Gość: kola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:21 co onim sadzicie.? opiszcie jej styl! linki mile widziane fanka E.F.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliza Re: styl Eweliny Flinty IP: *.rene.com.pl 16.08.05, 22:40 dokładnie to samo chcialm napisac: mdły. jej uroda robi na mnie identyczne wrazenie, jest mdła i nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: styl Eweliny Flinty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:46 kate gun czemu nijaki? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 19:07 nijaki, bo mi nie utkwil w glowie :] Odpowiedz Link Zgłoś
elizka19 Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 22:14 a ja lubie ten hipisowsko-punkowy styl< Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 22:53 a brodka w turbanie zalatuje erykah badu,jeśli ktoś zna ewelina bardzo ładnie się prezentuje na zdjęciu,gdzie ma bluzkę w kwiatki,jak dla mnie rewelacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza:) Re: styl Eweliny Flinty IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.08.05, 22:59 a erykah badu kim zalatuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 23:02 swoimi korzeniami?;>W przypadku Erykah te turbany są jakoś uzasadnione,a innych przypadkach-nie wiem dlaczego noszą,ale jak im wygodnie,to nie ma sprawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 22:00 ojej... skromna dziewczyna ;)))) Specjalnie nie wyróżnia się z tłumu swoim strojem. ale ubiera się całkiem ładnie ;)))) lepszy jej styl niż solaro tipsiarski Mandaryny Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 23:04 a co do Flinty jeszcze,to ona by mogła być nawet w dresie,gdy spiewa 'Show me heaven';) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: styl Eweliny Flinty 16.08.05, 23:11 Styl nieciekawy, rozmyty, zupełnie jak jej wygląd i osobowość. Kompletny brak charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: styl Eweliny Flinty 17.08.05, 09:17 Brak stylu. Chociaż na forum Onetu została skrytykowana za "NIEMODNY hippisowski styl":))) Odpowiedz Link Zgłoś