Gość: miśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:24 Może macie jakieś pomysły jak się fajnie ubrać w stylu vintage:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hana Re: vintage IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:34 www.adorevintage.com skarbnica,a na forum wiele zdjec celebrities w stylu vintage :) polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: vintage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:33 Właśnie może jakieś propozycje jak się ubrać??ja już od dawna szukam takich fajnych okularów w stylu vintage...ostatnio moja koleżanka wygrzebała takie u babci w szufladzie...są świetne, a ja nadal chodze i szukam takich.Może gdzies widziałyście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANISIA Re: vintage IP: *.esnxr1.ras.tele.dk 16.08.05, 18:54 ja buszuje po second handach. tam jest mnsotwo slicznosci. w poznaniu poleacm taki sklep na wierzbiecicach, po tej samej strobnie co PKS. boski jest, choc ceny jak w "normalnych" sklepach, ale warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: vintage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:03 No ja niestety jestem z Lublina i nie znam się na naszych second-handach bo nigdy w nich nie byłam :D Odpowiedz Link Zgłoś