Gość: tina Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.08.05, 17:03 tak a bo co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maigret Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:28 Bo lapara sra przez laparoskop niewidzialnym gównem na ubrania, które wyrzuca (oczywiście po jednokrotnym pokazaniu się w nich na salonach laparyża). A ostatnio się dowiedziała, że takie ubrania trafiają do polskich szmateksów. I dlatego jest wstrząśnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maigret Korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:30 Oczywiście: ... niewidzialnym LAgównem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:46 Rany... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Maigret - brawo!!! POst miesiąca!!!:-)) 09.08.05, 19:15 Gość portalu: Maigret napisał(a): > Bo lapara sra przez laparoskop niewidzialnym gównem na ubrania, które wyrzuca > (oczywiście po jednokrotnym pokazaniu się w nich na salonach laparyża). > > A ostatnio się dowiedziała, że takie ubrania trafiają do polskich szmateksów. > I dlatego jest wstrząśnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.08.05, 17:28 Jestes wstrzasnieta,naprawde??Toz to na miare problemu dzieci walbrzyskich:D Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:34 No bo te ciuchy zbieraja organizacje charytatywne, zeby pomoc biednym. Slyszalam, ze je piora i dezynfezkuja, ale napwdre wolabym kupic sobie jakis nowy i tanszy ciuch, niz takie, ciuchy, ktore sa wyrzucane jak ktos zmarl. Beurk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vintage Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:37 Taka światowa Łaparyżjen, a nie wie, że nie mówi się "lumpeks" tylko "vintage"?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:13 mam nadzieje ze nie jezdzisz autobusem bo nie daj boze sie o lupeksiare odetrzesz i czarna febra juz Ci na karku siedzi i w ucho dyszy Odpowiedz Link Zgłoś
cassandrafr Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:30 madzia69 napisała: > mam nadzieje ze nie jezdzisz autobusem bo nie daj boze sie o lupeksiare > odetrzesz i czarna febra juz Ci na karku siedzi i w ucho dyszy Autobusem to juz nie jechalam z 10 lat. W Paryzu lepiej przemieszcac sie metrem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:31 > Autobusem to juz nie jechalam z 10 lat. W Paryzu lepiej przemieszcac sie metrem A w metrze to lumpeksiarza spotkać nie można? Hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
cassandrafr Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 19:56 kochanica-francuza napisała: > > > Autobusem to juz nie jechalam z 10 lat. W Paryzu lepiej przemieszcac sie > metrem > A w metrze to lumpeksiarza spotkać nie można? Hihi... Metrem tez nie jezdze. Napisalam tylko, ze w Paryzu praktyczniej jest jezdzic metrem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: CZARNA FEBRA 09.08.05, 21:04 cassandrafr napisała: > > Metrem tez nie jezdze. Rozumiem, że chodzisz w otoczeniu świty bodyguardów, których ubrania są dezynfekowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: CZARNA FEBRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:49 Kto tutaj w ogóle z kim się kłóci??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Paryskie metro = beurk! IP: 81.185.192.* 10.08.05, 13:08 A tak nawiasem mowiac to W PARYZU JUZ JESIEN, bylam tam w ubiegly piatek : szaro, zimno, buro, betonowo, 18 stopni, deszcz nawet kropil, ludzie w kurtkach, mialam wrazenie ze to juz pazdziernik.... Przejechalam sie nawet metrem, pomimo, ze firma mi zwraca za taksowki, i watpliwa to byla przyjemnosc - ci wszyscy sniadzi faceci z plecakami... Doprawdy nie wiem, czym sie ta parizjenka z polskiego slaska tak zachwyca... Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Paryskie metro = beurk! 10.08.05, 13:25 Wczoraj i dzisiaj ladna pogoda, slonce i wyzsza temperatura, ale piatek rzeczywiscie byl paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:37 Ale ty głupia jesteś, boshhhhe....widzisz a nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:50 Ochyda, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 09.08.05, 17:56 o właśnie, właśnie, ohyda, fój Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 17:56 ucz sie polskiego ciemnoto oHyda Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Wiec wy sie ubieracie, zeby nie chodzic gole 09.08.05, 18:01 to po co chodzic na forum moda. Wszak szmateksy, to zadna moda, chyba ta z przed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Wiec wy sie ubieracie, zeby nie chodzic gole 09.08.05, 18:04 nie widze zwiazku z poprzednia wypowiedzia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbra Re: Wiec wy sie ubieracie, zeby nie chodzic gole IP: 62.148.81.* 09.08.05, 23:12 laparisienne napisała: > to po co chodzic na forum moda. Wszak szmateksy, to zadna moda, chyba ta z > przed 10 lat. a moda ma to do siebie ze powraca :]a z polskich znanych mi osob ktore ubieraja sie w tak zwanych "lumpeksach"to np Joanna Horodynska :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 23:46 bueehehe,nie mogę.Skąd ty się wzięłaś idiotko? Żresz gnu i kangury(czyt.poprzedni post panny-paryżanny) i bolą cię lumpeksy?? Nawet kurcze gwiazdy ubieraja się na "szmatach", a ciebie co boli? Odpowiedz Link Zgłoś
sssheee Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 18:09 Jestem wstrząśnięta... naprawdę tak Cię to "rusza"?????? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemkowa Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:48 Ja nigdy:)))) Wylogowałam się, żeby zobaczyć co tu napociłaś i proszę. Znów uważasz że wszystkie Polki noszą ciuchy po zmarłych? Czy ty w ogóle masz mózg, bo mam wątpliwości co do tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.plock.mm.pl 09.08.05, 18:56 nie, ubieram się w domu, czasem kupuję ubrania w lumpeksie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Mało tego!!!! 09.08.05, 19:14 Złośliwie wyszukujemy w google`u lumpeksy w Paryżu i zapisujemy sobie adresy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vsgirl Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 19:50 Nie ubieram sie. Ale jakbym nie miala kasy to bym sie ubierala. A czy ty laparisienne naprawde pijesz chlorowana wode? Pamietaj, ta woda byla kiedys w czyjes spluczce toaletowej. Jak mozesz! Nie wstyd ci? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:22 Jestem wstrząśnieta, naprawdę oddychasz tym samym powietrzem co zwykli śmiertelnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 22:29 W sh ubierają się m.in.Sienna Miller,Kate Moss,Lou Dillon itd..... Chwalą sobie taki sposób zaopatrywania się w ciuchy.Nie wiesz czego masz się czepić.OJ<OJ parówka-przykre,że stawiasz na równi dzieciaki z Wałbrzycha i rajdy po lumpeksach.... Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 22:30 a z polskich znanych sh lubi bodajże Kajah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia :-) Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.chello.pl 09.08.05, 22:40 >nowy i tanszy ciuch, niz takie, ciuchy, ktore sa wyrzucane jak ktos zmarl. Nie wiedziałam, że jak ktoś umiera to umiera mając na sobie wszystkie ciuchy ze swojej szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 09.08.05, 22:50 To stworzenie chyba cierpi na pseudologię:/ Kiedyś te marne prowokacje mnie naprawdę śmieszyły, ale teraz miarka się przebrała i z przyjemnością dam Tobie ignora i wszystkim Twoim pozostałym wcieleniom... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 09:49 no jasne, ze tak!!!!!!!!!!!!!! co to za przyjemnosc chodzic w tym co pol ulicy????????????? a poza tym dorothy perkins to ja u siebie nie znajde, a kocham jej ciuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 09:51 Hmmm, w Polsce tzw. hieny cmentarne odkopywały świeże groby aby pozdejmować nieboszczykom złote obrączki, złote zęby itp. Rozumiem, że w Paryżu jest aż tak źle, że ściągają z nieboszczyka także ubrania i wysyłają je do lumpeksów. Ajaj, gorzej niż w Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna2 to jest ochydne i niehigieniczne a fuj 10.08.05, 10:10 i udaja wielkie dammyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewad Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:13 a wyobraź sobie la..(coś tam coś tam), że nie tylko nosimy ubrania innych osób lecz nawet całujemy się z drugą osobą, przytulamy i nie tylko :) - ale to musi być dla Ciebie obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_portalu Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.3.pl 10.08.05, 13:59 od jakiegoś czasu ladebilizm twoich wypowiedzi wali po oczach na kilometr. czy ty naprawdę jesteś taką laidiotką? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 14:07 czy to pytanie skierowane jest do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 16:06 No na pewno nie do Ciebie,tylko do pani Dipątrę o'Trotuarr Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac 10.08.05, 16:15 dzieki, juz sie marwilam, ze komus podpadlam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozz Re: Jestem wstrrzasnieta, czy wy naprawde ubierac IP: *.bris.ac.uk / *.bris.ac.uk 10.08.05, 23:23 jestes fantastyczna zawdzieczam Ci 5 minut zdrowego, glosnego smiechu Odpowiedz Link Zgłoś