Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie nie..

• Gość: anka marszczona w pasie spódnica do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:55
        wyglądałabym jak wiejska kobieta z mega szerokimi biodrami
        • orzechowe-oczy Re: marszczona w pasie spódnica do kolan 24.06.05, 16:04
          - ww legginsy
          - ciuchy w kolorze: róż majtkowy
          - rajstopy pod spodnie
          A poza tym wszystko jest dla ludzi ;-)
          • Gość: mimi Re: marszczona w pasie spódnica do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:19
            Butow na taaaakim obcasie zrobionych z przezroczystego plastiku....brrr!
            • miska_malcova Re: marszczona w pasie spódnica do kolan 24.06.05, 19:20
              coś w kolorze różowym ;-)
      • Gość: natalicja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:23
        Spódniczki mini za tyłek, zwłaszcza elastycznej:)
      • Gość: natalicja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:28
        Moze jednak szpiców...
        Sama nie wiem, bo w ogóle amło co mi sie podoba.
        Doceńcie, że powstrzymałam się od naisania "mało co na siebie wkładam", po całym dniu nad algerą w hałasie i upale:)
        Ale już zazcęłam, tylko skojarzyłam, jakby to wyszło:)
        Idę spać:)
        • Gość: natalicja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:30
          Zastanowiłam sie.
          Jednak prędzej założyłabynm szpice niź koturny - pamiętacie, parę lat temu tylko takie buty były - na grubej, czarnej, cieżkiej pdeszwie, w ogóle nie wiem, jak w czemś takim można lekko, zrabnie chodzić.
      • Gość: magda Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.interecho.com / *.interecho.com 24.06.05, 21:34
        bialych butow- nigdy, chyba ze do slubu kocielnego
      • mankencja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 21:38
        JEDEN but, a zwłaszcza JEDNA mega szpila, bo to poważnie utrudnia chodzenie
      • merrlin Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 22:14
        butów w szpic.
        Próbowałam się przekonać ale nie wychodzi.
        Na kimś (o ile nie są przerysowane) nie rażą.
        Na mojej nodze...
        Wydaje mi się, ze mam strasznie wielkie stopy i wygladam jak krasnal.
        Lubię okrągłe noski, albo kwadratowe. Balerinki sobie zakupiłam np. Bardzo
        lub9ię mokasyny, które jak wiem, nie cieszą się ostatnio popularnością.
      • kate-gun Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 25.06.05, 01:08
        dzinsow pobielonych wapnem, z rozowym paskiem z cekinowym motylkiem plus
        bluzeczka typu kawalek szmaty przywiazanej do biustu [plecy i brzuch gole]
      • Gość: gocha Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.gizycko.mm.pl 25.06.05, 09:13
        Bluzki na gołe ciało(bez biustonosza).
      • Gość: Pan Pantalon Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:36
        Spodnie ze zwężanymi nogawkami, łoł to jest coś
        • Gość: awa arabska czarna szata IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.05, 18:47
          arabska czarna szata , tego nigdy , nigdy nie założyłabym nawet z wielkiej
          miłości do kogoś , kojarzy mi sie z upodleniem i poniżeniem kobiety , ot tyle w
          skrócie
          awa
          • kate-gun Re: arabska czarna szata 27.06.05, 21:07
            ja bym założyła - tak dla jaj :D
            zatem jesli kiedys na ulicy zobaczycie taka czarna zjawe to prawdopodobnie bede
            to ja ;))))))))
        • se.la.vie Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 27.06.05, 21:07
          Stringów.Wole już chodzić bez gaci.
      • Gość: znak Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:52
        spodnie pumpy..blee
      • Gość: nadinka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.bpl.vectranet.pl 27.06.05, 21:02
        majtkowego rozu/blekitu
        butow na "kaczuszce"
        dresow i sportowych butow poza hala sportowa
        "bezy"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka