Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cos w stylu Rybaczek??

IP: *.chello.pl 10.07.05, 22:06
    gdzie dostane w ktorym sklepie w wawie za cene do 60 zł. moglyby byc tansze:P
    nie chodzi mi o takie z popeliny i z dzinsu tez nie , gdzie polecacie? takie
    troche za kolana "ala" rybaczki :P
    Obserwuj wątek
      • Gość: pomocy Re: Cos w stylu Rybaczek?? IP: *.chello.pl 10.07.05, 23:59
        pomocy
      • umaa Re: Cos w stylu Rybaczek?? 11.07.05, 00:01
        kochanie nie wiem :(
      • Gość: up Re: Cos w stylu Rybaczek?? IP: *.chello.pl 11.07.05, 11:55
        up
      • blue_as_can_be Re: Cos w stylu Rybaczek?? 11.07.05, 12:06
        sprawdz Carry (na pewno w galerii Mokotow, nie wiem gdzie jeszcze maja sklepy).
        nie bylam w tym roku, ale w poprzednich sezonach mieli taka oferte.
      • geene Re: Cos w stylu Rybaczek?? 11.07.05, 13:16
        Kochana, mam takie do sprzedania, jedne ciemno zielone, eleganckie, Morgana,
        inne jasne GAP i jasne Express (amerykańska marka). Mam zdjęcia, jeśli chcesz
        to podeślę.
      • Gość: dagny Re: Cos w stylu Rybaczek?? IP: *.devs.futuro.pl 11.07.05, 13:32
        A dlaczego 'rybaczek' wielką literą napisałaś?
      • Gość: zuzaba Re: Cos w stylu Rybaczek?? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 11.07.05, 14:44
        Zobacz w Cotton Clubie.
        Niedawno kupiłam o dłg. 7/8 (ale były formalnie na 170, a ja mam mniej, więc na
        wyższą będą krótsze), z grubszego płótna, za 59.
      • Gość: alex Re: Cos w stylu Rybaczek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:11
        "Rybaczków" nie "rybaczek", a wracając do tematu, to niestety za taka cenę nic
        nie widziałam, ale ostatnio byłam na zakupach, kiedy dopiero zaczynały się
        wyprzedaże. Teraz jest pewnie sporo taniej. Poszukaj może w reserved, w galerii
        centrum, w promodzie, zarze itd. Powodzenia!
      • Gość: Vera Re: Cos w stylu Rybaczek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:11
        Nie wiem jaki ma być charakter tych rybaczek bo np.: takie do pracy, całkiem
        fajne z marynarką są w Cubusie (szare, czy niebieskie w paski ciemniejsze na
        jaśniejszym tle - jedyny mankament to się mną), styl miejski czyli mniej
        eleganckie są w Reserved takie w kratkę, też całkiem fajne, tylko materiał
        dziwny. Lniane są w Kaphal (nie wiem czy dobrze piszę) i Camieu. Czasami fajne
        rybaczki takie eleganckie do pracy są w Jaquline Riu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka