Gość: klinakalina IP: *.4.15.vie.surfer.at 16.06.05, 19:02 ladnie wyglada..lepiej niz za mlodu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,:) Re: KORA IP: *.protonet.pl 16.06.05, 19:09 Super babka,bardza ja lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Ja też ją lubię, za styl,jest ok, tylko 16.06.05, 20:40 mnie trochę drażni lekką .. egzaltacją. Chciałabym tak wyglądać kiedyś jak ona teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: KORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:06 to wy chyba jej nie widzilyscie,z bliska,bez makijazu i na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta a tam, a inne są takie super bez makijażu? 16.06.05, 21:08 bo mi się nie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: KORA 16.06.05, 21:10 mialam przyjemnosc osobiscie, wyjatkowo niesympatyczna, a tak ja lubilam bedac w liceum. niestety, mit upadl... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: KORA 16.06.05, 21:20 Nie przepadam za Korą, jednak muszę jej oddać, iż wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: KORA 16.06.05, 21:23 Podejrzewam, że na jej wygląd wpłynęły też zdobycze współczesnej medycyny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: KORA 17.06.05, 02:57 Kora zrobila sobie operacje plastyczna u Dr Sankowskiego w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: KORA IP: *.77.classcom.pl 19.06.05, 09:06 wyglada tak dobrze, ze przestaje byc podobna do samej siebie jednak chirurg troche przesadzil Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: KORA 16.06.05, 21:20 Ja jakoś jej nie lubię, nie wiem dlaczego...Ma coś takiego w sobie co mi bardzo nie pasi. Do jej wyglądu nic nie mam, uważam, że jak na swoje lata wygląda bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: KORA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 09:26 wygląda rzeczywiście bardzo dobrze, a w tym kostiumie w Opolu bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: KORA IP: 157.25.9.* 17.06.05, 09:38 Widziałam Korę na zakupach z pieskiem (biały, mały, pokręcony) ja tez byłam akurat ze swoim (małe, czarne, wredne) - Kora fajnie wyglądała, figura i makijaż bez zarzutu. Nie wiem, czy miała jakieś poprawki urody, ale nawet gdyby to pogratulować że się udały (a nie jak te ponaciągane stare i wychudzone aktoreczki w ameryce, które z ledwością zamykają oczy). Wiele osób może nie trawić Kory ze względu na to co i w jaki sposób mówi. Mi jej przypadek, akurat nie przeszkadza ani nie drażni. Poza tym gdzieś czytałam, że Kora jest muzą projektanów Paprocki & Brzozowski. Należy do klubu 22 (22 najbardziej wplywowe kobiety - czyli jakiejś tam śmietanki towarzysko - adoracyjnej). jako jedyna z tych 22 skończyła tylko liceum (o czym mówiła Radziszewskiej bez fałszywej krępacji w wywiadzie na TVN - Style). Generalnie jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: KORA 17.06.05, 09:57 Od dziecka Kora mnie fascynuje. Zawsze miałam słabość do charyzmatycznych, dominujących chłopczyc. Na żywo i z bliska (w makijażu) widziałam ją w zeszłym roku i ponad dwadzieścia lat temu na początku jej kariery. Piękna jak zawsze. Jednak ten jej charakterek... Nawet moja Mama za nią nie przepadała, a miała "nieprzyjemność" z nią pracować na początku lat 80. Ponoć strasznie się szarogęsiła za kulisami :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: KORA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.06.05, 10:57 piekna kobieta z niebanalna osobowością, co w dzisiejszych czasach przy zalewie głupkowatych,plastikowych i trudnych do rozróżnienia jednosezonowych gwiazdek jest czyms wręcz niezwykłym Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: KORA 19.06.05, 02:09 zawsze ja podziwiałam. W kontaktach miedzyludzkich musi być nieznośna - tak przynajmniej sądzę po jej wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: KORA 19.06.05, 11:06 Też mam takie wrazenie - lubię kilka jej piosenek z lat 80-tych - tych w ciemnej, PRL-owskiej stylistyce, ale ona sama sprawia wrażenie tak antypatycznego charakteru, że juz wolę wrzaski Chyliskiej w wywiadach...A zresztą może założę o niej wątek? Czmunie, ciekawa jestem jak zmienił się odbiór tej kobiety przez 10 lat na scenie;) Odpowiedz Link Zgłoś