kochanica-francuza 27.07.05, 23:54 Kupiłam ich spodnie z czarnego lnu...po miesiącu noszenia (fakt że prawie non stop ,bo nie bardzo mam coś na zmianę) wypchnęły się kolana. No ludzie! Odradzam też Claire - ich spodnie zeszmaciły się po roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzaa Re: Spodnie Tatuum - nietrwałe 28.07.05, 12:44 do listy dolączam podkoszulki - porozciągaly mi sie na wszystkie strony Odpowiedz Link Zgłoś
after_eight Re: Spodnie Tatuum - nietrwałe 28.07.05, 15:59 mam kilka koszulek kupionych rok i 2 lata temu i są super - ani kształt, ani kolor się nie zmieniły Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Spodnie Tatuum - nietrwałe 28.07.05, 12:52 A mnie się w spodniach od tatuum wypchnęły nie tylko kolana ale i hmmm "siedzenie" się jakieś takie świecące zrobiło. ;) Spodnie mam teraz do sprzątania i wynoszenia śmieci. Za to polecam spodnie firmy REMA. Można prać, gnieść, prasować i wogóle dać psu do gardła a nic im nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Spodnie Tatuum - nietrwałe 28.07.05, 13:43 Widać firma schodzi na psy z jakością - ja kupiłam ze 3lata temu mężowi koszulę z takiego b. cienkiego sztruksu i ma się b dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianazludzen ja ostrzegam - lniane spodnie reserved IP: *.bcc.lan / 195.188.208.* 28.07.05, 15:36 lniane brazowe, z takim haftem przy kieszeni, po praniu ztracily troche koloru, i tez na kolanach takie wypchniete - odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Spodnie Tatuum - nietrwałe 28.07.05, 16:09 kochanica, ale przeciez len ma to do siebie, ze sie niemilosiernie gniecie i wypycha [wlasnie na pupie, na kolanach] :). no i jesli nosi sie gacie wlasciwie non stop, to maja prawo lekko sie powypychac :). Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Spodnie lniane 28.07.05, 16:23 Wywalił mnie dziad:) Spodnie lniane polecam Promod! Kupiłam rok temu za kupę szmalu ale są świetne i jak nowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Spodnie Tatuum - nietrwałe 28.07.05, 21:06 dajcie info o firmie rema - najlepiej adres stronki Odpowiedz Link Zgłoś