Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BRAK APETETUTU NA SEKS CD...

22.06.05, 18:03
    kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57321,1560357.html

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=25445416&a=25450508
    Bardzo fajny komentarz Vikinga : kiepskie sa i tyle( zwlaszca rocznik 78-82)
    Obserwuj wątek
      • laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:06
        Oczywisbie Polski sa kiepskie. heh Zgadazm sie z Pana komentarzem narodowosc to
        kultura, w ktorej sie wyrasta.
        • Gość: stina Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.nycap.res.rr.com 22.06.05, 18:09
          narodowosc to
          >
          > kultura, w ktorej sie wyrasta.

marzenie scietej glowy
          la parisienne ciesze sie ze tyle czasu spedzasz na wyszukiwanie informacji o
          polskiej rzeczywistosci. Tylko moze zamiast trawic czas na tak beznadziejna
          narodowosc lepiej bys sprawdzila czy nie ma jakis znizek u Hermesa czy jak mu
          tam, potem na kruasanta i kafe do bistro i jakos czas zleci..
          • laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:13
            Jetsem zaproszona na présoldy do Hermèsa nie martw sie. Trzeba znac tylko kogos
            z prasy. Wogole soldy u Hermèsa to jedyna noc kiedy Paryzanki ustawiaja sie juz
            w nocy w kolejce. Postawilam na torbe Birkin model bazowy za 2500 euro, kolor
            potiron.
            • Gość: stina Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.nycap.res.rr.com 22.06.05, 18:36
              no a co z ciastkiem i kawa?
              • laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 19:07
                Kochanica nie znalazla partnerki/partnera na voyage do Paryza. Powiedzcie jej,
                ze zamkneli kultowy sklep "la Samaritaine" na jej ulubionej ulicy Rivoli. haha
                miszkalam na rue de Rivoli vis-à-vis Luwru dawdziescia lat temu.
                • kochanica-francuza Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 19:48
                  laparisienne napisała:

> Kochanica nie znalazla partnerki/partnera na voyage do Paryza. Powiedzcie jej,
                  > ze zamkneli kultowy sklep "la Samaritaine"

naprawdę ?kultowy?popatrz,a ja go nawet nie zauważyłam

na jej ulubionej

jaaasne,każda ulica,na której kupię trampki,skarpetki,gacie albo srajtaśmę staje
                  się automatycznie moją ulubioną

ru dawdziescia lat temu.

Wzruszyłam się aż po gacie.;-))))))))))))))))))))))))
                  • przemkowa.b Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 19:49
                    aż po gacie? To słabo....:))))))
                  • cassandrafr Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 20:33
                    kochanica-francuza napisała:

> laparisienne napisała:
                    >
                    > > Kochanica nie znalazla partnerki/partnera na voyage do Paryza. Powiedzcie
                    > jej,
                    > > ze zamkneli kultowy sklep "la Samaritaine"
                    >
                    > naprawdę ?kultowy?popatrz,a ja go nawet nie zauważyłam

No bo jestes glupia. Gdybys troche znala sie na architekturze to bys widziala,
                    ze to byla perlka architektoniczna "art deco" zbudowana w tym samym okresie co
                    wieza Eiffla na wystawe uniwersalna w 1900. Dla Paryzan to caly symbol. A
                    srajgume na rue de Rivoli to mozna bylo kupic tylko w la Samaritaine.
                    Przyzwyczailam sie do hasla samarynanina "On peut tout trover à la
                    Samaritanie". W ostatni dzien byl najzd Paryzan, ktorzy robili pamiatkowe
                    zdejcia tej architektury. Widac, ze nie operujemy tymi samymi kodami. Bylam tak
                    przywiazana do samarytnina jak WY kiedys mieliscie domy handlowe centrum.
                    >
                    > na jej ulubionej
                    >
                    > jaaasne,każda ulica,na której kupię trampki,skarpetki,gacie albo srajtaśmę
                    staj
                    > e
                    > się automatycznie moją ulubioną
                    >
                    > ru dawdziescia lat temu.
                    >
                    > Wzruszyłam się aż po gacie.;-))))))))))))))))))))))))
                • Gość: Ola Re: Do LP IP: *.inter / *.inter-c.pl 23.06.05, 08:38
                  Jaka TY stara musisz być. O rany.
      • Gość: kalinakalina parisienne , jestes boska! IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:10
        prowokatorka...nie wierze ze istniejesz...jako szpion postraram sie ciebie
        odszukac...
        zaczne od twojej mamy ( ginekolog?) w 2 bez...ok?
        • laparisienne Re: parisienne , jestes boska! 22.06.05, 18:15
          Co chesz od mamy, bardzo zle wspomina polska ginekologie i poloznictwo. Choc
          ponoc baby lubialy ja w Polsce.
          • misae Re: parisienne , jestes boska! 22.06.05, 18:18
            uff ulzylo mi jestem z innego rocznika, hurra nie jestem oziebla :o))))
            PS we francji tez nie jest rozowo, tam podobno co 5 jest oziebla - powoluje sie
            na statystyki francuskie...
          • Gość: kalinakalina straszliwie mnie interesujesz.. IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:18
            wpadlam jak sliwka w kompot...w twoje posty. inrygujesz mnie ...
      • laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:23
        O kurcze to nie mial byc ten artykul o hamerykanch, to ten, pardonnnez-moi SVP.

kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57324,2776411.html
      • laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:25
        Boze, co ja robie to stary artykul , jest nowy, pdt.Brak apetytu na seks
        kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,52521,2327676.html?v=0&f=22
        • Gość: kalinakalina a golonki? IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:29
          parisienne ...probujemy?
          • laparisienne Re: a golonki? 22.06.05, 18:38
            Napewno sprobujemy! Golonki! facetow austrakow jescze nie probowalam!
            • Gość: kalinakalina golonki tak, niezle.. IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 19:12
              przerraszam ale nie probuje mezczyzn jodlujacych...a goloneczki raz na jakis
              czas..przyznaje sie bez bicia...paisienne nie kus
      • Gość: goldi Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 18:30
        Dlaczego te roczniki akurat???Trzeba by było przepytać polskich facetów na
        temat Polek i po sprawie.Amerykanów na temat Amerykanek.Mój(Polak-Niemiec)
        zadowolony.
        Koń ma 4 nogi, człowiek 2, więc statystycznie mają 3.
        • laparisienne Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:37
          Sadze, ze 78-82 to wieksza czesc tego forum, szkoda, ze faceci nie podaja
          innych rocznikow mozna by sobie wyrobic zdanie na podstawie wiekszego panelu 18-
          50, czyli statystczna pani domowa. Ale Facet Viking, jest na poziomie, nie jest
          agresywny.
          • misae Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 18:41
            tzn same smarkacze sie tuatj paletaja, teraz rozumiem skad ta zadziornosc,
            malolaty mysla ze pana Boga za nogi chwycily, ot co...
            • Gość: goldi Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 19:06
              smarkacze?????
      • laparisienne Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowke? 22.06.05, 18:31
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=16587736&a=18091729
        • zloty_delfin Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 18:35
          Skoro masz atrakcyjnego francuskiego męża i seks zapewniony kiedy tylko
          przyjdzie ci na niego ochota, dlaczego wiecznie niewyżyta jesteś?
          W moich stronach mówi się "głodnemu chleb na myśli".
        • Gość: goldi Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 18:40
          Dla mnie zdrady nie można wytłumaczyć oziebłością.Cywilizowani ludzie-niech
          porozmawiają albo się rozstaną.Chociaż z drugiej strony oziębłość to KOSZMAR, i
          u jednej i u drugiej strony.Jeśli chodzi o relacje między partnerami to są
          pieknie pokazywane niekoniecznie w rzeczywistości a w paru filmach, widział
          ktoś 5x2 Ozona?Btw.czemu francuskie filmy są pełne takich przeróżnych dewianctw
          partnerskich?:)(nie chodzi mi o seks w sferze "technicznej" a o ogół relacji)
          • laparisienne Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 18:53
            Za najbardziej dewianckie uchodza filmy bylego meza Sophie Marceau,
            Zulawskiego, dlugo bylam wstrzasnieta filmem "Important c'est d'aimer"
            czy "L'amour braque" (niestety nie znam tytulow tych filmow po polsku). Tu
            twierdzono, ze on bardzo zle wplywal na jej wybory jak i psychike. Wszystcy
            pamietaja "dziwaczny wystep" S. Marceau na festiwalu w Cannes pare lat temu.
            • Gość: goldi Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 19:05
              A tak.Pierwszy chyba widziałam (z Romy Schneider?).Żuławski nie jest do końca
              zdrowym umysłowo człowiekiem według mnie.Po jego "Szamance", kompletnym kiczu
              zresztą, jedna z aktorek-amatorek bardzo długo się leczyła, przeżywała
              załamania nerwowe itp.Film tez do lekkich nie należał( scenariusz-Gretkowska).
              • laparisienne Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 19:17
                Tak to film z Romy. Slyszalam o Szamnce, ale jej to nawet w kinach nie
                pusczali. czy ten film mozna gdzies kupic w sklpach internetowych; polanski,
                tez uchodzi az "torturowango", zreszat ma szlaban na wjazd do Usa w zwiazku z
                gwaltem na nieletniej. ponoc gdyby ni to, byly najwiekszym rezyserem, w takiej
                sytaucji moze tylko krecic w Europie. ta jego zona tez jest dziwaczna,
                narkotyzowala sie jako nastolatka zreszta poznal ja jako nieletnia. On cos tez
                nie ma
              • laparisienne Re: Czy to nie maz tej co chciala wyrzucic lodowk 22.06.05, 19:19
                norlmanych relacji z kobietami, tu sie mowi, ze jest limit pedofilem.
      • przemkowa.b A ja mam gdzieś to co piszesz trollico... 22.06.05, 19:20
        :P
        • laparisienne Re: A ja mam gdzieś to co piszesz trollico... 22.06.05, 19:39
          na nie wiesz jak ciezko bylo zniesc te twoje inezjowe wypociny. Niedorzala
          jestes, powiem Ci tylko to. dobrze, ze zmienilas pseudo, bo polowa by tu sie z
          ryku pokladla na ziemi pokotem.
          • przemkowa.b Re: A ja mam gdzieś to co piszesz trollico... 22.06.05, 19:42
            A tak to nie tylko połowa, ale wszyscy pokładają się z ciebie:)))
      • kochanica-francuza Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:00
        co ona te bzdury o tobie wypisuje,jakobyś swego czasu była na forum persona non
        grata?

a kolega Viking zdecydowanie nie spał ze mną,to widać po jego wypocinach...
        • przemkowa.b Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:10

> co ona te bzdury o tobie wypisuje,jakobyś swego czasu była na forum persona
          non
          > grata?

No, najwyraźniej nie opanowała umiejętności czytania po polsku, to jest
          przecież trudny język:)

> a kolega Viking zdecydowanie nie spał ze mną,to widać po jego wypocinach...

Te bzdury o seksie to mi w ogóle latają:)))
          • kochanica-francuza Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:12

> No, najwyraźniej nie opanowała umiejętności czytania po polsku, to jest
            > przecież trudny język:)
            To wyjaśnia sprawę.
            >
            > > a kolega Viking zdecydowanie nie spał ze mną,to widać po jego wypocinach.

> ..
            >
            > Te bzdury o seksie to mi w ogóle latają:)))

A ja popełniam sporo pomyłek freudowskich."Zatrudnimy elektromechanika" - co
            kochanica przeczytała?"zatrudnimy elektrokochanka".
            • przemkowa.b Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:14

>
              > A ja popełniam sporo pomyłek freudowskich."Zatrudnimy elektromechanika" - co
              > kochanica przeczytała?"zatrudnimy elektrokochanka".

I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:))))))))))
              • kochanica-francuza Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:16

>
                > I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:))))))))))

Obejrzyj film "Sztuczna inteligencja"Spielberga,a zobaczysz;-)

Szczerze polecam.
              • kochanica-francuza Re: Przemkowa,olej ją 22.06.05, 20:17

>
                > I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:))))))))))

Elektro nie elektro,Mecha czy Orga*,ważne,żeby jakiś kochanek był!

*skróty używane w filmie "Sztuczna inteligencja" - mecha -
                mechaniczny(=robot),orga - organiczny(=człowiek)
                • kochanica-francuza jude law - elektrokochanek 23.06.05, 14:57

>
                  > >
                  > > I cóż sobie wyobraziłaś pod postacią elektrokochanka????????:))))))))))
                  > on gra robota - żigolaka w tym filmie;-)
                  • przemkowa.b Re: jude law - elektrokochanek 23.06.05, 19:00
                    lol:)
                    Ja go znam z łzawego beznadzieja pt. "Wzgórze Nadziei" (zaciągnęłam na to
                    swojego faceta i potem oboje żałowaliśmy).
                    Ale ostatnio spodobał mi się Jim Caviezel: wiesz, to ten co grał w "Pasji"
                    tylko że nie w w "Pasji" naturalnie, tylko w jakimś filmie gdzie grał z
                    Jennifer Lopez:)
      • kate-gun Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 20:43
        mike-great 20.06.2005 22:01 + odpowiedz

Polki są fantastyczne! Najlepsze kobiety! Do tańca i różańca. Angielki - mam
        odruch wymiotny. FHANCUZKI - BRUDNE I FRYWOLNE. Hiszpanki i Włoszki - szybko
        tyją i stzrzeją się. Czeszki - liczą tylko kasę.

• cassandrafr Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 20:49
          A mozesz podac link?
          • kate-gun Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 22.06.05, 21:54
            alez oczywiscie - kometarz pochodzi ze strony, do ktorej link podala laparówa :]
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=25445416&a=25450508
      • krowa_w_kropki Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... 23.06.05, 10:11
        O rany, może po prostu prześpij się z kilkoma Polkami i sama sobie oblicz czy
        co trzecia była oziębła ;)
      • Gość: Zielonooka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:02
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Majka Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: 157.25.9.* 23.06.05, 15:00
        laparisienne przejdź na forum brak seksu w małżeństwie czy coś takiego...
        Pochwal się, że masz apaszkę Hermesa a na torebkę zbierasz... no i napewno
        jeszcze coś pie..iesz na rozruszanie...
      • Gość: Zielonooka Re: BRAK APETETUTU NA SEKS CD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:47
        Ktos mi powie czemu moj post zostal skasowany?! Nic na nim takiego nie
        napisalam...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka