > stany to niezle popieprzone panstwo

Kiedys czytalam w polskiej prasie o czlowieku ktorego napadnieto we wlasnym
              mieszkaniu - w obronie wlasnej poturbowal bandytow. Trafil do wiezienia.
              Polska to niezle popieprzone panstwo.
              • tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 08:49
                xoxo napisała:

>
                > Kiedys czytalam w polskiej prasie o czlowieku ktorego napadnieto we wlasnym
                > mieszkaniu - w obronie wlasnej poturbowal bandytow. Trafil do wiezienia.
                > Polska to niezle popieprzone panstwo.

rzecz tylko w tym ze ja swoja opinie o najukochanszym przyjacielu polski nie
                opieram na przypadku z aparatem
                twoja odpowiedz jest bezsensowniutka
                • xoxo Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 14:14
                  tralalumpek napisała:
                  > rzecz tylko w tym ze ja swoja opinie o najukochanszym przyjacielu polski nie
                  > opieram na przypadku z aparatem
                  > twoja odpowiedz jest bezsensowniutka

Rzecz w tym, ze swej wypowiedzi nie opieram jedynie na przykladzie z
                  aresztowaniem. To jedynie nawiazanie, to tylko kropelka.
                  Jak zwykle nic nie pojelas.
                  • tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 14:30
                    xoxo napisała:

> Rzecz w tym, ze swej wypowiedzi nie opieram jedynie na przykladzie z
                    > aresztowaniem. To jedynie nawiazanie, to tylko kropelka.
                    > Jak zwykle nic nie pojelas.

łoł, mamy megageniusza na forum, reszta nie dorasta do pięt
                    jak zwykle .....
                    • xoxo [...] 14.06.05, 14:34
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zettrzy Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 00:17
        aha, niewinny, czyli moze wreszcie skonczy sie ta histeria z pedofilia
        • charade Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 10:14
          I dobrze, bo Ameryka po prostu się ośmiesza ta lawiną procesów. Strach pomyśleć
          o co się ludzie jeszcze będą procesować - sorry, ale zaczyna mi to
          przypominać "Świat z "Roku 1984". Tylko w Stanach idiotka, która się oblała
          gorącą kawą może wygrać na tym ciężkie miliony (dolarów).
          • krecilapka Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 13:05
            > Tylko w Stanach idiotka, która się oblała
            > gorącą kawą może wygrać na tym ciężkie miliony (dolarów).

Nie oblala - tylko wypila. Zreszta zdarzyla upic tylko malutki lyczek kawy, bo
            pozniej stala sie inwalidka pierwszego stopnia do konca zycia. Od tamtej pory
            zmieniono kubki, teraz da sie wyczuc temp. napoju w dloni, no i dodali napisy z
            ktorych caly swiat sie smieje.
      • Gość: Zielonooka Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:36
        Dziewczyny... no co wy bedziecie klocic sie z powodu jakiegos debila?? Zgadzam
        sie z tralalumpkiem-co bedzie to bedzie. Mi to wisi...
        • Gość: Lenka Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.chello.pl 14.06.05, 14:58
          Cieszę się, że go uniewinnili.Nie wierzę w te oskarżenia.Nie twierdzę,że
          Michael jest do końca normalny bo wystarczy spojrzeć na niego by zrozumieć,że
          tak nie jest.Nie miał łatwego dzieciństwa,dorastał w świetle reflektorów i jak
          widać bardzo źle się to na nim odbiło.Jest takim dużym dzieckiem.
          Ze względu na sławę,bogactwo i ekscentryczny wizerunek, jest łakomym kąskiem
          dla wszelkiej maści wyłudzaczy.Rodzice sami mu podsuwali swoje dzieci(jakoś im
          nie przeszkadzały pogłoski o jego rzekomej pedofilii) po to by później go
          oskarżyć i wyłudzić wysokie odszkodowanie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka