Gość: krytyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:41 Trzeba być stuknietym, żeby płacić za katalog reklamowy o nazwie AVANTI. Magazyn dla próżnych i pustych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adomas Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.chello.pl 09.08.05, 20:00 Masz rację, a magazyn ten powinien mieć tytuł: "Daj nam hajs!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsdr Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:49 wszystkie beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinx Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.crowley.pl 09.08.05, 21:08 PO pierwsze reklama dla sieciowców , za którą my płacimy nie oni! Po drugie bzdury tam takie wypisują , ze hej! Po trzecie smiech mnie pusty bierze gdy widze na ulicy panienkę z gazetą w ręku jak z mapą chodzącą po sklepach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greniu Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: 193.28.0.* 10.08.05, 08:22 Powiedzcie mi, a dlaczego kobiety na wybiegu to brzydkie kościotrupy, bo kobiety to raczej nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:03 Ależ te modelki wychudzone, aż nieprzyjemnie patrzeć!!! Nic w nich kobiecego, za wyjątkiem twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwcok Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 10.08.05, 10:08 Fajne laski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 10.08.05, 14:14 te niby seksowne topy wg mnie są poprostu beznadziejne! i tak na moje oko modelki tez nie są takie piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:51 popieram, kupienie tej gazetki kojarzy mi się z upadkiem - tytuł natomiast nie wiem czemu oprzypomina mi sentencję "vanitas vanitatum...". głupoty jednym słowem ale jeśli ktoś uważa , że to co ma na sobie jest dla niego sprawą ważną, aż do przesady to proszę bardzo. jeszcze bardziej dziwi mnie że wychodzi też tego typu pismo dla facetów. co to jest jeśli nie próżność? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.sucheta jaki geniusz zaplanowal te kampanie rekl? (ROTFL) 10.08.05, 20:15 Avanti wywalilo kase na zakup najdrozszych mediow online, (gadulec) a jakies padalce zrobily kreacje, w ktora klikaja tylko faceci. Z drugiej strony nie dziwie sie... sila intelektu po stronie klienta nie poraza. Trzeba miec wlasciwe predyspozycje.. bo Avanti to pisemko dla kobiet, ktore chca koniecznie aby je instruowac co powinny sobie kupic i wydac wystarczajaco wiele by poczuc ze to jest jakies zyciowe osiagniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Moda z wybiegu - seksowne kościotrupy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 12:49 To chyba moda na wczasy w Oswięcimiu? Powinna się tym zająć liga ochrony zwierząt - gdyby do takiego stanu doprowadzić psa, to właściciel stanął by przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka ot, znaleźli się pseudo eksperci! IP: *.orneta.arkusnet.pl 12.08.05, 08:21 dla facetów bardzo ważne są samochody, a nas one nie obchodzą i wcale nie mówimy, że płeć brzydka jest próżna, bo dba o te swoje cuda.więc Wy nie czepiajcie się, że my lubimy ciuchy.a tak w ogóle, to co faceci robią na stronce Avanti? wy macie chyba problemy z tożsamością, żeby patrzeć na modę dla kobiet, bo my nie oglądamy stron z samochodami! a jeżeli uważacie, że baby są głupie, bo o siebie dbają, to przestańcie napalać się na laski w mini, które widzicie na ulicy i zacznijcie napalać się na nieumalowane, nieuczesane i ubrane w brudne dresy !!!ciekawe, co powiedzieliby Wasi koledzy, gdyby Wasza dziewczyna nie dbała o siebie i wyglądała jak wiedźma? jakby na party zamiast w sexy topie przyszła w jakiejś szmacie, powiedzmy w starej koszuli swojego ojca?dlatego cieszcie się, że są ludzie, którzy dbają o to, aby Wasza laska wiedziała, co jest modne i jak się ubierać, czesać i malować, żebyście byli z niej dumni! Odpowiedz Link Zgłoś
lucre Re: ot, znaleźli się pseudo eksperci! 12.08.05, 08:49 Ja bardzo lubię samochody i nie mam śladu problemów z tożsamością. Bardziej od samochodów lubię wyłącznie torebki. (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: ot, znaleźli się pseudo eksperci! IP: *.orneta.arkusnet.pl 16.08.05, 07:43 a co, sam je nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:39 skoro tylu facetów wypowiedziało się, że te modelki sa "fe, okropne, brzydkie" to czemu ciagle faceci szukają szczupłych kobiet, nie daj boże grubszych, bo z taka to juz na imprezie nie da się pokazac, a przedstawic znajomemu to wstyd? A przecież znajdują się tu właśnie te "naj" i ktoś musiał je takimi okrzyknąc i raczej nie jest to zdanie jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deva Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.05, 20:51 Ja kupiłam ten magazyn i zaoszczędzę kasę, a i podniosłam sobie samoocenę bo odkryłam że mam ładniejsze ciuchy w szafie (od lat) i za dużo mniejsza kasę.... Dzięki Ci Avanti, zaoszczędze na bilecie, benzynie i butach, bo się nieco zużywają w czasie chodzenia po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Moda z wybiegu - seksowne topy IP: 194.146.128.* 26.08.05, 23:59 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2861689.html?x=18 ... to nawet nie jest obrzydliwe... to jest przerażające! aaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś