Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.4.15.vie.surfer.at 16.06.05, 19:02
    ladnie wyglada..lepiej niz za mlodu..
    Obserwuj wątek
      • Gość: ,:) Re: KORA IP: *.protonet.pl 16.06.05, 19:09
        Super babka,bardza ja lubie!
        • zuta Ja też ją lubię, za styl,jest ok, tylko 16.06.05, 20:40
          mnie trochę drażni lekką .. egzaltacją. Chciałabym tak wyglądać kiedyś jak ona
          teraz.
      • Gość: ona Re: KORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:06
        to wy chyba jej nie widzilyscie,z bliska,bez makijazu i na zywo.
        • zuta a tam, a inne są takie super bez makijażu? 16.06.05, 21:08
          bo mi się nie wydaje
      • klarak Re: KORA 16.06.05, 21:10
        mialam przyjemnosc osobiscie, wyjatkowo niesympatyczna, a tak ja lubilam bedac w
        liceum. niestety, mit upadl...
        • b_bb Re: KORA 16.06.05, 21:20
          Nie przepadam za Korą, jednak muszę jej oddać, iż wygląda świetnie.
          • klarak Re: KORA 16.06.05, 21:20
            to prawda. moze cwiczy joge ;)
            • b_bb Re: KORA 16.06.05, 21:23
              Podejrzewam, że na jej wygląd wpłynęły też zdobycze współczesnej medycyny. ;)
              • klarak Re: KORA 16.06.05, 21:23
                :D
                • gherarddottir Re: KORA 17.06.05, 02:57
                  Kora zrobila sobie operacje plastyczna u Dr Sankowskiego w Warszawie
                  • Gość: buka Re: KORA IP: *.77.classcom.pl 19.06.05, 09:06
                    wyglada tak dobrze, ze przestaje byc podobna do samej siebie
                    jednak chirurg troche przesadzil
        • vanillaice Re: KORA 16.06.05, 21:20
          Ja jakoś jej nie lubię, nie wiem dlaczego...Ma coś takiego w sobie co mi bardzo
          nie pasi. Do jej wyglądu nic nie mam, uważam, że jak na swoje lata wygląda
          bardzo dobrze.
          • Gość: magia Re: KORA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 09:26
            wygląda rzeczywiście bardzo dobrze, a w tym kostiumie w Opolu bomba!
      • Gość: Majka Re: KORA IP: 157.25.9.* 17.06.05, 09:38
        Widziałam Korę na zakupach z pieskiem (biały, mały, pokręcony) ja tez byłam
        akurat ze swoim (małe, czarne, wredne) - Kora fajnie wyglądała, figura i
        makijaż bez zarzutu. Nie wiem, czy miała jakieś poprawki urody, ale nawet gdyby
        to pogratulować że się udały (a nie jak te ponaciągane stare i wychudzone
        aktoreczki w ameryce, które z ledwością zamykają oczy). Wiele osób może nie
        trawić Kory ze względu na to co i w jaki sposób mówi. Mi jej przypadek, akurat
        nie przeszkadza ani nie drażni. Poza tym gdzieś czytałam, że Kora jest muzą
        projektanów Paprocki & Brzozowski. Należy do klubu 22 (22 najbardziej wplywowe
        kobiety - czyli jakiejś tam śmietanki towarzysko - adoracyjnej). jako jedyna z
        tych 22 skończyła tylko liceum (o czym mówiła Radziszewskiej bez fałszywej
        krępacji w wywiadzie na TVN - Style). Generalnie jestem na tak.
        • sigrun Re: KORA 17.06.05, 09:57
          Od dziecka Kora mnie fascynuje. Zawsze miałam słabość do charyzmatycznych,
          dominujących chłopczyc. Na żywo i z bliska (w makijażu) widziałam ją w zeszłym
          roku i ponad dwadzieścia lat temu na początku jej kariery. Piękna jak zawsze.
          Jednak ten jej charakterek... Nawet moja Mama za nią nie przepadała, a miała
          "nieprzyjemność" z nią pracować na początku lat 80. Ponoć strasznie się
          szarogęsiła za kulisami :-(
          • Gość: inga Re: KORA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.06.05, 10:57
            piekna kobieta z niebanalna osobowością, co w dzisiejszych czasach przy zalewie
            głupkowatych,plastikowych i trudnych do rozróżnienia jednosezonowych gwiazdek
            jest czyms wręcz niezwykłym
            • miska_malcova Re: KORA 19.06.05, 02:09
              zawsze ja podziwiałam. W kontaktach miedzyludzkich musi być nieznośna - tak
              przynajmniej sądzę po jej wypowiedziach
              • totalna_apokalipsa Re: KORA 19.06.05, 11:06
                Też mam takie wrazenie - lubię kilka jej piosenek z lat 80-tych - tych w
                ciemnej, PRL-owskiej stylistyce, ale ona sama sprawia wrażenie tak
                antypatycznego charakteru, że juz wolę wrzaski Chyliskiej w wywiadach...A
                zresztą może założę o niej wątek? Czmunie, ciekawa jestem jak zmienił się
                odbiór tej kobiety przez 10 lat na scenie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka