laparisienne 22.06.05, 18:03 kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57321,1560357.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=25445416&a=25450508 Bardzo fajny komentarz Vikinga : kiepskie sa i tyle( zwlaszca rocznik 78-82) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:06 Oczywisbie Polski sa kiepskie. heh Zgadazm sie z Pana komentarzem narodowosc to kultura, w ktorej sie wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.nycap.res.rr.com 22.06.05, 18:09 narodowosc to > > kultura, w ktorej sie wyrasta. marzenie scietej glowy la parisienne ciesze sie ze tyle czasu spedzasz na wyszukiwanie informacji o polskiej rzeczywistosci. Tylko moze zamiast trawic czas na tak beznadziejna narodowosc lepiej bys sprawdzila czy nie ma jakis znizek u Hermesa czy jak mu tam, potem na kruasanta i kafe do bistro i jakos czas zleci.. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:13 Jetsem zaproszona na présoldy do Hermèsa nie martw sie. Trzeba znac tylko kogos z prasy. Wogole soldy u Hermèsa to jedyna noc kiedy Paryzanki ustawiaja sie juz w nocy w kolejce. Postawilam na torbe Birkin model bazowy za 2500 euro, kolor potiron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.nycap.res.rr.com 22.06.05, 18:36 no a co z ciastkiem i kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 19:07 Kochanica nie znalazla partnerki/partnera na voyage do Paryza. Powiedzcie jej, ze zamkneli kultowy sklep "la Samaritaine" na jej ulubionej ulicy Rivoli. haha miszkalam na rue de Rivoli vis-à-vis Luwru dawdziescia lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 19:48 laparisienne napisała: > Kochanica nie znalazla partnerki/partnera na voyage do Paryza. Powiedzcie jej, > ze zamkneli kultowy sklep "la Samaritaine" naprawdę ?kultowy?popatrz,a ja go nawet nie zauważyłam na jej ulubionej jaaasne,każda ulica,na której kupię trampki,skarpetki,gacie albo srajtaśmę staje się automatycznie moją ulubioną ru dawdziescia lat temu. Wzruszyłam się aż po gacie.;-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 19:49 aż po gacie? To słabo....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassandrafr Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 20:33 kochanica-francuza napisała: > laparisienne napisała: > > > Kochanica nie znalazla partnerki/partnera na voyage do Paryza. Powiedzcie > jej, > > ze zamkneli kultowy sklep "la Samaritaine" > > naprawdę ?kultowy?popatrz,a ja go nawet nie zauważyłam No bo jestes glupia. Gdybys troche znala sie na architekturze to bys widziala, ze to byla perlka architektoniczna "art deco" zbudowana w tym samym okresie co wieza Eiffla na wystawe uniwersalna w 1900. Dla Paryzan to caly symbol. A srajgume na rue de Rivoli to mozna bylo kupic tylko w la Samaritaine. Przyzwyczailam sie do hasla samarynanina "On peut tout trover à la Samaritanie". W ostatni dzien byl najzd Paryzan, ktorzy robili pamiatkowe zdejcia tej architektury. Widac, ze nie operujemy tymi samymi kodami. Bylam tak przywiazana do samarytnina jak WY kiedys mieliscie domy handlowe centrum. > > na jej ulubionej > > jaaasne,każda ulica,na której kupię trampki,skarpetki,gacie albo srajtaśmę staj > e > się automatycznie moją ulubioną > > ru dawdziescia lat temu. > > Wzruszyłam się aż po gacie.;-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do LP IP: *.inter / *.inter-c.pl 23.06.05, 08:38 Jaka TY stara musisz być. O rany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinakalina parisienne , jestes boska! IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:10 prowokatorka...nie wierze ze istniejesz...jako szpion postraram sie ciebie odszukac... zaczne od twojej mamy ( ginekolog?) w 2 bez...ok? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: parisienne , jestes boska! 22.06.05, 18:15 Co chesz od mamy, bardzo zle wspomina polska ginekologie i poloznictwo. Choc ponoc baby lubialy ja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: parisienne , jestes boska! 22.06.05, 18:18 uff ulzylo mi jestem z innego rocznika, hurra nie jestem oziebla :o)))) PS we francji tez nie jest rozowo, tam podobno co 5 jest oziebla - powoluje sie na statystyki francuskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinakalina straszliwie mnie interesujesz.. IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:18 wpadlam jak sliwka w kompot...w twoje posty. inrygujesz mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:23 O kurcze to nie mial byc ten artykul o hamerykanch, to ten, pardonnnez-moi SVP. kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57324,2776411.html Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:25 Boze, co ja robie to stary artykul , jest nowy, pdt.Brak apetytu na seks kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,52521,2327676.html?v=0&f=22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinakalina a golonki? IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:29 parisienne ...probujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: a golonki? 22.06.05, 18:38 Napewno sprobujemy! Golonki! facetow austrakow jescze nie probowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinakalina golonki tak, niezle.. IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 19:12 przerraszam ale nie probuje mezczyzn jodlujacych...a goloneczki raz na jakis czas..przyznaje sie bez bicia...paisienne nie kus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 18:30 Dlaczego te roczniki akurat???Trzeba by było przepytać polskich facetów na temat Polek i po sprawie.Amerykanów na temat Amerykanek.Mój(Polak-Niemiec) zadowolony. Koń ma 4 nogi, człowiek 2, więc statystycznie mają 3. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:37 Sadze, ze 78-82 to wieksza czesc tego forum, szkoda, ze faceci nie podaja innych rocznikow mozna by sobie wyrobic zdanie na podstawie wiekszego panelu 18- 50, czyli statystczna pani domowa. Ale Facet Viking, jest na poziomie, nie jest agresywny. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:41 tzn same smarkacze sie tuatj paletaja, teraz rozumiem skad ta zadziornosc, malolaty mysla ze pana Boga za nogi chwycily, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 19:06 smarkacze????? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowke? 22.06.05, 18:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=16587736&a=18091729 Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 18:35 Skoro masz atrakcyjnego francuskiego męża i seks zapewniony kiedy tylko przyjdzie ci na niego ochota, dlaczego wiecznie niewyżyta jesteś? W moich stronach mówi się "głodnemu chleb na myśli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 18:40 Dla mnie zdrady nie można wytłumaczyć oziebłością.Cywilizowani ludzie-niech porozmawiają albo się rozstaną.Chociaż z drugiej strony oziębłość to KOSZMAR, i u jednej i u drugiej strony.Jeśli chodzi o relacje między partnerami to są pieknie pokazywane niekoniecznie w rzeczywistości a w paru filmach, widział ktoś 5x2 Ozona?Btw.czemu francuskie filmy są pełne takich przeróżnych dewianctw partnerskich?:)(nie chodzi mi o seks w sferze "technicznej" a o ogół relacji) Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 18:53 Za najbardziej dewianckie uchodza filmy bylego meza Sophie Marceau, Zulawskiego, dlugo bylam wstrzasnieta filmem "Important c'est d'aimer" czy "L'amour braque" (niestety nie znam tytulow tych filmow po polsku). Tu twierdzono, ze on bardzo zle wplywal na jej wybory jak i psychike. Wszystcy pamietaja "dziwaczny wystep" S. Marceau na festiwalu w Cannes pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 19:05 A tak.Pierwszy chyba widziałam (z Romy Schneider?).Żuławski nie jest do końca zdrowym umysłowo człowiekiem według mnie.Po jego "Szamance", kompletnym kiczu zresztą, jedna z aktorek-amatorek bardzo długo się leczyła, przeżywała załamania nerwowe itp.Film tez do lekkich nie należał( scenariusz-Gretkowska). Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 19:17 Tak to film z Romy. Slyszalam o Szamnce, ale jej to nawet w kinach nie pusczali. czy ten film mozna gdzies kupic w sklpach internetowych; polanski, tez uchodzi az "torturowango", zreszat ma szlaban na wjazd do Usa w zwiazku z gwaltem na nieletniej. ponoc gdyby ni to, byly najwiekszym rezyserem, w takiej sytaucji moze tylko krecic w Europie. ta jego zona tez jest dziwaczna, narkotyzowala sie jako nastolatka zreszta poznal ja jako nieletnia. On cos tez nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 19:19 norlmanych relacji z kobietami, tu sie mowi, ze jest limit pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: A ja mam gdzieś to co piszesz trollico... 22.06.05, 19:39 na nie wiesz jak ciezko bylo zniesc te twoje inezjowe wypociny. Niedorzala jestes, powiem Ci tylko to. dobrze, ze zmienilas pseudo, bo polowa by tu sie z ryku pokladla na ziemi pokotem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: A ja mam gdzieś to co piszesz trollico... 22.06.05, 19:42 A tak to nie tylko połowa, ale wszyscy pokładają się z ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:00 co ona te bzdury o tobie wypisuje,jakobyś swego czasu była na forum persona non grata? a kolega Viking zdecydowanie nie spał ze mną,to widać po jego wypocinach... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:10 kochanica-francuza napisała: > co ona te bzdury o tobie wypisuje,jakobyś swego czasu była na forum persona non > grata? No, najwyraźniej nie opanowała umiejętności czytania po polsku, to jest przecież trudny język:) > a kolega Viking zdecydowanie nie spał ze mną,to widać po jego wypocinach... Te bzdury o seksie to mi w ogóle latają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:12 > No, najwyraźniej nie opanowała umiejętności czytania po polsku, to jest > przecież trudny język:) To wyjaśnia sprawę. > > > a kolega Viking zdecydowanie nie spał ze mną,to widać po jego wypocinach. > .. > > Te bzdury o seksie to mi w ogóle latają:))) A ja popełniam sporo pomyłek freudowskich."Zatrudnimy elektromechanika" - co kochanica przeczytała?"zatrudnimy elektrokochanka". Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:14 kochanica-francuza napisała: > > A ja popełniam sporo pomyłek freudowskich."Zatrudnimy elektromechanika" - co > kochanica przeczytała?"zatrudnimy elektrokochanka". I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:16 > > I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:)))))))))) Obejrzyj film "Sztuczna inteligencja"Spielberga,a zobaczysz;-) Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:17 > > I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:)))))))))) Elektro nie elektro,Mecha czy Orga*,ważne,żeby jakiś kochanek był! *skróty używane w filmie "Sztuczna inteligencja" - mecha - mechaniczny(=robot),orga - organiczny(=człowiek) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza jude law - elektrokochanek 23.06.05, 14:57 kochanica-francuza napisała: > > > > > I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:)))))))))) > on gra robota - żigolaka w tym filmie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: jude law - elektrokochanek 23.06.05, 19:00 lol:) Ja go znam z łzawego beznadzieja pt. "Wzgórze Nadziei" (zaciągnęłam na to swojego faceta i potem oboje żałowaliśmy). Ale ostatnio spodobał mi się Jim Caviezel: wiesz, to ten co grał w "Pasji" tylko że nie w w "Pasji" naturalnie, tylko w jakimś filmie gdzie grał z Jennifer Lopez:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 20:43 mike-great 20.06.2005 22:01 + odpowiedz Polki są fantastyczne! Najlepsze kobiety! Do tańca i różańca. Angielki - mam odruch wymiotny. FHANCUZKI - BRUDNE I FRYWOLNE. Hiszpanki i Włoszki - szybko tyją i stzrzeją się. Czeszki - liczą tylko kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
cassandrafr Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 20:49 A mozesz podac link? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 21:54 alez oczywiscie - kometarz pochodzi ze strony, do ktorej link podala laparówa :] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=25445416&a=25450508 Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 23.06.05, 10:11 O rany, może po prostu prześpij się z kilkoma Polkami i sama sobie oblicz czy co trzecia była oziębła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: 157.25.9.* 23.06.05, 15:00 laparisienne przejdź na forum brak seksu w małżeństwie czy coś takiego... Pochwal się, że masz apaszkę Hermesa a na torebkę zbierasz... no i napewno jeszcze coś pie..iesz na rozruszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:47 Ktos mi powie czemu moj post zostal skasowany?! Nic na nim takiego nie napisalam... Odpowiedz Link Zgłoś