wysoka9 17.07.05, 17:37 tak jak pokazują czasem te wszystkie gwiazdy bez makijażu to ja naprawdę rano wygladam super.i też stosuje za dnia różne kosmetyki.a wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se.la.vie Re: gwiazdy 17.07.05, 17:42 ja jako 16-latka mam najrozmaitsze problemy z cerą i dlatego rano wyglądam potwornie. po pierwsze moja twarz jest tak "świetlista" ,że nie muszę włączać światła po drugie codziennie wyglądam inaczej bo albo coś mi wyskoczy,albo zejdzie-zmagania trądzikowe ;) a po trzecie często dostaję różynych uczuleń mam też piękne cienie pod oczami :D Jednak mimo tego drastycznego opisu wywołanego przez burzę hormonów ,wyglądam nieco lepiej niż niektóre gwiazdy może dlatego że nie palę Odpowiedz Link Zgłoś
woszka Re: gwiazdy 17.07.05, 17:56 hmm, a ja z gwiazdami mam tyle wspolengo, ze namiętnie chodze w okularach przeciwsłonecznych, takich duzych. podstawą jest krem z filtrem 40 (mam b. wrazliwa cere i nie moge sie opalac), tusz do rzęs i błyszczyk - w końcu mam wakacje. a rano - zanim zmyję wszytkie całonocne specyfiki (obsesja na punkcie cery) - wyglądam gorzej niż strasznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: gwiazdy 17.07.05, 20:09 nie uzywam zadnych malowidel poza kredka do powiek, tuszem, cieniem do powiek i szminka, wiec wygladam prawie tak samo przez caly czas - no fakt rano jestem totalnie rozczochrana, bo moje wlosy wola stac deba niz ladnie sie ulozyc Odpowiedz Link Zgłoś