Gość: LA PARISIENNE IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 20.08.05, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b A proszę Cię bardzo:) 20.08.05, 19:07 Aż użyłam "googli" żeby ci to wytłumaczyć: znaczenie – lump – menel, kloszard Menel i pijus dyplomowany może być menel spod peerelowskiej budki z piwem, Na to jeden menel do drugiego: - Popatrz Zenek, k...a ... w akcji” co piąty człowiek na ulicy to pierwszorzędny menel jak przy tobie jakis menel skopie panienke ... dla Was gumowe kurczaki maja glebsze znaczenie. ... jak to menel składa zeznania, jakoś tak: "ide se ku.. ulicą, ... zresztą okazja czyni złodzieja - to było PRZE-ZNACZENIE ... jakiś zwykły menel zasnął na ławce, ale gdy znalazł się ... że ten menel leczy sie z alkoholizmu Na siedzeniu spał menel. Na jakimś zakręcie spadł na podłogę, ale nawet się ... śmierdzący menel podpity menel Bo taki menel to do szczęścia potrzebuje bełcika i już. liczyć z obelga typu "menel" czy "alkoholik ... by zdelegalizować alkohol(naprawde, kulturowe znaczenie jest tu ... Gdyby tak było, każdy menel w mordowni byłby pierwszorzędnym artystą. ... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Lapara, sprichst du Deutsch 20.08.05, 19:09 eeeee, tam, "was ist das" i "bitte" to każdy głupi zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Ah so! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 20.08.05, 19:16 bo Menel to imie francuskie. www.aufeminin.com/world/maternite/prenoms/prenomfiche.asp?prenomid=13476 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ah so! 20.08.05, 19:20 Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a): > <a href="www.aufeminin.com/world/maternite/prenoms/prenomfiche.asp?prenomid=13476" target="_blank">www.aufeminin.com/world/maternite/prenoms/prenomfiche.asp?prenomid=13476</a> a gdzie CONSUELA? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Ah so! 20.08.05, 19:26 Ale czy na pewno lapara zrozumiała o czym ja pisałam? Bo zatroskana jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza znalazłam 20.08.05, 19:47 www.prenoms.com/v2/services-prenom/prenom.asp?firstname=consuela&x=12&y=7 żeby poznać pochodzenie i etymologię, trzeba zapłacić... a guzik, i tak wiem:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś