Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kupiłam ....

26.07.05, 13:02
    ostatnio postanowiłam posegregować swoje buty- poukładałam je w pudełkach, a
    kazde z nich opisałam ...a dziś kupiłam sobie takie cudenko do szafy :)
    www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&productId=11126&langId=-27&parentCats=10120*10458
    musze przyznać,że jest to naprawde fajne rozwiązanie - butki są
    posegregowane, zajmuje to mało miejsca i do tego dokładnie widac każda
    pare ... polecam:)
    szkoda tylko,ze część poopisywanych pudełek wyladuje w koszu :))
    Obserwuj wątek
      • monia515 Re: kupiłam .... 26.07.05, 13:13
        Fajne rozwiązanie. Ja tez kupiłam tyle że nie w Ikei za 40 zł, a w wysyłkowej
        za 15 zł.
      • l.ukrecja Re: kupiłam .... 26.07.05, 13:30
        Może i fajne rowiązanie, ale chyba nie dla osoby, która posiada naprawdę dużo
        butów i ciuchów. Mnie coś takiego zajęłoby całą szafę ;) Na razie część swoich
        trzymam w opisanych pudełkach, a część stoi w szafie. Przymierzam się do
        zamówienia spejalnej szafy tylko na buty. Ale powstrzymują mnie koszty... Ile to
        można by kupić par butów za cenę takiej szafy... ;)
      • madziulkak Re: kupiłam .... 26.07.05, 14:47
        ja mam około 20 par butów - w ta "poleczke" weszło mi około 15 par - mam
        rozmiar 35-36 i w takiej przegrodce mieszcza mi się po 2 pary letnich bucików ,
        a kolekcje butowe ciagle powiekszam :) reszta w pudełkach sobie czeka :)
        ubran tez mam bardzo duzo - a do dyspozycji tylko 2 dośc małe szafy i szafka
        (plus szuflady na bielizne) - to już jest jakaś mania, bo mi sie ubrania z
        szaf "wylewaja" po prostu koszmar, doszlo do tego,że mam w rogu pokoju kosz do
        ktorego wrzucam ubrania nieposkladane z prania ...
        marze o garderobie ...ale jak na razie w mieszkaniu w ktorym funkcjonuje , nie
        jest to mozliwe ... na razie w planach zmiana szafy - może znacie jakies tanie
        sklepy z szafami ?
        :)
      • jaleo Re: kupiłam .... 26.07.05, 20:27
        Ja mam trzy takie wiszace "szufladki". Sa swietne nie tylko na buty, ale tez
        paski, szaliki i inne drobiazgi.
        • zettrzy Re: kupiłam .... 26.07.05, 21:37
          ja mam kilka takich, na swetry i inne dzianiny, ale lepsza jest wersja zapinana
          na suwak - zawartosc nie zbiera kurzu
          • l.ukrecja Re: kupiłam .... 26.07.05, 21:47
            Ja noszę rozmiar 38/39 więc nie wejdą mi dwie pary do jednej przegródki ;) W tej
            chwili mam ok. 40 par butów. Nic, za wyjątkiem osobnej garderoby, mi nie pomoże ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka