pianazludzen 13.06.05, 22:04 nuuuudzi mi się "Jak poinformowała CNN, ława przysięgłych osiągnęła porozumienie i ogłosi werdykt przed 23.00 czasu polskiego". I jak myślicie, jaki będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:05 co bedzie to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.06.05, 22:07 kiedy miałam 10-12 lat był on moim ulubionym piosenkarzem ;) "Black or White" co to za hit był w czasie mojej największej fascynacji Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:08 albo teledysk z naomi campbell... albo te koncerty z dekoracjami przepysznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 09:04 j.w. tylko ja sie jeszcze zalapalam na "thriller", bieglysmy ze szkoly co sil (w sobote, bo chodzilam do szkoly i w sobote), bo w telewizji oglosili, ze puszcza teledysk :) werdykt - niewinny, ale mysle, ze teraz to juz za sam wyglad powinni go wsadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:07 mam przeczucie, ze jednak uznaja go za winnego Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:10 zycze mi zeby jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.aster.pl 13.06.05, 22:16 a jak mu nosek odpadnie z wrażenia to jeszcze większa sensacja będzie Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:34 Też lubiłam kiedyś Michaela, nawet miałam jego zdjęcie nad łóżkiem, gdy był jeszcze ciemnoskórym chłopcem. :P Żal mi go, to chory człowiek, jednak pedofilia czyni straszne szkody w psychice dzieci i największe odszkodowanie nie zrekompensuje im poniesionych strat. Dzisiejszy Jackson to już nawet nie cień tego sprzed lat. Szkoda. :( Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:52 Ja obgryzam paznokcie z nerwów;)))Dobrze,że nie mam tipsów, bo jeszcze zęby bym sobie połamała przy okazji. Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi.Nigdy nie gustowałam w takiej muzyce, ale szacunek dla dorobku mam.Ale cóż, król popu zrobił z siebie małpę.W łepetynie się klepeczki poprzestawiały i tyle.Zresztą czy on winny czy nie, to wie tylko On sam.Stany to dziwne państwo.Mojego przyjaciela, który robił zdjęcia w NY, zamknęli na kilka dni w psychiatryku.A za co?Bo trzech zbirów chciało mu ukraść aparat, a że się bronił to dostał tymże aparatem w łeb.Był oszołomiony po pobiciu, więc lekarze stwierdzili że to wariat. Także na dwoje babka wróżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 13.06.05, 22:54 fritzek napisała: >.....Stany to dziwne państwo...... stany to niezle popieprzone panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 00:11 Stany to dziwne państwo.Mojego przyjaciela, który robił zdjęcia w NY, > zamknęli na kilka dni w psychiatryku.A za co?Bo trzech zbirów chciało mu ukraść > > aparat, a że się bronił to dostał tymże aparatem w łeb.Był oszołomiony po > pobiciu, więc lekarze stwierdzili że to wariat. tralalumpek napisała: > stany to niezle popieprzone panstwo Kiedys czytalam w polskiej prasie o czlowieku ktorego napadnieto we wlasnym mieszkaniu - w obronie wlasnej poturbowal bandytow. Trafil do wiezienia. Polska to niezle popieprzone panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 08:49 xoxo napisała: > > Kiedys czytalam w polskiej prasie o czlowieku ktorego napadnieto we wlasnym > mieszkaniu - w obronie wlasnej poturbowal bandytow. Trafil do wiezienia. > Polska to niezle popieprzone panstwo. rzecz tylko w tym ze ja swoja opinie o najukochanszym przyjacielu polski nie opieram na przypadku z aparatem twoja odpowiedz jest bezsensowniutka Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 14:14 tralalumpek napisała: > rzecz tylko w tym ze ja swoja opinie o najukochanszym przyjacielu polski nie > opieram na przypadku z aparatem > twoja odpowiedz jest bezsensowniutka Rzecz w tym, ze swej wypowiedzi nie opieram jedynie na przykladzie z aresztowaniem. To jedynie nawiazanie, to tylko kropelka. Jak zwykle nic nie pojelas. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 14:30 xoxo napisała: > Rzecz w tym, ze swej wypowiedzi nie opieram jedynie na przykladzie z > aresztowaniem. To jedynie nawiazanie, to tylko kropelka. > Jak zwykle nic nie pojelas. łoł, mamy megageniusza na forum, reszta nie dorasta do pięt jak zwykle ..... Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo [...] 14.06.05, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 00:17 aha, niewinny, czyli moze wreszcie skonczy sie ta histeria z pedofilia Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 10:14 I dobrze, bo Ameryka po prostu się ośmiesza ta lawiną procesów. Strach pomyśleć o co się ludzie jeszcze będą procesować - sorry, ale zaczyna mi to przypominać "Świat z "Roku 1984". Tylko w Stanach idiotka, która się oblała gorącą kawą może wygrać na tym ciężkie miliony (dolarów). Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona 14.06.05, 13:05 > Tylko w Stanach idiotka, która się oblała > gorącą kawą może wygrać na tym ciężkie miliony (dolarów). Nie oblala - tylko wypila. Zreszta zdarzyla upic tylko malutki lyczek kawy, bo pozniej stala sie inwalidka pierwszego stopnia do konca zycia. Od tamtej pory zmieniono kubki, teraz da sie wyczuc temp. napoju w dloni, no i dodali napisy z ktorych caly swiat sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:36 Dziewczyny... no co wy bedziecie klocic sie z powodu jakiegos debila?? Zgadzam sie z tralalumpkiem-co bedzie to bedzie. Mi to wisi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Werdykt ws. Michaela Jacksona IP: *.chello.pl 14.06.05, 14:58 Cieszę się, że go uniewinnili.Nie wierzę w te oskarżenia.Nie twierdzę,że Michael jest do końca normalny bo wystarczy spojrzeć na niego by zrozumieć,że tak nie jest.Nie miał łatwego dzieciństwa,dorastał w świetle reflektorów i jak widać bardzo źle się to na nim odbiło.Jest takim dużym dzieckiem. Ze względu na sławę,bogactwo i ekscentryczny wizerunek, jest łakomym kąskiem dla wszelkiej maści wyłudzaczy.Rodzice sami mu podsuwali swoje dzieci(jakoś im nie przeszkadzały pogłoski o jego rzekomej pedofilii) po to by później go oskarżyć i wyłudzić wysokie odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś