mimotka 25.06.05, 14:11 Cześć, mam pytanie , czy podobają się Wam takie ciuszki? I czy można je nosić do pracy, czy to raczej ciuch na wakacje? pozdrawiam www.sexykaftans.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: seksowne kaftany :D 25.06.05, 14:14 to zalezy gdzie pracujesz. U mnie nie ma szans :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mimotka Re: seksowne kaftany :D 25.06.05, 14:21 to znaczy pewnie mogłabym przyjść do pracy w czymś takim, ale mogliby zwrócić mi uwagę. Ale ogólnie fajne czy nie? i raczej z paskiem to się nosi, bo taki luźno wiszące jak wór to chyba nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: seksowne kaftany :D 25.06.05, 14:29 moim zdaniem - na plażę, alternatywa dla pareo. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: seksowne kaftany :D 25.06.05, 14:33 do pracy? zależy gdzie pracujesz i z czym taki kaftanik zestawisz ;] raczej nie sam bo dekolt jednak spory. ale niezłe są, jesli do pasujacej reszty to mogłoby super wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mimotka Re: seksowne kaftany :D 25.06.05, 14:37 te kiecki można by do dżinsów nosić, tylko ja bym chyba wolała inne kolory jednak... chyba poszukam po sklepach czegoś podobnego ... Odpowiedz Link Zgłoś