Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY?

04.08.05, 09:01
    Rozpaczliwie poszukuję eleganckiej sukienki, bo za półtora tygodnie będę
    świadkową i jeszcze nic nie mam. Od kilku dni chodzę po sklepach i nic. Może
    któraś z Was zna sklep lub sklepy w Warszawie z fajnymi kieckami. Z góry
    dziękuję za każdy namiar, bo jestem zdespeorwana.
    Obserwuj wątek
      • Gość: justa7 Re: SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:30
        up
      • Gość: monika Re: SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY? IP: *.chello.pl 09.08.05, 16:31
        Mam ten sam problem. Poświęciłam tydzień cennego urlopu na poszukiwania. Są
        fajne sukienki, ale w cenie ... sporo powyżej 500 zł. Jak znajdziesz fajny
        sklep koniecznie daj znać.
      • Gość: lilja4ever Re: SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY? IP: *.76.classcom.pl 09.08.05, 16:46
        heh tez niebawem bede swiadkowa i nie mam pojecia w co sie ubrac - utrudnieniem jest fakt, ze to francuski slub i oni chyba az tak bardzo sie tam nie stroja jak to jest na polskich slubach - nie chcialabym zwracac wiekszej uwagi niz panna mloda (moja siostra, ktora na slub ubiera sie w moja sukienke ze studniowki,a potem przebiera sie w zwykla sukienke z indyjskiego - wiec widzicie, ze zbednej celebracji nie ma)
        • Gość: monika Re: SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY? IP: *.chello.pl 09.08.05, 16:53
          Ja też szukam zwykłej skromnej sukienki - myślę o jakiejś "fruwajce" do łydek
          3/4 z oryginalniejszego materiału najchętniej wyszywanego koralikami lub czymś
          innym i raczej w jasnym kolorze. Na pewno nie kupię klasyki szerokiej do kostek
          z gorsetem.
      • Gość: eugeniusz kowalski dla świadkowej Jehowy najlepsza "lambadówka" IP: *.toya.net.pl 09.08.05, 23:29
        A dla "lampucery" jeszcze coś innego!
      • Gość: agda Re: SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY? IP: 212.244.249.* 10.08.05, 09:27
        Dziewczyny! Z jakiego regionu Polski jesteście? Gdzie używa się
        słowa "świadkowa"?. Rozumiem, że to po prostu świadek na ślubie (a może żona
        świadka?)
        • alyy Re: SUKIENKA DLA ŚWIADKOWEJ. POMOCY? 11.08.05, 15:36
          Dziwne pytanie...
          świadkowa jest świadkiem, tzn. poświadcza zawarcie małżeństwa... Boshhhhh
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka