aisha-medea Re: jak do pracy ? 15.08.05, 20:31 nie mam zbyt wielkiego wyboru, obowiazuje dress code, zawsze rajstopy, zadnej mini (i tak nie nosze, wiec ok), zakiety, marynarki, garsonki, zadnych ostrych kolorow. Ogolnie - klasyczna elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: jak do pracy ? 15.08.05, 20:35 To dobrze że chociaż wiesz co u was obowiązuje. U mnie każdy chodzi jak chce i nie wyglada to dość fajnie ani poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: jak do pracy ? 16.08.05, 14:31 To jest właśnie bardzo fajne, nie rozumiem, nie podoba Ci się, że możesz się ubierać jak chcesz? Nie wierzę własnym uszom (oczom). Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jak do pracy ? 16.08.05, 14:36 beberebe napisała: > To dobrze że chociaż wiesz co u was obowiązuje. U mnie każdy chodzi jak chce i > nie wyglada to dość fajnie ani poważnie a pracujesz w charakterze kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: jak do pracy ? 16.08.05, 14:38 Bardzo luźno, chyba że mam spotkanie. Wtedy mundurek a'la flight attendant ;) zazwyczaj jednak dżinsy, bojówki, koszulki i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: jak do pracy ? 16.08.05, 15:23 U mnie obowiazuje tzw business casual. Zupelnie mi to nie przeszkadza. Jak mam nastroj to sie ubiore bardziej business, a jak nie - to bardziej casual, hehe. Najbardziej jednak lubie piatek. Moge wciagnac dzinsy i od razu robi mi sie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś