kochanica-francuza 22.07.05, 23:52 czuję, że jacykooff maczał w tym palce: www.pless.pl/branze/megamorfoza/wiecej.php?action=pokaz&id=4858 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka_22 Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 00:02 hm spojrzalam na to zdjecie chlopaka w okularach i sobie mysle, czemu nie, fajnie wyglada... no i zjechalam nizej i tak sobie mysle, czym on sie narazil tym ludziom?? Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 00:10 No to wszystko jasne. Do tej pory nie widzialam zadnej "pracy" tych Jacykow, czy jak im tam. Naprawde musieli komus zalezc za skore zeby na cos takiego zasluzyc. Jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 00:09 www.pless.pl/branze/megamorfoza/zdjecia/edycja3/megamorfoza3_1.jpg w dawnych czasach to się więźniów i innych galerników strzygło podobnie, żeby ich w razie ucieczki łatwiej znaleźć,hy hy... Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zloto Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 00:15 hmm... moze to w ramach jakiejs kary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:28 Okropna metamorfoza. W ogóle mi się po zmianie nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 00:47 Rany! Ta dziewczyna powinna wystąpić o odszkodowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
top_model Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coiffure 23.07.05, 00:53 Za takie cos podobne zaplcialam w Toni@Guy 350 euro. Bazdcie zadowolone, ze u Was tak tanio. Teraz trendy stylisci wszystkich strzyga na zachodzie na" rozszarpanca" za ciezkie pieniadze, a Wy marudzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 23.07.05, 00:55 A ja naiwnie myślałam, że modna fryzura ma dodawać urody, a nie szpecić. Odpowiedz Link Zgłoś
top_model Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 23.07.05, 01:02 Na dodatek Pan wielki stylista przyjmuje tylko raz w tygodniu, lista oczekiwania dwa miesiace. To nie salon fryzjerski tylko dyskoteka, zatrudniaja w ten dzien discjokeja zeby "wielki stylista mogl tworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 23.07.05, 01:57 Chlopak "po" wyglada DRAMATYCZNIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 23.07.05, 10:20 Czy ja ostatnio nie czytalam jakiegos pozegnania? jezeli "prawdziwa Haute costam" tak wyglada, to bardzo sie ciesze, ze jej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 23.07.05, 10:09 top_model napisała: > Za takie cos podobne zaplcialam w Toni@Guy 350 euro. Bazdcie zadowolone, ze u > Was tak tanio. Teraz trendy stylisci wszystkich strzyga na zachodzie na" > rozszarpanca" za ciezkie pieniadze, a Wy marudzicie. Całe szczęście nie wszyscy na Zachodzie oszaleli na tyle, aby chodzić do trendy stylistów:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 23.07.05, 10:31 top_model napisała: > Za takie cos podobne zaplcialam w Toni@Guy 350 euro. Bazdcie zadowolone, ze u > Was tak tanio. Teraz trendy stylisci wszystkich strzyga na zachodzie na" > rozszarpanca" za ciezkie pieniadze, a Wy marudzicie. E tam. Takie fryzury "na zachodzie" widzialam tylko u bezrobotnej mlodziezy z osiedli komunalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Bosze nie znacie sie na prawdziwej Haute Coif 24.07.05, 18:20 Wczoraj za kolor i sciecie krzykneli 150 euro. Mam dlugie wlosy. Nie rozumiem wiec dlaczego ty zaplacilas 350 euro ??? Moze nie w tym samym salonie? Ale ceny przeciez powinny byc takie same! Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 10:30 kochanica, jestes z Pszczyny? -------------------------------------- jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 19:57 farelkaa napisała: > kochanica, jestes z Pszczyny? > >moi? je suis de Varsovie, pourquoi tu demands? Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: hy, hy., megamorfoza 24.07.05, 11:36 kochanica-francuza napisała: >pourquoi tu demands? bo wklejasz linki do pszczyńskiej strony, i tak się zastanawiam jak tam trafilaś -------------------------------------- jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hy, hy., megamorfoza 24.07.05, 17:09 farelkaa napisała: > kochanica-francuza napisała: > >pourquoi tu demands? > > bo wklejasz linki do pszczyńskiej strony, i tak się zastanawiam jak tam trafila > ś > >a jakbym wkleiła linki do rennes, to byś sądziła, że jestem Bretonką? Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: hy, hy., megamorfoza 24.07.05, 21:34 kochanica-francuza napisała: > farelkaa napisała: > > > kochanica-francuza napisała: > > >pourquoi tu demands? > > > > bo wklejasz linki do pszczyńskiej strony, i tak się zastanawiam jak tam t > rafila > > ś > > > >a jakbym wkleiła linki do rennes, to byś sądziła, że jestem Bretonką? tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ach, nasza Bretania... 25.07.05, 00:15 farelkaa napisała: > kochanica-francuza napisała: > > >a jakbym wkleiła linki do rennes, to byś sądziła, że jestem Bretonką > ? > > > tak ;) www.ville-rennes.fr/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaa Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 23.07.05, 10:47 o matko! wyglądają jak jeżozwierze po upojnej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 10:51 kto jest prawnikiem ze specjalizacja -odszkodowania?!szczegolnie ta dziewczyna wola o pomste do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 10:59 Babka wygląda koszmarnie i na moje skromne oko o dychę starzej. Przedtem było duuuużo lepiej. Facet może być, ale też bez rewelacji. Dobrze, że zobaczyłam ten link, bo też myślałam o jakiejś megamorfozie, czy jakoś tam, ale chyba jednak pozostanę przy swoim kucyku, nie chcę straszyć ludzi na ulicy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 11:09 w porownaniu z tym chlopaczkiem to babka wyszla tragicznie:/ w komentarzach zarzuca sie ludziom wyrazajacym negatywne zdanie o ich fryzurach szarosc nijakosc i brak odwagi w zrobieniu sobie 'jazzy i trendy' fryzu... pffffff to nie szarosc ani nijakosc tylko poczucie zdrowego rozsadku. Chyba szanowni stylisci przed cieciem mniej wiecej pokazali im jak takowa fryzura bedzie wygladac.i co? oni sie zgodzili ja na ich miejscu bym sie wycofala. Poza tym w takim salonie stylisycznym jak sie sami nazywaja powinny byc prezentacje multimedilane, tzn powinni wprowadzic ich foty na komp, zastosowac ospowiedni program i wtedy na wlasne oczy zobaczyliby efekt megaporażki. Jak widac 'stylistow' poniosla energia. Moze ow didzej ktory serwuje im muzyke powinien zmienic plyte na cos spokojniejszego. Az boje sie pomyslec co by z czlowiekiem zrobili gdyby dzidzej zapuscilby im metallice w wersji trans.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 11:18 lisowa2 napisała: > w porownaniu z tym chlopaczkiem to babka wyszla tragicznie:/ > w komentarzach zarzuca sie ludziom wyrazajacym negatywne zdanie o ich fryzurach > szarosc nijakosc i brak odwagi w zrobieniu sobie 'jazzy i trendy' fryzu... Tego typu farbowanie juz dawno wyszlo z mody, a "modne" bylo tylko wsrod pewnej okreslonej czesci spoleczenstwa ;-). Jesli chodzi o samo obciecie i ksztalt fryzury, to taka amatorszczyzna nie byla modna nigdy i nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.olsztyn.mm.pl 23.07.05, 11:19 Przed megamorfozą wyglądali tak sympatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 12:05 >stylisci przed cieciem mniej wiecej pokazali im jak takowa fryzura bedzie wygladac.i co? w regulaminie jest powiedziane, że: Osoba, która bierze udział w konkursie wyraża zgodę na zmiane swojego wizerunku (fryzury), na co nie będzie miała wpływu. -------------------------------------- jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 12:09 w takim razie ludzie musza byc totalnie zdesperowani swoim wygladem, ze przystaja na takie warunki. nigdy nie zgodzilabym sie, zeby jakis "stylista" zajal sie mna nie pokazujac mi, co chce stworzyc. a ogladanie efektow "megamorfozy" dodatkowo utwierdzilo mnie w tym przekonaniu. cala ta zabawa powinna sie nazywac "zostan ofiara stylisty" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza mamy kolejny post miesiąca - tym razem inaa! 23.07.05, 19:56 Gość portalu: inaa napisał(a): > o matko! wyglądają jak jeżozwierze po upojnej nocy... cóż za piękna metafora!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaa Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 23.07.05, 15:30 Moim skromnym zdaniem, to takie ,,cuś" na głowie to może sobie zrobić każdy domowymi sposobami i nie trzeba tu żadnego ,,stylisty" o galopującej megalomanii. Wystarczy parę ciachnięć nożyczkami ,,na chybił trafił", zestaw farb do włosów plus trochę żelu/pianki/innego paskudztwa i ,,trendy" fryzura gotowa! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 17:36 hehehe dobre a najlepiej ciachnac je po imprezie:P artystyczny nieład gwarantowany tylko tzreba uwazac aby sobie nie zrobic krzywdy a'la Van Gogh:P co do tych warunkow, nie wiem nie czytałam ale tak jak powiedziala anulka tzreba byc niezle zdesperowanym, istnym kamikadze spolecznym aby isc w ciemno. Byc moze Ci stylisci wizje tego jak to ma wygladac maja dopiero w trakcie ciachania ,albo tak naprawde tna na zywiol i swoja wizje poznaja dopiero na koncu:/ jedyny plus tej sytuacji: ze stylisci zrobili fryzure ochotnikom (cztyt. skrzywdzili ich) za darmoche. inni musze podobno czekac dlugie tygodnie na wizyte, a potem bula sporo kasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 17:42 top_model napisała: > Za takie cos podobne zaplcialam w Toni@Guy 350 euro. Bazdcie zadowolone, ze u > Was tak tanio. Teraz trendy stylisci wszystkich strzyga na zachodzie na" > rozszarpanca" za ciezkie pieniadze, a Wy marudzicie. a mowia, ze glupota nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.4web.pl 23.07.05, 19:15 Na szczęscie dla ich obojga - włosy odrastają, a farba sie zmywa - bo inaczej byłaby to naprawdę tragedia...Kur.w.a , czy to jest program pt. "Wystylizuję cię jak najgorszy wróg i psy będą sikać na Twój widok, mysląc , że to krzak?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.chello.pl 23.07.05, 20:15 Ja tam wolę być "szara" i "niezauważalna" niż mieć na głowie takiego cudaka. Rany kto to tworzy? Dziewczynie ta fryzura dodała z 10 lat(a chyba nie o to w tym chodziło).W ogóle ten kolor też ochydny,nienaturalny. Ich szczęście że włosy odrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: hy, hy., megamorfoza 23.07.05, 20:19 łomatko... no rzeczywiście jeżozwierze dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: hy, hy., megamorfoza 24.07.05, 11:52 "ryjówka, lis, łoś, kuna, koń - to są zwierzęta które żyją w Polsce.. a nie tam jakis jeżozwierz" =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:49 Nie "megamorfoza" tylko megazgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: hy, hy., megamorfoza 24.07.05, 17:22 O Boże! Jakby mnie ktoś tak ostrzygł to bym go zabiła nie zważając na konsekwencje!!! Brr... Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: hy, hy., megamorfoza 25.07.05, 09:58 chlopaka to jeszcze od biedy strawie, ale dziewczyna jezuuu, ja bym kazala odszkodowanie wyplacic... Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: hy, hy., megamorfoza 25.07.05, 10:08 chłopak jeszcze ujdzie, ale dziewczynie zrobili koszmarną krzywdę Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: hy, hy., megamorfoza 25.07.05, 10:49 Grafika chyba też nie zatrudniają bo wstawili zdjęcia z czerwonymi źrenicami. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: hy, hy., megamorfoza 25.07.05, 12:14 Mnie się zawsze wydawało, że jak ktoś ma liche, nieumiejętnie ufarbowane (metodą chałupniczą) włosiny z poszarpanymi, wysuszonymi końcówkami z cylku: "Ostatni raz widziałem nożyczki w zeszłym stuleciu", to idzie raczej do modnego coiffeur'a aby temu zaradzić i wrócić do ludzi z bujną, starannie obcietą czupryną, a nie odwrotnie. Ale jak pisałam wcześniej uformować długie, równo przycięte włosy w misterny tudzież awangardowy kok to istny banał (oficjalnie), a dużo wyższa szkoła jazdy (tak naprawdę). Na razie mamy paradę straszydeł i leszczyków. Jak widać komuś się odbiło Hupałą ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: hy, hy., megamorfoza 26.07.05, 21:16 kurczę, stylista miał zły dzień??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agat Re: hy, hy., megamorfoza IP: *.icpnet.pl 27.07.05, 08:11 No chyba tak miał zły dzień cos mu sie nie udało Odpowiedz Link Zgłoś