Gość: Moniś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:03 Nie przepadam za bojówkami.Mam wrazenie, ze te kieszenie tylko optycznie pogrubiaja nogi i uda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewlee Re: Bojówki 19.08.05, 18:04 To jest mój ulubiony typ spodni! z tych najbardziej podobaja sie mi: 1)Błekitne bojówki mają bardzo fajny krój, ale wolałabym je w innym kolorez... (bez, khaki..bądź białe!) 2)river Island sa super!1 bardzo orginalne są te nadruki. 3)Reserved podobaj a się mi z kroju, a także z dobrze zmieszanego stylu;) 4)Drugie reserved z dopinana kieszenią! 5)Ravel sa ładne 6)Vertus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Bojówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:53 A pfe! To są kpiny, a nie bojówki. Równie sensowne, jak kostium kąpielowy z baraniego futra. Prawdziwe bojówki to takie ze sklepu wojskowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bar.tol Re: Bojówki 21.08.05, 08:56 Śmieszny jest ten artykuł.. bojówki ze sklepu Solar pochodzą z kolekcji wiosna- lato 2005, więc tak naprawdę nie ma możliwości ich zakupu gdyż od co najmniej 2 tygodni w sklepach Solara jest już kolekcja jesienna (i brak przecenionych rzeczy z poprzednich kolekcji). Artykuł mógłyby się ukazać równie dobrze w grudniu, bo i tak w żaden sposób "nie pomaga" w zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Bojówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:25 Bardzo lubię takie spodnie, dla mnie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Bojówki...river island IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:00 Te river island są super...nawet widziałam je w Lublinie i nie tylko różowe...Już nie mogę się doczekać kiedy zagoszczą w mojej szafie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Bojówki IP: 193.151.68.* 29.08.05, 08:56 Znalazłam w necie strokę www.kangaroos.pl a tam butki z kolekcji zimowej. Jest w czym wybierać - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarGaLo Re: Bojówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:00 Ja lubie bojówki dzieki niczym czuje sie troche inaczerj niz gdybm miała na sobie banalne dzinsy.dzieki nim jestem,,wybita" z tłumu....do tego moje wysokie trampki i bkluza zapturem....cudo! Odpowiedz Link Zgłoś