tralalumpek 21.07.05, 23:34 tralalumpek, tralalala.... jakos tak podobnie sie te nicki kojarza czy ty tralalala tak tylko troche odkuknelas ode mnie czy tak moze dla przekory, czy moze z braku innych pomyslow ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: w obronie wlasnej 22.07.05, 20:24 no to hop do gory...moze zagladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala10 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 10:16 ehh... no wiec, nick mam juz od dosyc dawna, pare miesiecy, a dopiero pard dni moze tygodni temu uswiadomilam sobie ze jest on b.podobny do Twojego i zapewne zaraz bede na jego tem,at jakies komentarze wiec zaczelamw ymyslac nowy nick... z tym ze nie bardzo mi to cos idzie bo ten jakos mi tak wpadl do glowy jak go kiedys tam na poczekaniu wymyslilam.. ale nie no, skoro to Ci przeszkadza to moge zmienic.. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala10 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 10:18 rety..jak ja to pieknie napisalam..mam nadzieje ze wiesz co tam wybelkotalam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: w obronie wlasnej IP: *.chello.pl 23.07.05, 13:27 tralalumpek lubie czytac twoje wypowiedzi ale czepianie się o nicka tchnie burackim pseudo-gwiazdorstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 17:41 Gość portalu: aga napisał(a): > tralalumpek lubie czytac twoje wypowiedzi ale czepianie się o nicka tchnie > burackim pseudo-gwiazdorstwem... chyba sie za bardzo rozpedzilas w swojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala10 Re: w obronie wlasnej 23.07.05, 18:18 tralalumpku, nie chce cie obrazic..ale chyba na serio troszke przesadzasz..nie wiem albo masz zly humor czy cos ze sie tak od azu najezasz ale no naprawde wydaje mi sie e taka od razu 'obrona wlasna' o nick..? przeciez wiele osob na forum ma podobne nicki a ty od razu taki watek zakladasz...a moze ci juz woda sodowa uderzyla do glowy z racji tego ze tak cie tu wszyscy lubie na forum..?:>;) Odpowiedz Link Zgłoś