Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w obronie wlasnej

21.07.05, 23:34
    tralalumpek, tralalala....
    jakos tak podobnie sie te nicki kojarza
    czy ty tralalala tak tylko troche odkuknelas ode mnie czy tak moze dla
    przekory, czy moze z braku innych pomyslow ...?
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: w obronie wlasnej 22.07.05, 20:24
        no to hop do gory...moze zagladnie...
      • tralalala10 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 10:16
        ehh... no wiec, nick mam juz od dosyc dawna, pare miesiecy, a dopiero pard dni
        moze tygodni temu uswiadomilam sobie ze jest on b.podobny do Twojego i zapewne
        zaraz bede na jego tem,at jakies komentarze wiec zaczelamw ymyslac nowy nick...
        z tym ze nie bardzo mi to cos idzie bo ten jakos mi tak wpadl do glowy jak go
        kiedys tam na poczekaniu wymyslilam.. ale nie no, skoro to Ci przeszkadza to
        moge zmienic..
      • tralalala10 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 10:18
        rety..jak ja to pieknie napisalam..mam nadzieje ze wiesz co tam wybelkotalam..:)
      • Gość: aga Re: w obronie wlasnej IP: *.chello.pl 23.07.05, 13:27
        tralalumpek lubie czytac twoje wypowiedzi ale czepianie się o nicka tchnie
        burackim pseudo-gwiazdorstwem...
        • tralalumpek Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 17:41
          Gość portalu: aga napisał(a):

> tralalumpek lubie czytac twoje wypowiedzi ale czepianie się o nicka tchnie
          > burackim pseudo-gwiazdorstwem...

chyba sie za bardzo rozpedzilas w swojej wypowiedzi
      • tralalala10 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 18:18
        tralalumpku, nie chce cie obrazic..ale chyba na serio troszke przesadzasz..nie
        wiem albo masz zly humor czy cos ze sie tak od azu najezasz ale no naprawde
        wydaje mi sie e taka od razu 'obrona wlasna' o nick..? przeciez wiele osob na
        forum ma podobne nicki a ty od razu taki watek zakladasz...a moze ci juz woda
        sodowa uderzyla do glowy z racji tego ze tak cie tu wszyscy lubie na forum..?:>;)
      • pan_kran2 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 19:53
        eh kobity kobity..
        ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka