Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile za buty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:09
    Ile średnio dalybyście za letnie buty ( lekkie czólenka, sandalki)? Bo ja
    już sama nie wiem ile to jest drogo a ile tanio. Wiec robie sondę:):)
    Obserwuj wątek
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ile za buty 02.07.05, 23:11
        50 zł białe japonki Inblu ;-)
      • Gość: hiii Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:16
        ostatnio: klapki na koturnie - 190 zł, pantofle na wysokim obcasie - 165 zł

• Gość: agnieszka Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:19
          To ile przeciętnie powinny kosztować sandaly? Oczywiście w jakimś porządnym
          sklepie, ladne i trwale? Wiem, ze zadaję glupie pytania ale...zglupialam:)A
          raczej jaka jest górna, "normalna" granica cenowa:)
          • Gość: hiii Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:34
            te buty, o których napisałam, są ze skóry, wydają się trwałe, dobrze wykonanae.
            te pantofle to ryłko - myślę, że cena jest normalna jak na tego rodzaju buty.
            klapki - jakaś hiszpańska firma, może trochę i za drogie jak na letnie buty -
            nie wiem.
            pomijając moje ostatnie zakupy, myślę, że w tej chwili można znaleźć buty w
            naprawdę różnych cenach, można trafic na niezłe okazje, tylko trzeba poszukać.
            wydaje mi się, że sandały przeciętnie kosztują około 100-150 złotych, ale można
            też znaleźć fajne i dobrze zrobione tańsze.
      • kochanica-francuza Re: ile za buty 03.07.05, 00:47
        200
        • Gość: agnieszka Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:52
          dzieki za odpowiedzi:) juz mi jaśniej w glowie:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka