Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

karta AVANTI

31.08.05, 15:34
    Mam pytanie dlaczego, płacąc kartą Avanti w sklepach które ponoć honorują tą
    kartę np. Apart,Monnari,New Yorker,Rossman,Cropp Town w Łodzi nigdy nie
    uzyskałam żadnego rabatu i sprzedawcy ze zdumienia otwierali oczy ...przy
    pytaniach czy istnieją takie możliwości? Mam wrażenie, że ta karta jest
    fikcyjną zachętą dla klientów,którzy są delikatnie rzecz ujmując, naciągani
    na zakupy i na wizję uzyskania upustu,który ponoć im przysługuje jako
    posiadaczom w/w karty a przy finalnym etapie płacić trzeba i tak pełną kwotę
    nie pomniejszoną o żaden nawet najmniejszy procent.Proszę mi wytłumaczyć
    mechanizmy działania akcji promocyjnych i czy faktycznie istnieją sklepy w
    których można uzyskać opisywane rabaty?
    Obserwuj wątek
      • a.bc Re: karta AVANTI 31.08.05, 15:52
        mam pytanie, czy musiałaś założyć rachunek w związku z otrzymaniem tej karty?
        • kasia.maciejewska Re: karta AVANTI 01.09.05, 10:03
          Miałam już wcześniej założone konto,karta Avanti była tylo kwestią zmian kart
          ze zwykłej na właśnie Avanti.Zrobiłam to dobrowolnie,z myslą o tym że
          faktycznie robię często zakupy w sklepach, w których ta karta jest honorowana a
          w tym wszystkim bardzo sugestywne było czasopismo Avanti.
          • hanna.jezierska Re: karta AVANTI 12.12.05, 19:34
            --------------------------------------------------------------------------------
            Przystapiłam do programu, bo myślałam, że będzie b.fajny.. Tymczasem w
            wiekszości sklepów sprzedawcy nie pamietaja(lub udają że nie pamietaja)że ich
            sklep też bierze udział w tej promocji. Sklepy nie mają przy wejsciu naklejki
            z logo karty (np."Via Roma" w Arkadii) lub mają ich wiele- łącznie z
            podkładką na pieniądze przy kasie- a mimo to kiedy kładę na niej
            charakterystyczną przecież karte, pracownik nie nalicza rabatu..(np. Kazar w
            Galerii Mokotów). Sklepów biorących udział w promocji Avanti jest juz całkiem
            dużo i trudno uczyć sie ich na pamieć, a potem jeszcze przy płaceniu
            przypominać pracownikowi o naliczeniu rabatu.. Szkoda, bo pomysł bardzo
            fajny, ale takie negatywne doswiadczenia, jakie miałam bardzo zniechecaja-
            zrówno do niekompetentnych pracowników, jak i do całego programu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka