Gość: agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:09 Ile średnio dalybyście za letnie buty ( lekkie czólenka, sandalki)? Bo ja już sama nie wiem ile to jest drogo a ile tanio. Wiec robie sondę:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ile za buty 02.07.05, 23:11 50 zł białe japonki Inblu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:16 ostatnio: klapki na koturnie - 190 zł, pantofle na wysokim obcasie - 165 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:19 To ile przeciętnie powinny kosztować sandaly? Oczywiście w jakimś porządnym sklepie, ladne i trwale? Wiem, ze zadaję glupie pytania ale...zglupialam:)A raczej jaka jest górna, "normalna" granica cenowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:34 te buty, o których napisałam, są ze skóry, wydają się trwałe, dobrze wykonanae. te pantofle to ryłko - myślę, że cena jest normalna jak na tego rodzaju buty. klapki - jakaś hiszpańska firma, może trochę i za drogie jak na letnie buty - nie wiem. pomijając moje ostatnie zakupy, myślę, że w tej chwili można znaleźć buty w naprawdę różnych cenach, można trafic na niezłe okazje, tylko trzeba poszukać. wydaje mi się, że sandały przeciętnie kosztują około 100-150 złotych, ale można też znaleźć fajne i dobrze zrobione tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: ile za buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:52 dzieki za odpowiedzi:) juz mi jaśniej w glowie:):) Odpowiedz Link Zgłoś