Gość: anka marszczona w pasie spódnica do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:55 wyglądałabym jak wiejska kobieta z mega szerokimi biodrami Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe-oczy Re: marszczona w pasie spódnica do kolan 24.06.05, 16:04 - ww legginsy - ciuchy w kolorze: róż majtkowy - rajstopy pod spodnie A poza tym wszystko jest dla ludzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: marszczona w pasie spódnica do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:19 Butow na taaaakim obcasie zrobionych z przezroczystego plastiku....brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: marszczona w pasie spódnica do kolan 24.06.05, 19:20 coś w kolorze różowym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:23 Spódniczki mini za tyłek, zwłaszcza elastycznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:28 Moze jednak szpiców... Sama nie wiem, bo w ogóle amło co mi sie podoba. Doceńcie, że powstrzymałam się od naisania "mało co na siebie wkładam", po całym dniu nad algerą w hałasie i upale:) Ale już zazcęłam, tylko skojarzyłam, jakby to wyszło:) Idę spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.autocom.pl 24.06.05, 21:30 Zastanowiłam sie. Jednak prędzej założyłabynm szpice niź koturny - pamiętacie, parę lat temu tylko takie buty były - na grubej, czarnej, cieżkiej pdeszwie, w ogóle nie wiem, jak w czemś takim można lekko, zrabnie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.interecho.com / *.interecho.com 24.06.05, 21:34 bialych butow- nigdy, chyba ze do slubu kocielnego Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 21:38 JEDEN but, a zwłaszcza JEDNA mega szpila, bo to poważnie utrudnia chodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 22:14 butów w szpic. Próbowałam się przekonać ale nie wychodzi. Na kimś (o ile nie są przerysowane) nie rażą. Na mojej nodze... Wydaje mi się, ze mam strasznie wielkie stopy i wygladam jak krasnal. Lubię okrągłe noski, albo kwadratowe. Balerinki sobie zakupiłam np. Bardzo lub9ię mokasyny, które jak wiem, nie cieszą się ostatnio popularnością. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 25.06.05, 01:08 dzinsow pobielonych wapnem, z rozowym paskiem z cekinowym motylkiem plus bluzeczka typu kawalek szmaty przywiazanej do biustu [plecy i brzuch gole] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.gizycko.mm.pl 25.06.05, 09:13 Bluzki na gołe ciało(bez biustonosza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Pantalon Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:36 Spodnie ze zwężanymi nogawkami, łoł to jest coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa arabska czarna szata IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.05, 18:47 arabska czarna szata , tego nigdy , nigdy nie założyłabym nawet z wielkiej miłości do kogoś , kojarzy mi sie z upodleniem i poniżeniem kobiety , ot tyle w skrócie awa Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: arabska czarna szata 27.06.05, 21:07 ja bym założyła - tak dla jaj :D zatem jesli kiedys na ulicy zobaczycie taka czarna zjawe to prawdopodobnie bede to ja ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 27.06.05, 21:07 Stringów.Wole już chodzić bez gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:52 spodnie pumpy..blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.bpl.vectranet.pl 27.06.05, 21:02 majtkowego rozu/blekitu butow na "kaczuszce" dresow i sportowych butow poza hala sportowa "bezy" Odpowiedz Link Zgłoś