se.la.vie 01.07.05, 17:27 Bluzka w różowe,pomarańczowe,białe,czarne i niebieskie poziome paski z elastycznego,delikatnego materiału.Co zaproponawałybyście"na dół"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiii Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:43 napisz coś więcej o tej bluzce: z jakiego jest materiału, jaki ma fason: t-shirt, koszulowa czy na ramiączkach, a może zupełnie coś innego? będzie prościej coś wymyślić:) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 17:55 okej. materiał:poliester krótki rękawek dekolt w szpic,że tak powiem zakończona kołnierzykiem wszystko w paski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 18:03 Ja bym załozyła pomarańczową(nie zarówiastą)albo niebieską spódniczkę,ale nic chyba nie odkryłam...rybaczki też bym włozyła,albo cuś khaki czy "brudna"zieleń dla odmiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:14 czyli "na luzie" ;) moje propozycje: 1. fasony - luźne, szerokie (np. lniane) spodnie, spódnice do kolan (może asymetryczne?), rybaczki 2. kolory: pomarańczowy, niebieski, biały, khaki, ecru, beżowy, ewentualnie czarny - musisz dobrze ocenić jakie odcienie będą najkorzystniejsze no i jak zawsze dżinsy... jak znajdę jakieś fajne linki, to podeślę. pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:27 wg mnie jak najprostszy fason, kolorystycznie dopasowane do koloru, który będzie przeważał w Twoim stroju. jakies klapki, albo japonki, na obcasie albo płaskie, jak lubisz. widziałam ładne buty w sklepie ryłko, niestety nie ma ich na stronie. to były kremowe albo czarne japonki na płaskiej podeszwie, z ażurowym wzorem. Teraz sporo jest też butów kolorowych (ale z tym trzeba uważać, żeby nie "przedobrzyć"), na przykład takie: www.rylko.com/bin/kolekcje_obuwie_rylko_20050415173058_1113579058.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 18:30 hm nie przepadam za jakopnkami...wogóle nie lubię odkrytych butów :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:32 hmmm, no to sama nie wiem, teraz - w takie upały - odkryte buty są chyba najlepszym rozwiązaniem... a jakie buty lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 18:40 A różne.Od sportowych przez szpilki po kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:00 no to może sportowe? w każdym razie - wg mnie - jak najprostszy fason. pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 19:38 Nabardziej lubie kozaki-kowbojki. Zastanawiam się czy pasowałyby do spódnicy hippie(?)Jak myślicie?Dla mnie bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:32 kozaki-kowbojki+ spódnica hippie - nie mój styl zupełnie, ale bardzo fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 19:43 Bluzki w paski podobaja mi się z jasnymi jeansami. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 20:37 jeden kolor: granat, grafz, khaki ... Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 20:39 Dziękuję za porady :) Czy zgadzacie się z tym że kozaki-kowbojki(jak te buty się właściwie nazywają?)wylądają dobrze ze spódnicami hippie? Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 20:52 Chodzi mi o takie buty www.aggi.pl/main.htm kolekcja-strona 2/3 fotki z pierwszego rzędu. Nawet nie wiem jak te buty nazwać-kowbojki? podobają mi się:D Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 21:08 se.la.vie napisała: > Czy zgadzacie się z tym że kozaki-kowbojki(jak te buty się właściwie > nazywają?)wylądają dobrze ze spódnicami hippie? te kozaki byly "zaprojektowane" (naprawde byly to po prostu buty robocze) do spodnic typu hippie, wiec pasuja idealnie - calosc to prostu ubior etniczny amerykanskiego poludniowego zachodu, zaadoptowany do potrzeb mody, czytaj masowej produkcji zreszta rowniez w Europie w kostiumach ludowych kobiety nosza wysokie buty do zamaszystych spodnic, wiec chyba jest to jakis ubraniowy archetyp Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 21:31 A teraz zaczną się żmudne poszukiwania... jak gdzies zobaczycie te kowbojki to dajcie mi znać,będę bardzo wdzięczna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.broker.com.pl 01.07.05, 21:59 Tez mi sie podobaja kowbojki:D i falbaniaste spodnice. Buty, ktorych linka nam podrzucilas sa ok, ale wolalabym na plaskiej podeszwie i z zamszu:)) Cos a la saszki;)) W poniedzialek wybieram sie na zakupy, wiec moze cos upoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 22:03 pump,jak coś wyhaczysz podobnego do tego odzienia to daj znać,ja wybieram się w przyszłym tygodniu.Co do zamszu zgadzam się takie są najfajniejsze z tym że ja wolałabym na obcasie nie za wysokim tak dla kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Co zaproponujecie do pasków IP: *.broker.com.pl 01.07.05, 22:10 www.allegro.pl/show_item.php?item=55822907 Te sa fajne, akurat moj rozmiar:)) A tak poza tym tez mam japonkowstret. Nie lubie ich tak samo, jak rajstop w kolorze cielistym i wysokich obcasow:P Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Co zaproponujecie do pasków 01.07.05, 22:34 Wysokich obcasów też nie trawię,(a wyskokie to dla mnie ponad 5 cm.),w płaskim czuję się za niska,dlatego chodzę w takich właśnie do 5.Co do tych butów-musiałyby być zamszowe,mieć obcas jakiś charakterystyczniejszy,no i wolałabym brązowe.Reszta okej. Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś